Jump to content

[H] VampixGo

VampixGo
 Share

Recommended Posts

1. Nick: VampixGo

2. Imię: Dominik

3. Wiek: 14

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl - Gram już parę miesięcy

5. Masz mikrofon i TS3? - Tak gadam czasami z administracja :)

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Pełniłem funkcje Svipa ale nic wiecęj

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? Ja najczęściej gram cały dzień

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?

Byłem raz karany, ponieważ ForcBar mnie przypadkowo zbanował bo napisełem cytuje " nie polecam serwera

crafted.com.pl " a on mi dal bana za reklamowanie serwerów ....

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?

1.Dużo czasu spędzam na serwerze.

2. Pomagam różnym graczom w komendach typu znów cytuje " jak usunąć wyspę, jak dodać do wyspy "

3. Gram w godzinach od 9 rano do 4,5,6 w nocy Budownicza Princess moze to potwierdzic :)

4. Lubie sobie pożartować z graczami i z administracją.

5. Bardzo pragnę być w grupie administracji :)

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Jestem Dominik mam 14 lat i interesuje się Informatyką.  Dużo czasu

spędzam przed komputerem grając w mój ulubiony serwer crafted.pl . Dostrzegam każdy fragment czatu, który gracze

wypisują na czacie. Lubie sluchać muzyki i rozmawiać na TS3. I moim marzeniem jest byc Helperem na ulubionym

serwerze.

1. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak przeczytałem i to bardzo dobrze. ( zna prawie cały regulamin na pamieć )

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):

- /w usun: Nie ma takiej Komendy

- /w zapros nick: Zaprasza gracza do wyspy

- /w coop nick: Tryb współpracy z graczem ( Tylko dla Vip i Svip )

- /report: Wysyła zgłoszenia do administracji

- /w wykop nick: Wykopuje gracza z wyspy

- /skup (dokładna informacja): Można sprzedawać minerały i zarobić za to pieniądze

Wiek +

Nie przeczytałeś regulaminu - 

Zdania +/-

Mało komęd - 

Jestem na Nie z pochylenie na neutral. Powodzenia!

Ja nie znam regulaminu?

[font=Roboto]Regulamin Serwera[/font]

[align=center][font=Roboto]§1 Postanowienia ogólne[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§1.1 Nieprzestrzeganie regulaminu wiąże się z otrzymaniem kary.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§1.2 Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§1.3 Administracja ma pełne prawo do modyfikowania lub zmieniania zawartości regulaminu bez konieczności wcześniejszego informowania użytkowników o zmianach.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§1.4 Administracja zastrzega sobie prawo do usuwania niechcianych treści.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§2 Rejestracja i zasady korzystania[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§2.1 Użytkownik może posiadać tylko 1 konto. W przypadku, gdy na danym adresie IP gra więcej niż 1 osoba (np. brat/siostra), użytkownik powinien zgłosić ten fakt, w celu uniknięcia bana za multikonta.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§2.2 Rejestracja jest i będzie darmowa.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§2.3 Zakazane są nicki wulgarne, obraźliwe oraz o treści nazistowskiej.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§2.4 Zakazane jest podszywanie się pod graczy oraz administrację.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§2.5 Zakazane są programy do zmiany IP.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§2.6 Zakazane jest rejestrowanie nicków premium, jeżeli nie jest się właścicielem tego konta. Takie konta mogą być usuwane lub oddawane prawdziwemu posiadaczowi (w przypadku gdy prawdziwy właściciel konta zgłosi, że jego nick ktoś zarejestrował).[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§2.7 Zakazane jest sprzedawanie kont oraz przedmiotów za realne pieniądze.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§2.8 Zakazane jest dzielenie i oddawanie kont.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3 Ogólne zasady na serwerze[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.1 Zakazany jest spam, flood oraz pisanie wielkimi literami (pisanie tzw. "Caps Lockiem" tylko z umiarem).[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.2 Zakaz obrażania i wyzywania graczy/administracji.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.3 Zakazane są kłótnie.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.4 Zakazane jest trollowanie oraz "karmienie trolli".[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.5 Zakaz używania wulgaryzmów i słów uznawanych za obraźliwych.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.6 Zakaz utrudniania gry innym użytkownikom.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.7 Zakazane jest oszukiwanie (np. podczas handlu).[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.8 Wykorzystywanie błędów/bugów karane jest banem permanentnym.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.9 Administracja może w każdej chwili zrestartować lub zatrzymać serwer.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.10 Administracja może oddać usługę kupioną w ItemShopie (gdy zniknie/gracz jej nie dostanie, w przypadku jakiegoś błędu), jeśli są odpowiednie dowody (dział "Reklamacje SMS").[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.11 Administracja może oddać konto w przypadku kradzieży, jeśli konto jest kontem premium lub gracz zakupił jakąś usługę w ItemShopie (w celu weryfikacji).[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.12 Wszystkie skargi, propozycje, prośby o unbana, prośby o zwrot itd. składamy tylko i wyłącznie na forum.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.13 Zakaz używania wspomagaczy (cheatów/skryptów itp.).[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.14 Reklamowanie stron www, serwerów głosowych, serwerów minecraft oraz kanałów YT jest zabronione.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.15 Zakaz przebywania na linii dzielącej strefę PvP od No-PvP (tzw. "kampienie") - dotyczy areny.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.16 Pojazdy znajdujące się na spawnie/drogach (porzucone) będą usuwane bez możliwości zwrotu.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.17 Zakaz zabijania metodami alternatywnymi (np. podpalanie lawą).[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.18 Zakaz robienia "afczarek" (omijanie afk-kicka) - VIPy i SVIPy mogą afczyć.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.19 Zakaz omijania ograniczeń pojazdami (np. wjeżdżanie samochodem na działkę, na której jest się zablokowanym).[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.20 Zakaz używania skinów administracji.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.21 Nieprawidłowe używanie stoisk (budowanie domów, puste stoisko, itd.) będzie skutkowało z usunięciem.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.22 Na targu można sprzedawać i skupować itemy tylko poprzez automatyczne tabliczki (/pomoc tabliczki). Nie wolno robić np. restauracji, w której ręcznie sprzedaje się itemy.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.23 Zakaz omijania kary nałożonej przez administrację.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.24 Groźby są zakazane.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.25 Nie wolno stawiać tabliczek ze sklepem na mapie surowcowej.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§3.26 Pisanie inną czcionką niż domyślną będzie skutkowało nałożeniem kary.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§4 Płatności SMS[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§4.1 Użytkownik ma prawo do zakupu rangi VIP, SVIP, oraz innych pakietów.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§4.2 Ranga premium nie zwalnia z przestrzegania regulaminów.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§4.3 Wysyłając sms oświadczasz, że nie będziesz rościł od administracji żadnych odszkodowań. Zwroty nie są możliwe.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§4.4 Administracja nie odpowiada za błędnie wysłane sms,przelewy , zgodnie z regulaminem koszt nie jest zwracany.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§4.5 Podczas nałożenia stałej blokady gracza wszystkie monety, rangi, usługi / rzeczy premium przepadają, a administracja nie bierze na siebie odpowiedzialności za złamanie zasad gry.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§4.6 Wszystkie konta, przedmioty itp. mogą zostać utracone w przypadku zakończenia projektu. W takim przypadku administracja nie zwraca użytkownikom pieniędzy.[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§4.7 Każdą kupioną usługę należy odebrać w grze: /odbierz[/font][/align]

[align=center][font=Roboto]§4.8 Nie ma możliwości zwrotu zakupionych pakietów w żadnym przypadku (nawet jeśli gracz zostanie zbanowany).[/font][/align]

[font=Roboto]§4.9 Regulamin operatora usług sms: https://zaplac.to/files/regulamin-zaplac-to.pdf . Jeśli nie dostales kodu sms, to napisz maila do [email protected][/font]

[align=center][font=Comic Sans MS]Otóż tutaj się rozpiszę. Według mnie potrzeba ci trochę krytyki abyś zrozumiał, że nie jesteś najlepszy, bo swoim zachowaniem na serwerze pokazujesz jakbyś był najlepszy a uwierz mi, to zachowanie jest wprost dziecinne. Podczas gdy napisałeś do mnie, że gracz o nicku "Roxmb" to podróba to okej, ale potem gdy Ansyn go zbanował zachowałeś się po prostu dziecinnie; napisałeś chwaląc się, że to ty go zgłosiłeś i, że piszą ci w podaniu o niepomaganiu i nie wiem, czy ty wgl masz pojęcie co to "pomaganie". Osoby które piszą "nie pomagasz" mają racje, nie pomagasz, bo pomaganie to nie zgłoszenie jednej osoby do administracji tylko odpowiadanie na pytania graczy typu "jak stworzyć wyspę?". Wracając do twojego chwalenia się, że ty zgłosiłeś tego gracza dodam jeszcze tyle, nie wyobrażam sobie ciebie na stanowisku helpera i ciebie piszącego "to ja zgłosiłem reklame do ansyna" lub "to ja zauważyłem, że ta osoba flooduje" gdy kogoś zmutujesz. Moja wyobraźnia może i troszkę mnie ponosi, ale i tak nie chcę sobie ciebie wyobrażać na tak ważnym stanowisku, bo to jednak odpowiedzialność i trzeba mieć honor a nie być nieogarniętym i irytującym (:. Może i widuję ciebie ale to nie zmienia faktu iż nie pomagasz. Nie wierzę w twoje "14 lat", jesteś zbyt nieogarnięty abym w to uwierzyła, świadczy o tym twoje odpowiedzenie na komentarz @Sushi_Masterqu gdzie ten wspomina, że nie przeczytałeś regulaminu a ty z pretensjami do niego "Ja nie znam regulaminu?" i wkleiłeś cały regulamin serwera a nie wypisałeś z pamięci, bo nie wydaję mi się, że od tak pamiętasz gdzie jaka wielkość czcionki była xD. Świadczy o tym również to smutne niewyrównanie środkowe napisu "Regulamin Serwera" a tak dzieje się gdy ktoś kopiuje i wkleja (:. Przechodę do podania, bo dalszej mojej opinii wolisz nie słyszeć. Svip to nie funkcja drogi kolego, svip to ranga która nawet nie ma obowiązków :P. Jesteś wielkim nie ogarem, gdybyś był ogarnięty, to byś wiedział, że kochany mod ForcBar(froc barek kappa) dał słusznego bana na którego zasłużyłeś ;-;. Zdania mogłyby być lepsze, bo niby są okej ale nie powalają. Komendy to szkoda gadać, skup możesz się tam rozpisać, bo trochę inf jest tam do przekazania. Podanie na oko wydaje się małe i nie powala. [/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]Niestety lub stety jestem na NIE. Pozdrawiam (:[/font][/align]

• Lubię to! 6

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy