Jump to content

[Podanie] Doggi_CLASH

Doggi_CLASH
 Share

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Nick: Doggi_CLASH[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Imię: Kacper[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Wiek: 13 lat[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL? Od startu trybu skyblock[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Masz mikrofon i TS3? Mam mikrofon i ts3[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Budowałem kiedyś na innym serwerze, bo musiałem. Ale na crafted.pl nie.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na budowanie (jeśli będzie potrzeba wybudowania czegoś)? 2-4 godzin[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Kilka razy byłem karany za flood i jeszcze wspominając o degradzie na txo.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Jestem osobą która lubi pomagać jak i budować. Mam swoje światy na których sobie coś od czasu do czasu pobuduję. Jestem gotów siedzieć na serwerze i budować. Najbardziej lubię budować w stylu średniowiecznym, ale również modern. Także, lubię budować w innych stylach. Budowanie sprawia mi wielką przyjemność, gdyż możesz się wykazać swoim talentem. Jestem również aktywny na ts3, jak nie mam z kim gadać xD. Chciał bym jeszcze do tego podsumowania dodać, że (widoczne budowle nie są z poradników). Bo nie chce mi się patrzeć jak ktoś buduję i ktoś to powtarza. Myślę, że tyle starczy wypowiedzi.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Witam, mam na imię Kacper. Mam 13 lat i pochodzę z woj. warmińsko-mazurskim. Trenuję piłkę nożna w klubie i czytam bardzo dużo książek. Interesuję się gospodarstwem, wiele ciekawych rzeczy można się dowiedzieć. W przyszłości chciałem malował na płótnie lecz nie zbyt mam na to możliwość. Była jednak jedna zmiana z malowania na architekta, tata pracuję w budowlance i po prostu mnie zaciekawiło budowanie. Czasami mam fantazje co do budowania ale to rzadko. Budowanie to jest dla mnie takie jakby wyluzowanie np. Po jakimś ciężkim dniu lub po jakiś sprawach rodzinnych. Buduję to co przyjdzie mi do głowy, chyba, że jest (rozkaz) wybudowania czegoś. Na serwerze piszę bez polskich znaków bo na czacie jest brzydko. Ciekawi mnie także motoryzacja np. Jak są samochody skonstruowane itp. Za dużo wolę nie pisać bo jeszcze jest trochę tego. Kocham łowić ryby, bo to też jest w jakimś stopniu wyluzowanie. Dobra koniec, bo jeszcze się rozgadam i nie skończę XDD.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak i lubię kokosy.[/font]

12. Screeny/film swojej działki/wyspy z Crafted.pl (którą ty wybudowałeś/aś): https://imgur.com/a/PE9LE <-- BUDOWLE

13[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace].Screeny budowli, które wybudowałeś/aś (pochwal się jak budujesz):https://imgur.com/a/ApssC <-- BUDOWLE[/font]

14.[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]W jakim stylu najczęściej budujesz?: Najbardziej w stylu średniowiecznym bo jest taki piękny. Ale to również zależy od danej sytuacji, np. Co musimy zbudować, jakiś nadany nam rozkaz. Ale to nie znaczy, że nie buduję również w innych stylach.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Jeśli trzeba jeszcze coś zbudować proszę pisać.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Chciał bym się chociaż dostać na okres próbny.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Pozdrawiam <3[/font]

Jedna budowla z neta

Te twoje budowle sa takie ani ładne ani brzydnkie...

Wiek ujdzie

Degrad

Neutral

Możesz podać która budowla jest z neta? 

Wrazie pomyłki usunę tę budowlę.

Taką wypowiedź można uznać jako przyznanie się do plagiatu:P

Jedna budowla z neta

Te twoje budowle sa takie ani ładne ani brzydnkie...

Wiek ujdzie

Degrad

Neutral

Możesz podać która budowla jest z neta? 

Wrazie pomyłki usunę tę budowlę.

Taką wypowiedź można uznać jako przyznanie się do plagiatu:P

Podczas kopiowania ss z folderu nastąpił błąd, z góry przepraszam już tej budowli nie ma

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy