Jump to content

[Podanie] Rachx

Rachx
 Share

Recommended Posts

[font=Roboto]1. Nick: Rachx

[/font]

[font=Roboto]2. Imię: Radosław

[/font]

[font=Roboto]3. Wiek: 12 ( wiek aż takiego dużego znaczenia nie ma, a i tak jestem ogarnięty )

[/font]

[font=Roboto]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (ToxicOcean)? Od rozpoczęcia, ale potem zrobiłem 2 mies przerwe.

[/font]

[font=Roboto]5. Masz mikrofon i TS3? Oczywiście mam, a discorda mogę zainstalować w każdej chwili.

[/font]

[font=Roboto]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak na serwerze kolegi mam admina.

[/font]

[font=Roboto]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 2-3h

[/font]

[font=Roboto]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Nie byłem

[/font]

[font=Roboto]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Gram od początku wejścia serwera. Gram w mc od 5 lat więc mam duże doświadczenie w grze. Jestem też adminem na innym serwerze więc wiem jak to jest. Umiem dawać bany, mute itp.  więc nie będe dawać banów, mute bez sensu. Nigdy nie byłem helperem na takim dużym serwerze więc chciałbym wiedzieć jak to być.[/font]

[font=Roboto]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Radosław i mam 12lat. Mieszka[/font][font=Roboto]m w województwie małopolskim koło Limanowej. Bardzo lubię grać w mc, gram od 5 roku życia. Lubię bardzo serwer Crafted.pl, a także serwery f[/font][font=Roboto]r[/font][font=Roboto]eebulid i TXO. Bardzo lubię grać w szachy, ping-pong i piłke nożną. Oprócz mc gram w cs:go, osm lub czasem w terrarie.[/font]

[font=Roboto]1[/font][font=Roboto]1. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak.[/font]

[font=Roboto]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera ToxicOcecan, ale te poniżej są wymagane):

- /w ban - Daje bana graczowi który nie może wchodzić na wyspe.

- /w lider - Ustawia nowego lidera ( właściciela ) wyspy.

- /w reset - Resetuje wyspę do zera. Można użyć 3 razy a potem kupić.

- /w coop nick - Dodaje tymczasowo gościa do wyspy.

- /w wartosc - Blok, który trzymamy 

- /w usun - Usuwa wyspe.

- /tpa nick - Teleportujesz się do gracza

Komendy dla SVip

- /farma - teleportuje na farmę gdzie możesz mieć np. skóre.

- /kit luckysvip - Dostajesz 2 luckyblocki co 24h

- /kit svip - Dostajesz set diaxowy, 32 złota, 8 diaxów i narzędzia ( wszystko unbreaking 3 )

- /feed - Tą komendą możesz się najeść

- /ulecz - Tą komendą możesz się uleczyć

- /strefavip - Teleportuje do strefyvip gdzie jest sklep i skup.

- /czapka - Możesz założyć blok na głowe tylko musisz go trzymać w ręce

- /fly - Możesz latać[/font]

[font=Roboto]- /dzien/noc - Ustawia dzień/noc tylko dla siebie.

- /craft/ec - Przenośny crafting table i ender chest.

- /tpahere nick - Teleportuje gracza do ciebie.[/font]

[font=Roboto]- /pomoc wymiana - Pokazuje jak używać /trade.[/font]

[font=Roboto]- /pomoc tabliczki (dokładny opis) - Klikasz na sklep w którym chcesz sprzedawać albo skupywać. Wyświetla ci się co masz zrobić a id przedmiotu możesz zdobyć poprzez trzymanie go w ręce i napisani na chacie /itemdb

- /pomoc dropy (dokładny opis) - Poziom 3 : złoto 0.8%, żelazo 1.5%, węgiel 2.5% 

Poziom 20 : emerald 0.2%, redstone 0.3%, lapis 0.3%, złoto 0.8%, żelazo 1.5%, węgiel 2.5%

Poziom 40 : diament 0.1%, emerald 0.2%, redstone 0.3%, lapis 0.35%, złoto 0.8%, żelazo 1.5%, węgiel 2.5%, kwarc 0.3%

Poziom 80 : diament 0.15%, emerald 0.3%, redstone 0.4%, lapis 0.35%, złoto 0.8%, żelazo 1.8%, węgiel 2.5%, kwarc 0.4%

Poziom 500 :  diament 0.2%, emerald 0.3%, redstone 0.45%, lapis 0.35%, złoto 0.8%, żelazo 1.8%, węgiel 2.5%, kwarc 0.5%, stone 93.45%[/font]

Wiek jest na minus. Czasu masz dosyć sporo, długo grasz na serwerze. Zdania są w miarę okej. Helper nie daje banów. Regulaminu chyba nie przeczytałeś do końca. Komend jest mało i nie wiem po co opis wszystkich dropów.

Neutral z pochyłem na nie

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy