Jump to content

Rekrutacja na Helpera (FreeBuild) TajemniczyGosc

TajemniczyGosc
 Share

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Nick: TajemniczyGosc[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Imię: Maksymilian[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Wiek: 14[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild): Od roku bo miałem poprzednie konto z SVIPEM ale dostałem od ForcBar bana! Kradziej.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Masz mikrofon i TS3?: Tak[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?: Na innych serwerach tak, na crafted.pl nie.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera?: od 1 do 5 godz.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?: Nope[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć: Ponieważ jestem bardzo aktywny i pomocny. Serwer crafted.pl jest fajny i fajnie by było dostać jakąś rangę. Rozsądnie bym używał tej rangi a po za tym /fly to coś czego mi brakuje  :happy: . Lubię wszystkich i myślę, że inni też lubią mnie. Jestem też dosyć rozpoznawalny przez graczy.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):Wszystko zaczęło się 28 grudnia 2003 roku. Urodziłem się. Fajna sprawa co? Na rękach trzymała mnie panna o blond włosach. To była moja mama. Zaś obok niej stał młody z szerokimi ramionami mężczyzna. To był mój tata. Oboje patrzyli na mnie z uśmiechem i mama nadała mi z tatą na imię Maksymilian. Mieszkaliśmy w Warszawie na Targówku. Dorastałem tam aż do 13 roku życia! Ale opowiem o tym później. Pewnego dnia gdy miałem 11 lat wyszedłem z kolegą na dwór. Szedłem z nim po wąskiej drodze aż zauważyłem jakiegoś 10 latka z 5 latkiem, którzy wykopywali jakiś słup z ziemi. Powiedziałem im żeby to zostawili po czym 10 latek się przestraszył i rzucił we mnie kamieniem tak, że rozwalił mi całą głowę. Jak zobaczył, że jeszcze stoję (bo to był tak ostry kamień, że nic nie czułem xD) uciekł razem ze swoim bratem. Poszliśmy do mojego domu a kolega przez całą drogę szedł z roździabioną gębą. Gdy mój tata zobaczył głowę o mało nie zemdlał. Opatrzył mi ranę i wszystko było dobrze. Tak nabyłem bliznę po lewej stronie głowy. Następnie gdy miałem 12 lat też przydarzyło mi się coś. Byłem na dworze z tym samym kolegą co w poprzedniej historii. Jeździliśmy na hulajnogach i driftowaliśmy. Chciałem podskoczyć i obrócić kierownicę w powietrzy o 360 stopni. Ale podskoczyłem za nisko i się wywaliłem. Na szczęście upadłem na miękką trawę, a na nie szczęście hulajnoga wyleciała do góry zrobiła 3 salta i z całego gwizdka przydzwoniła mi w kostkę. Jak się niektórzy domyślają... kostka rozwalona. Powlokłem nogę do domu. Potrzymałem ją trochę w opatrunku a przedtem w gorącej wodzie z mydłem i wszystko wróciło do normy. I takim sposobem mam wyraźny ślad na lewej kostce. Kolejna przygoda też była w czasach gdy miałem 12 lat. Były wakacje i byliśmy na kajakach. Był wieczór a ja się bawiłem oddalony od towarzystwa nożem. Gdy skończyłem włożyłem nóż do pochwy, ale nie zapiołęm guzika. Odwróciłem nóż i nagle wypadł. Poczułem, że coś zimnego przejechało mi po prawej kostce. Popatrzyłem na nią a tam zwisał kawałek skóry i krew się lała jak szalona. Podbiegłem do taty i powiedziałem, że gałąś mi to zrobiła. Ale tata nie był taki głupi i od razu wiedział, że kłamie i wiedział, że to nóż. Owiną mi całą nogę bandażem i w tedy poszedłem spać. Tak zrobiłem sobie bliznę na prawej kostce. Gdy miałem 13 lat przeprowadziłem się. Mieszkałem też w Warszawie i też na Targówku tylko na innej ulicy. A prawie zapomniałem zaczołęm grać w minecrafta gdy miałem 6 lat. A propo serwera jestem na serwerze ogarnięty i mam różne znajomości.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]11. Przeczytałeś/aś regulaminy?: Tak[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d zaufaj: Pozwolenie danemu graczowi na budowanie, niszczenie, oraz otwieranie skrzynek pieców kowadeł itp.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d dodaj: [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Pozwolenie danemu graczowi na budowanie, niszczenie, oraz otwieranie skrzynek pieców kowadeł itp.[/font][/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d polacz: Połączenie z działką.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d ban: Zbanowanie gracz na swojej działce a dokładniej gracz nie może wejść na twoją działkę.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d chat: Otworzenie chatu na działcę.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Mam nadzieje, że pszekonałęm administrację.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Pozdro TajemniczyGosc  :heart: :heart: :heart: [/font]

Czasem widuję (+)

Rzadko pomagasz (+/-)

Trochę ci się psuje bbcode i te serduszka na końcu... (-)

Zielony kolor wali po oczach (+/-)

Mało komend (-)

Zdań najwięcej, ile do tej pory widziałem (+)

Ban to też kara (+/-)

Neutral. Może ci się uda

Ban -

Praktycznie brak komend (tylko podstawowe) -

Zdania nierozbudowane -

zielony kolor razi w oczy -

ortografia dość dobrze, ale kilka podstawowych błędów (gałąś, pszekonałęm) +/-

czasem widuję +/-

Na Nie

(sorry jak pominołem jakieś plusy, ale i tak by było za dużo minusów)

edytacja: Bardzo dużo zdań +

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy