Jump to content

Podanie Zirlaxa

Guest
 Share

Recommended Posts

[align=center]jak można to spróbuję, czm nie?[/align]

[align=center][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Nick: Zirlax[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Imię: Patryk[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Wiek: 12[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL? Sam niewiem, ale pewnie długo[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Masz mikrofon i TS3? Mam ;P[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Taak[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na budowanie (jeśli będzie potrzeba wybudowania czegoś)? 2 godz, w weekend więcej[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? No byłem raz czy dwa za flood na toxicu ;)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? A czemu nie? a tak na serio: Lubię budować i pracować w grupie. Myślę, że budowanie nawet dobrze mi wychodzi, Lubie rozmawiać z ludźmi, planować itp. Jak coś buduję to zawsze staram się dodać szczegóły i na 100% dopieścić budowle. I choć czasami dłużej mi to zajmie, myślę, że efekt końcowy i tak jest świetny. Znam także większość komend z world edita[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Jestem Patryk, lubię placki i mieszkam gdzieś obok Wrocławia. W minecraft buduje (i gram) już od bardzo dawna. na początku moje budowle wyglądały jak to: https://imgur.com/a/fHUTn, lecz się poprawiłem i zobaczycie jak teraz buduje. co jeszcze... Lubię pomagać ludziom. Jako Helper znam wszystkie komendy toxica jak coś. Na WE znam się dobrze, i potrafię większośc komend. jakby ktoś chciał wiedzieć to moim ulubionym sportem jest siatkówka ;)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Oczywście[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]12. Screeny/film swojej działki/wyspy z Crafted.PL (którą ty budowałeś/aś): https://imgur.com/a/qRwiR[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]13. Screeny budowli, które wybudowałeś/aś (pochwal się jak budujesz): https://imgur.com/a/PqfMB[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]14. W jakim stylu najczęściej budujesz? średniowiecznym[/font][/align]

[align=center][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Jak coś to zapraszam /w tp zirlax tam zobaczycie wszystko ,,na żywo''[/font][/align]

[align=center][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Jak coś to moge jeszcze coś jeszcze dobudować ;)[/font][/align]

[align=center][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]EDIT: macie jeszcze to https://imgur.com/a/ouo0m[/font][/align]

Wszyscy na tak.. to ja zgodnie z obietnicą, jaką złożyłem exowi, będę szczery do bólu i powiem, że nie:P Bez obrazy, ale większość Twoich budowli to tzw. kloce... Właściwie nie ma tam nic, na czym dałoby się zawiesić oko. Wspomniałeś w podaniu, że najczęściej budujesz w stylu średniowiecznym... w takim razie gdzie są takie budowle? - Przejrzałem dokładnie całe podanie i takowych nigdzie nie widziałem. Na koniec jeszcze to drzewo.. Zbudowane worldeditem/vs'em przez 3-5 min. Nawet nie chciało Ci się sprzątnąć kulek liści z ziemi, które przez przypadek postawiłeś tam podczas budowy - żenada.

• Lubię to! 3

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy