Jump to content

[ODRZUCONE] [Propozycja] Nowy Tryb - CS

Muza_PL
 Share

Recommended Posts

Mój nick : JestemCiachoPL

Propozycja :Jestem za Tym by Dodać Tryb CS:GO

Nie jest on Trudny do konfiguracji

Mogły by być rangi za zabójstwa 

Łatwa Konfiguracja dużo zabawy Plugin https://www.spigotmc.org/resources/counter-strike-cs-go?

Dlaczego To? Lubie grać a granie w Cs jest Płatne 

Myśle że się podoba :D

Nie daje on Lagów za Wiele 

Ojć  linka dam na Pw do pluginu

Edited by derpxxl
Naprawianie estetyki po migracji.

Według mnie bezsensu, pewnie zapytacie czemu?

Jeżeli chcesz pograć sobie w cs:go to kup sobie tą grę,

Drugi i Najważniejszy powód to dla osób, które grały w csgo ponad 3000 godzin w csgo, wygranych ponad 500 meczy, całkiem dobrą range (np: Ja xD) to ten tryb byłby za łatwy, gracze, którzy dopiero zaczynali by z ''csgo'' w minecraft nie mieli by szans, żeby zabić osobę, którą grała w tą grę mnóstwo czasu i ogarnia każdą mapę.

Jeżeli miałby powstać taki tryb (ale raczej go nie będzie) to powinny być poziomy trudności, żeby osoby grali na poziomie na, którym zasługują, ale pewnie nawet i takie coś by nie podziałało bo pewnie osoby by specialnie spadały z wyższych poziomów, żeby przeszkadzać i utrudniać w grze graczom na tym niższym poziomie.

Na Nie.

• 4 weeks later...
Guest NoLif

Jest dużo różnych serwerów PvP. Równie dobrze można iść na /pvp na dowolnym trybie i jest to samo. Możesz kupić CS'a i po problemie. Na Nie

Po co ci to?

Jest dużo serwerów na których jest coś na podobieńdtwo cs w mc. Np: najwięszy serwer dla graczy premium i inne.

Crafted.pl to nie jest serwer dla gierek które zaźmiecałyby serwer i grałoby nwm 12 graczy? A jak nie masz premium to sobie kup, bo to jedyny originalny minecraft. A jak jesteś stivkiem, który chce coś mieć na serwerach non-premium/premium. To przemyśl kupno minecrafta, gdyż jest to po prostu kradzież. 

• 1 month later...
  • 1 month later...

Nazwę nowego trybu już poznaliśmy i trudno by było zrobić teraz kolejny skoro nowa edycja sky i nowy tryb nie są jeszcze skończone

na nie

• Hokoko321 changed the title to [ODRZUCONE] [Propozycja] Nowy Tryb - CS
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy