Jump to content

[ODRZUCONE] [Propozycja] Mob Spawner

Olivier_Official
 Share

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Twój nick: Olivier_Official[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Nazwa propozycji: Mob Spawner[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Opis: W sklepie by dało się kupić mob spawner np. ale jakoś drożej żeby nie było za łatwo.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Dlaczego akurat to: Do większości expiarek lub farm są potrzebne mob spawnery. W sklepie by było można kupić 1 mob spawner za jakąś większą cenę. Lub też fajny by był pomysł np. zrobić ruletkę w której można wygrać spawner z jakimś rodzajem moba.[/font]

• 2 weeks later...

W sklepie na SKY i TXO można kupić już spawnery

Na FB jest farma i surowcowa, a spawnerów nie da się wykopać

NEUTRAL

Jakoś nie widziałem spawnerów. A są też pluginy że kilofem z silk tachem można wykopać. nie było by trudne zrobić taki plugin.

Po co robić jak już jest i można go użyć?

• 1 month later...
  • 1 month later...

Może pomysł jest i dobry, ale jak dla mnie było by to za łatwe. Jestem na Neutral

Edited by Guest

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy