Jump to content

Drugie /pvp na FB

SebMix
 Share

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Twój nick: SebMix[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Nazwa propozycji: Drugie /pvp na FB[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Opis: Architekty, budowniczy i z technikami mogli by zrobić tak zwane drugie /pvp np. /pvp:2[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Dlaczego akurat to: B[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]o chce żeby na tym drugim pvp nie działały buty które dawają różne moce i żeby inni gorsi gracze którzy chcą też trochę poko[/font][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]ksić [/font][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]  ? [/font][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace] [/font][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]ale nie mogą bo ich w ogóle nie stać na te buty i tylko są ciągle zabijani przez innych bogatych graczy którym nie szkoda tej kasy. Np. ostatnio rzucił się na mnie ogromny team który liczył 6 graczy pro na pvp to ja w ogóle nie mam szans, szczególnie że każdy z nich miał te buty za 100 tys. Liczy że mnie poprzecie, wątpię że to przejdzie ale warto coś spróbować [/font][/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Zostawcie też plus reputacji jak lubicie ten mój wątek                   Liczę na was [/font][/font][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]S[/font][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]ebMi[/font][/font][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]x[/font][/font][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace] [/font][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace];) [/font]

Edited by Marcinekk

Drugie pvp nie jest potrzebne

Jak potrzebujesz pieniędzy to idź pozbieraj na /fabryka lub zrób sklep

Jestem na 100% NIE

mnie stać bo mam 200k ale pomyśl też o innych graczach którzy po prostu nie potrafią tyle zarobić i nagle wszystko wydać

Nie był by to głupi pomysł, zwłaszcza że @Pjo pytał się ostatnio o potki na pvp!

Mądre było by urządzenie drugiego pvp bez potek, butów itp, Po prostu wspomagaczy,

Lecz sama propozycja "bez butów" nie ma sensu, i tak mało osób przychodzi na PVP, i jeszcze ich rozdzielić na dwie areny? zostawię bez oceny, ~ Nie jest to pomysł pozbawiony sensu, tak jak co nie które na forum~

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy