Jump to content

Podanie na Helpera

Cebulaczek
 Share

Recommended Posts

[font=Arial]1. Nick:Cebulaczek[/font]

[font=Arial]2. Imię:Karol[/font]

[font=Arial]3. Wiek: 15 ,rocznikowo 16[/font]

[font=Arial]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)? od lipca[/font]

[font=Arial]5. Masz mikrofon i TS3? Tak[/font]

[font=Arial]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak[/font]

[font=Arial]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 2 godziny w dni robocze 3 w weekendy[/font]

[font=Arial]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?Tak dostałem mute za "brak szacunku dla POLSKIEJ policji" od @FisterMen jak dla mnie okoliczności były tego zdarzenia były trochę śmieszne.No ale mute mi się należał.Żałuje  tego czynu no i cóż przepraszam POLSKĄ policje SNuD8GL.gif[/font]

[font=Arial]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?[/font]

[font=Arial]Uważam siebie za osobę ogarniętą,miłą i pomocną a to jest bardzo ważne w byciu osobą z rangą helpera. Jestem aktywny na chacie i bardzo pomocny i zawsze kiedy jestem na serwerze staram się pomagać innym graczom. Dużo czas spędzam na serwerze i wiem jaką kare dać za jakie wykroczenie.Znam zasady ortografii i interpunkcji.Moim ostatnim argumentem jest to że mam dobrą opinie wśród graczy i administracji.[/font]

[font=Arial]10.Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):No to mam na imię Karol urodziłem się 2 listopada 2002r.,pochodzę z Pabianic(miasto leżące w woj.Łódzkim)Obecnie uczęszczam do 3 klasy gimnazjum.Moimi ulubionymi przedmiotami w szkole są informatyka,Historia,WoS. Interesuję się komputerami, bardzo lubię składać zestawy komputerowe i doradzać użytkownikom pewnego sklepu internetowego.Interesuje się także WOSem czyli w skrócie interesuje mnie polityka wiecie ministerstwa ustawy itp. No i to chyba na tyle [/font]

[font=Arial]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? TAK[/font]

[font=Arial]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):[/font]

[font=Arial]Komendy do działek:[/font]

[font=Arial]- /d zaufaj: Gracz może budować na działce właściciela (zawsze)[/font]

[font=Arial]- /d dodaj:  Gracz może budować na działce właściciela kiedy właściciel działki jest online[/font]

[font=Arial]- /d polacz: Komenda dla vip Svip łączy dwie trzy cztery działki ale wtedy kiedy są obok siebie[/font]

[font=Arial]- /d ban: Wyrzuca innego gracza z dzialki i potem ten gracz nie może wejść na tą dzialke[/font]

[font=Arial]- /d chat:  komenda otwiera chat działki który jest wyznaczany innym kolorem[/font]

[font=Arial]- /d Auto : Kupujesz losową działkę z konta gracza pobiera 500$[/font]

[font=Arial]- /d Zajmij : Gdy stoisz na działce która nie jest przez nikogo zajęta zajmujesz ją i pobiera ci 500$[/font]

[font=Arial]- /d dom : Teleportuje na działkę właściciela[/font]

[font=Arial]- /d biom : Gracz wybiera biom jaki chce mieć na dzialce[/font]

[font=Arial]- /d tp nick : teleportuje na dzialke innego gracza[/font]

[font=Arial]- /d auluj : anulowanie gracza z ustawień działki ( /d dodaj , /d zaufaj , /d ban)[/font]

[font=Arial]- /d rozlacz : rozdziela działki  komenda dla vip Svip [/font]

[font=Arial]- /d muzyka : gracz może wybrać muzykę jaka leci na jego działce (płyty z minecraft)[/font]

[font=Arial]- /d wlasciciel: wybiera gracza który jest nowym wlaścicielem działki[/font]

[font=Arial]- /d kick nick : wyrzuca gracza z dzialki[/font]

[font=Arial]- /d usundzialke : usuwa działke gracza[/font]

[font=Arial]- /d wyczysc : działka wraca do stanu przed kupieniem[/font]

[font=Arial]- /d pomoc : komendy związane z działkami 1 strona[/font]

[font=Arial]- /d pomoc 2 : komendy związane z działkami 2 strona[/font]

[font=Arial]Komendy  dla  vipów i  svipów:[/font]

[font=Arial]/p h:2 /p h:3 /p h:4 - teleportuje na inne działki gracza [/font]

[font=Arial]/kit vip /kit svip    -gracz otrzyma zestawy dla vip svip[/font]

[font=Arial]/kit vipklucz/svipklucz - gracz otrzymuje klucze do ruletki vip[/font]

[font=Arial]/fly  svip może latać  vip już nie[/font]

[font=Arial]/ec /craft graczowi otwiera się  enderchest(/ec) craftingtable(craft)[/font]

[font=Arial]/tpahere nick gracz może teleportować gracza do siebie (tylko dla svipów)[/font]

[font=Arial]/heal - uzupełnia serduszka gracza[/font]

[font=Arial]/feed - uzupełnia jedzienie gracza[/font]

[font=Arial]komendy /feed , /heal są dostępne co 60sekund[/font]

[font=Arial]/back wraca do poprzedniego miejsca gracza[/font]

[font=Arial]Komendy dla gracza:[/font]

[font=Arial]/ignore nick gracz który napisze tą komendę nie będzie widział wiadomości od gracza o nicku którego użył w tej komendzie[/font]

[font=Arial]/spawn - teleportuje na spawn na którym jest enderchest oraz ruletki.Tej komendy używa się aby wyjść z /pvp[/font]

[font=Arial]/pvp teleportuje na arene[/font]

[font=Arial]/surowce - teleportuje na mapę surowcową[/font]

[font=Arial]/kit gracz- otrzymuję zestaw z kamiennymi rzeczami i ciastkami (kit dostępny co godzinę)[/font]

[font=Arial]/odbierz gracz otrzymuje rzeczy które kupił na crafted.pl/sklepik serwerowy[/font]

[font=Arial]/czolgi - informacje dotyczące jak kupić czołg[/font]

[font=Arial]/gui - lista rzeczy które można kupić w sklepiku serwerowym[/font]

[font=Arial]/salon /lotnisko - teleportuje do warpów w których można kupić pojazd[/font]

[font=Arial]/warpy- lista warpów[/font]

[font=Arial]/list - wyświetla liste graczy którzy są obecnie na serwerze[/font]

[font=Arial]/kosciol - teleportuje do kościoła w którym są wszystkie komendy dla par i tylko w kościele można wziąść ślub[/font]

[font=Arial]/ikea  - teleportuje do sklepu ikea w którym są wybudowane pomysły na urządzenie domu tam nic nie da się kupić[/font]

[font=Arial]/kebab -teleport do sklepu z kebabami[/font]

[font=Arial]/dekoral - sklep z gliną,szybami,cementem i wełną[/font]

[font=Arial]/motory - sklep z motorami[/font]

[font=Arial]/bal , /money /konto -wyświetla ilość pieniędzy gracza[/font]

Nie pełniłeś tej funkcji? O,o dobra, jestem ślepy

Więc, podanie nawet ładne +

Zawsze uczciwy +

Wiek +

No co tu mówić, tak jak zawsze,

Na Tak

Nie pełniłeś tej funkcji? O,o  dobra, jestem ślepy

Więc, podanie nawet ładne +

Zawsze uczciwy +

Wiek +

No co tu mówić, tak jak zawsze,

Na Tak

Pełniłem, po prostu wstawiłem stare podanie które mi kiedyś przyjęli i uważam że jest dobre a punkt ten poprawiłem xD

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy