Jump to content

[ODRZUCONE] [Propozycja] Ciężarówka do przewożenia zwierząt

SebMix
 Share

Recommended Posts

1. Twój nick: SebMix

2. Nazwa propozycji: Ciężarówka do przewożenia zwierząt 

3. Opis: Wiem że z tym akurat mogło by być dużo roboty, ale moglibyście zrobić pojazd do przewożenia zwierząt do którego zwierzę wchodziło by do tego pojazdu.

4. Dlaczego akurat to: Niektórzy się denerwują, że np. nie mogą szybko i bezpiecznie przewieź owcy czy krowy na która nie można wsiąść i jechać. Większości osób ten pomyśl chyba się spodoba nie tylko mi i nawet mam parę pomysłów na te cieżarówki

1. Komendą do tepania, żeby kupić ciężarówkę będzie /ciezarowki

2. Jedna to by mogła być ciężarówka  MAN     która będzie kosztowała 40k 

3. Skrótami do tych komend mogła by być /c

4. Kolejna komendą mogła by być, żeby zwierzę weszło do pojazdu które znajduje się w odległości nie więcej niż 10 kratek  np. /c wejdz np. swinia

5. Komenda do wyciągnięcia zwierzęcia /c wyjdz

6.  Komenda /c zostaw dzięki której będziesz mógł wyjść  z ciężarówki i zostawić ją z zwierzęciem na działce czy obok /spawn (trzeba se wyjść do sklepu na jakieś piwo xD lub jedzonko)

Jeśli spodobał się wam ten pomysł zostawcie plusa reputacji        SebMix

Edited by derpxxl
Naprawianie estetyki po migracji.
  • Lubię to! 6

Pomijając obrót jajkami spawnującymi całkiem niezły pomysł

Ciekawe tylko jak miałoby to wyglądać i prawdopodobnie byłoby to skomplikowane do wprowadzenia

NEUTRAL

Wiem że to jest bardzo skomplikowane do zrobienia ale to by było bardzo pomocne dla graczy :cool:

• Lubię to! 1

• 2 weeks later...

To bez sensu...

Ta funkcja ułatwiła by rozgrywkę na serwerze

Zamiast pójść do sklepu i kupić jajko np. krowy, można sobie kupić od innego gracza taką krowę za $500

40k za taką ciężarówkę? Już wole iść do sklepu i wydać te kilka tysięcy na te jajko niż wydawać 40k..

Jestem na Nie

To bez sensu...

Ta funkcja ułatwiła by rozgrywkę na serwerze

Zamiast pójść do sklepu i kupić jajko np. krowy, można sobie kupić od innego gracza taką krowę za $500

40k za taką ciężarówkę? Już wole iść do sklepu i wydać te kilka tysięcy na te jajko niż wydawać 40k..

Jestem na Nie

Nawet sama frajda będzie z jeżdżenia tą ciężarówką, niektórzy z chęcią by wydali  nawet 100k na ta ciężarówkę, bo im kasy aż tak nie szkoda jak tobie.  :dodgy:

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Twój nick: SebMix[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Nazwa propozycji: Ciężarówka do przewożenia zwierząt [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Opis: Wiem że z tym akurat mogło by być dużo roboty, ale moglibyście zrobić pojazd do przewożenia zwierząt do którego zwierzę wchodziło by do tego pojazdu .[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Dlaczego akurat to: Niektórzy się denerwują, że np. nie mogą szybko i bezpiecznie przewieź owcy czy krowy na która nie można wsiąść i jechać. Większości osób ten pomyśl chyba się spodoba nie tylko mi i nawet mam parę pomysłów na te cieżarówki[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Komendą do tepania, żeby kupić ciężarówkę będzie /ciezarowki[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Jedna to by mogła być ciężarówka  MAN     która będzie kosztowała 40k [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Skrótami do tych komend mogła by być /c[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Kolejna komendą mogła by być, żeby zwierzę weszło do pojazdu które znajduje się w odległości nie więcej niż 10 kratek  np. /c wejdz np. swinia[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Komenda do wyciągnięcia zwierzęcia /c wyjdz[/font]

6.  Komenda /c zostaw dzięki której będziesz mógł wyjść  z ciężarówki i zostawić ją z zwierzęciem na działce czy obok /spawn (trzeba se wyjść do sklepu na jakieś piwo xD lub jedzonko)

Jeśli spodobał się wam ten pomysł zostawcie plusa reputacji  :cool:         SebMix

Troszke ze mnie zgapiles ale daje + bo lepiej napisales

Jestam na tak

Jestem Na Tak

Ponieważ :

Byłi by to przydatne dla osob ktore maja farmy i niewiedzą co z nimi robić (+)

Tylko Dużo przy tym pracy (Pomijając że nie mamy Technika....) Hugo pewnie sie tego by nie chciało robić ... (-)

Ale kreatywnie Kreatywnie ..... 

W dniu 7.04.2018 o 13:53, SebMix napisał:

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Twój nick: SebMix[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Nazwa propozycji: Ciężarówka do przewożenia zwierząt [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Opis: Wiem że z tym akurat mogło by być dużo roboty, ale moglibyście zrobić pojazd do przewożenia zwierząt do którego zwierzę wchodziło by do tego pojazdu .[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Dlaczego akurat to: Niektórzy się denerwują, że np. nie mogą szybko i bezpiecznie przewieź owcy czy krowy na która nie można wsiąść i jechać. Większości osób ten pomyśl chyba się spodoba nie tylko mi i nawet mam parę pomysłów na te cieżarówki[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Komendą do tepania, żeby kupić ciężarówkę będzie /ciezarowki[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Jedna to by mogła być ciężarówka  MAN     która będzie kosztowała 40k [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Skrótami do tych komend mogła by być /c[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Kolejna komendą mogła by być, żeby zwierzę weszło do pojazdu które znajduje się w odległości nie więcej niż 10 kratek  np. /c wejdz np. swinia[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Komenda do wyciągnięcia zwierzęcia /c wyjdz[/font]

Jeśli spodobał się wam ten pomysł zostawcie plusa reputacji  ?        SebMix

Kozak 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy