Jump to content

Podanie o Helpera Mineqcon

Mineqcon
 Share

Recommended Posts

1. Nick:Mineqcon

2. Imię:Wiktor

3. Wiek:13/14lat

4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)?od Lutego

5. Masz mikrofon i TS3? Mikrofonu nie mam ale posiadam program TS3 ale się jeszcze nie zalogowałem na niego.

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?Ewentualnie to nie.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera?Około 4/5h.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Karany nigdy nie byłem ale dostałem mute na Frebuild.

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Dlatego że umiem rozbudować zdania i je ładnie ułożyć

10.  Opowiedz Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

Wstaje wcześnie rano i wchodzę na program Messenger zawsze pisze do kolegi/koleżanki póżniej gdy idę do szkoły napotykam się na saune xD. Często wybieram się do parku wodnego w Tarnowskich Górach.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy?

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):

- /d zaufaj: Dodaje gracza do działki i może on budować gdy właściciel jest Online i Offine.

- /d dodaj: Po prostu dodaje gracza do działki,gdzyż ten dodany może budować tylko wtedy gdy właściciel jest Online.

- /d polacz: Połańcza działki [VIP I SVIP]

- /d ban: Banuje danego gracza na Dzialce

- /d chat:Dzialkowy Chat [Żółta Czcionka]

-/d unban: unbanuje danego gracza na działce

-/pomoc: komendy pomocy serwera

/tartak: tartak wyłączny tylko dla [VIP I SVIP]

/fabryka: możesz zarobić tam kupe kasy

/czołgi: możesz tam zakupić czołga [uWAGA! Jak chciałbyś kupić czołg napisz na PW do Pjo_PL]

/warp: lista warpow

/kosciol: kościoł  serwera Fb. możesz tam wziąć ślub

/hub: teleporuje cie na hub [Komeda ta jest na całym serwerze]

/p h lub /d dom: teleportuje cię na twoją dzialke

/d tp nick: telepotruję cię na działke danego gracza.

Dziękuje Wam ;D

Życzy Mineqcon/Wiktor ;D

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy