JOchnyQQ 4 Posted April 7, 2018 nick:JochnyBezButa temat:Fly dla vip fly dla vip bedzie przydatny dlaczego? np nie chcesz svipa lub nie masz kasy na Svipa stac cie na vipa to jak masz vipa to powinienes miec tez flaya! bo wiecie svip ma za duz lepszych zeczy!!! dlaczego to?: bo jest to najlepsze rozwiazanie dla Biedakow Cebulakow!!! :cool: :cool: 2 Share this post Link to post Share on other sites
Piotrullo978 22 Posted April 7, 2018 Fajne, ale by było za łatwo. Dla VIP na 50dni mogli by dać /fly. Na TAK! (Tylko dla VIP na 50dni). Share this post Link to post Share on other sites
GraczFreebuid 3 Posted April 7, 2018 [font=Comic Sans MS]Heh ma VIP i nie stać go więc pisze by się nad nim zmiłowali na NIE[/font] [font=Comic Sans MS]SVIP jest dużo droższy a jak coś to jak ktoś biedak to nie kupuje se VIP lub SVIP[/font] Share this post Link to post Share on other sites
TheEnd 380 Posted April 7, 2018 To jest największa możliwość Svip Po co? Na NIE 1 Share this post Link to post Share on other sites
JOchnyQQ 4 Posted April 7, 2018 GraczFreebuid po 1 dla vipow powinien byc fly bo tez sa drogie a ja mam vipa na 60dni ;p Share this post Link to post Share on other sites
majajaja123 1 Posted April 7, 2018 Jestesm na tak lepiej wtedy bedzie dla kazdego masz mój głos jestesm na tak Share this post Link to post Share on other sites
Kosmiteg_ 543 Posted April 7, 2018 Za duże ułatwienie Svip nie kosztuje aż tak dużo, możesz uzbierać a wtedy kupić Na Nie Share this post Link to post Share on other sites
GraczFreebuid 3 Posted April 7, 2018 [font=Comic Sans MS]Kazdemu odpisuje bo biedak i se nie uzbiera na SVIP [/font] [font=Comic Sans MS]hehe [/font] [font=Comic Sans MS]OGAR jestem na NIE !!!!!!!![/font] Share this post Link to post Share on other sites
Quamper 103 Posted April 7, 2018 Co was naszło z zabieraniem korzyści svipom, sam nim kiedyą byłem ba, nawet 2 razy po 50 dni i fly to jest ich jedna z największych korzyści. Nie masz kasy, więc chcesz, żeby cały serwer przez ciebie stracił. Na nie Share this post Link to post Share on other sites
Kotleti 9 Posted April 7, 2018 jak Vip będzie miał Fly'a to nikt nie będzie kupował już Svipa bo fly jest najwiekrzą zaletą svipa i wiekrzość ludzi kupuje go aby właśnie go mieć Share this post Link to post Share on other sites
BlasterPl 404 Posted April 7, 2018 Fly to jedna z permisji svipa. Bez sensu umożliwiać to vipą... Na nie. 3 Share this post Link to post Share on other sites
czfartegg 134 Posted April 7, 2018 Zarob 5zł więcej i kup svipa B) Na ogromne nie Share this post Link to post Share on other sites
maxidragon 309 Posted April 7, 2018 Chcesz miec fly kup svipa. To za duza permisja dla vipow. Na nie. Share this post Link to post Share on other sites
Glukonolaktobionian_Wapnia 238 Posted April 8, 2018 /fly to główny przywilej SVIP+ Możesz też sobie zarobić na miotłę albo helikopter Na NIE Share this post Link to post Share on other sites
Bekon 58 Posted April 8, 2018 Za duże ułatwienie a o to chodzi że s'vip ma lepsze rzeczy bo jest droższy Na NIE Share this post Link to post Share on other sites
SHEYN 289 Posted April 8, 2018 Tak jak powiedział @kosmita, jest duże ułatwienie na nie Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted April 8, 2018 Powiedz mi, jaki sens będzie wtedy kupno Svipa? Świerzak? Ulecz? za te dwie komendy płacić dwa razy więcej? Te dwie rangi odróżniają się głównie lataniem, jestem wręcz pewien że przy wymyślaniu rang i przywilejów, głównym założeniem Svipa było /fly. Na nie, Share this post Link to post Share on other sites
KacperLX 11 Posted April 9, 2018 To by było zabieranie SVIPOM atrakcji. Przecież latanie jest największą atrakcją dla SVIP. Jeśli cię nie stać to na niego pozbieraj ! Jestem na NIE. Powodzenia! Share this post Link to post Share on other sites