Jump to content

Rekrutacja na Helpera [kacpi]

kacpi2009
 Share

Recommended Posts

1. Nick: kacpi

2. Imię: Kacper 

3. Wiek: 10lat

4. od kiedy grasz na crafted.pl (skyblock)?: 8miesięcy

5. masz mikrofon i ts3?: nie mam ts3 ani mikrofonu

6. pełniłes/as kiedyś podobna funkcję?: tak na tym serverze

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? od 3 do 5

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? za flood 3 razy ale dopiero zaczynałem grać na tym  serverze

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdan)

lubię grać na tym serverze co 2 tygodnie kupuje supervipa. Chętnie pomagam innym bardzo chciał bym zostac helperem bo wówczas

mógłbym pomagać jeszcze bardziej innym graczom. Bardzo was proszę o przyjęcie do grupy helperów bo bardzo mi na tym zalezy.

Dobrze nawiązuje nowe znajomości więc z czym idzie i dobre dogadywanie się z innymi graczami. Oraz znam duzo osób z administracji,oraz duzo graczy mnie zna na serverze. Chciał bym spełniac role helpera poniewaz chcę pomagac bardzo innym graczom i zeby nie było skarg na głowie administracji.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Kacper juz o tym mówiłem,jestem uczniem klasy 3.Oraz lubię matematykę jestem z niej bardzo dobry. Bardzo duzo spędzam czasu na serverze crafted.pl (skyblock). W maju będę mieć 1 Komunję Swietą był by to dla mnie duzy prezent.Lubię bardzo zwieżęta szczególnie psy i koty.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy?: tak

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):

[font=Impact][font=Impact] [font=Roboto][font=Impact] /w usun:[/font]  Niestety, nie ma takiej komendy na serwerze, lecz zastępuje ją komenda [font=Impact]/w reset[/font] która przywraca naszą wyspę do stanu pierwotnego takiej komendy możemy użyć tylko 3 razy chyba że kupimy restarty wyspy w sklepie serwerowym.

[font=Impact]- /w zapros nick:[/font] Komenda umożliwiająca nam dodanie zaufanej osoby do naszej wyspy. Taka osoba po zaakceptowaniu prośby o dołączenie traci swoją wyspę jak i itemy.

[font=Impact]- /w coop nick:[/font] Komenda (vip+) która umożliwia dodanie innego gracza bez tracenia przez niego wyspy. Taka komenda utrzymuje się dopóki właściciel wyspy nie wyjdzie z serwera lub nie anuluje jej za pomocą komendy [font=Impact]/w uncoop nick [/font]

[font=Impact]- /report:[/font] Komenda dzięki której możemy zgłosić błąd lub gracza dla administracji 

[font=Impact]- /w wykop nick:[/font] Wyrzucamy nie proszonego gościa z wyspy który właśnie odwiedza naszą wyspę.

[font=Impact]- /skup (dokładna informacja):[/font] Komenda która teleportuje nas do skupy. Górna tabliczka służy do sprzedaży danego przedmiotu, a dolna do kupienia tego przedmiotu

[font=Impact]- /w:[/font] Komenda która za pierwszym użyciem otwiera menu tworzenia wyspy, gdy mamy stworzoną wyspę teleportuje nas na nią

[font=Impact]- /w[/font] [font=Impact]opusc:[/font] Po wpisaniu tej komendy opuszczamy naszą dotychczasową wyspę.

[font=Impact]- /w[/font] [font=Impact]menu:[/font] Otwiera menu naszej wyspy.

[font=Impact]- /w[/font] [font=Impact]top:[/font] Komenda umożliwia nam zobaczenie 10 najlepszych wysp względem punktów wyspy.

[font=Impact]- /w[/font] [font=Impact]wyrzuc nick:[/font] Wyrzucamy osobę z naszej wyspy która do tej pory dzieliła z nami wyspę.

[font=Impact]- /w[/font] [font=Impact]lider nick:[/font] Przekazujemy właściciela naszej wyspy dla innej osoby która musi być dodana do drużyny.

[font=Impact]- /w[/font] [font=Impact]biom:[/font] Otwiera menu biomów gdzie możemy zmienić biom na wyspie.

[font=Impact]- /w[/font] [font=Impact]ban nick:[/font] Banujemy osobę na naszej wyspie, taka osoba nie wejdzie już więcej na naszą wyspę.

[font=Impact]- /w[/font] [font=Impact]unban nick:[/font] Odblokowujemy osobę która do tej pory była zablokowana na naszej wyspie.

[font=Impact]- /w[/font] [font=Impact]poziom:[/font] Komenda która oblicza poziom naszej wyspy.

[font=Impact]- /w[/font] [font=Impact]druzyna:[/font] Pokazuje nam listę graczy, z którymi dzielimy wyspę.

[font=Impact]- /w[/font] [font=Impact]wartosc:[/font] Komenda która pokazuje nam wartość bloku który trzymamy w ręku.

[font=Impact]- /w zadania:[/font] Lista zadań które możemy wykonać by otrzymać dane nagrody.

[font=Impact]- /pomoc wyspa:[/font] Miejsce które pokazuje nam komendy wyspy razem z opisem ich.

[font=Impact]- /ladowisko:[/font] Teleportujemy się w miejsce gdzie możemy kupić nasz własny helikopter.

[font=Impact]- /miotly:[/font] Miejsce gdzie są dostępne do kupienia miotły.

[font=Impact]- /warp luckyblocki:[/font] Tutaj możemy kupić luckyblocki.

[font=Impact]- /konto:[/font] Sprawdzamy stan naszego konta.

[font=Impact]- /pomoc pieniadze:[/font] Pomoc dotycząca zarobku na serwerze.

[font=Impact]- /kosciol:[/font] Teleportuje nas do kościoła gdzie możemy wziąć ślub z naszą wybranką/wybrankiem.

[font=Impact]- /partner poslub nick:[/font] Komenda pozwalająca nam zawrzeć związek małżeński z innym graczem.

[font=Impact]- /partner rozwod:[/font] Rozwodzimy się z naszym dotychczasowym partnerem.

[font=Impact]- /pvp:[/font] Teleportujemy się do areny pvp gdzie możemy walczyć z innymi graczami.

[font=Impact]- /spawn:[/font] Teleportuje nas na spawn serwera.

[font=Impact]- /farma:[/font] Miejsce (vip+) gdzie można zabijać zwierzęta za darmo.

[font=Impact]- /kit:  [/font][font=Arial]P[/font]okazuje nam dostępne pakiety które możemy otrzymać.

[font=Impact]-/kopalnia: [/font][font=Arial]Teleportuje nas do kopalni.[/font]

+[/font]

[/font][/font]

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy