Jump to content

Podanie na Helpera SkyBlock

oooMikooo
 Share

Recommended Posts

1. Nick: oooMikooo

2. Imię: Mikołaj

3. Wiek: 14

4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (SkyBlock)?- Od początku edycji, ale dowiedziałem się o tym serwerze od Dealereq.

5. Masz mikrofon i TS3? - Tak mam. 

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? - Oczywiście, byłem Helperem na innych serwerach.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? - ok. 3-4 godz

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? - Nie.

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? - Powinniście mnie przyjąć, bo nie mam problemów z ortografią. Lubię pomagać innym i zawsze mogę komuś pomóc. Znam się na komendach. Nie byłbym pierwszy raz Helperem. Zawsze lubię pomagać i nigdy nie będzie tak, że nie pomogę. Będę dążył do tego żeby ta osoba która ma pytanie zrozumiała to w 100%.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Jestem chłopakiem. Lubię rysować i śpiewać. Chodzę nawet do szkoły muzycznej. Moi koledzy, koleżanki i przyjaciele mówią, że mam poczucie chumoru. Nie narzekam na szkołę (Według mnie szkoła jet fajna xD). A w Minecraft staram się pomagać, być koleżeński itp. 

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? - Tak nawet kilka razy. 

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane)

-/w: Teleportuje Cię na wyspe,

-/w tp NICK: Teleportuje Cię na wyspe gracza który ma tabliczke [Witaj],

-/w menu: Pokazuje menu SkyBlocka,

-/w reset: Resetuje wyspe,

-/w ustawdom: Ustawia miejsce /w w ktorym stoisz oczywiscie na wyspie,

-/w poziom: Pokazuje poziom wyspy i ile razy się umarło,

-/w top: Teleportuje Cię do miejsce w którym można zobaczyć top 10 wysp graczy,

-/w zapros NICK: Zaprasza gracza do Twojej wyspy,

-/w opusc: Opuszczasz wyspe,

-/w wyrzuc NICK: Wyrzuca gracza z wyspy,

-/w lider NICK: Dale lidera na wyspie,

-/w biom: Zmienia biom na wyspie,

-/w wykop NICK: Wyrzuca gracza z Twojej wyspy,

-/w ban NICK: Daje bana graczowi, ktory nie moze już wejść na Twoją wyspe,

-/w unban NICK: Odbanowuje gracza na Twojej wyspie,

-/konto: Pokazuje na chacie twoje pieniadze na serwerze,

-/zaplac NICK ILOŚĆ: Daje pieniądze z Twojego konta graczu,

-/wymiana NICK: Wymieniasz się z graczem

-/sklep: Teleporuje Cię do sklepu,

-/sklepy: Pokazuje kategorie sklepu,

-/miotly: Telepotuje Cię w miejsce, w którym widać wszystkie miotły,

-/helikoptery: Telepotuje Cię w miejsce, w którym widać wszystkie helikoptery,

-/regulamin: Teleporytuje Cię do regulaminu,

-/pomoc dropy: Pokazuje co na jakim levelu wyspy pokazuje się w generatorze,

-/pomoc nether: Informacje o wyspie w Netherze,

-/report TEKST: Wysyła wiadomość prywatną do Administracji,

-/pomoc slub: Dostajesz informacje o wzięcie ślubu,

-/pomoc sms: Informacje jak kupić rangę lub jakieś rzeczy w sklepie,

-/kosciol: Teleportje Cię do kościoła,

Komendy [sVip] i [Vip]

-/kit svip: Dostajesz co 30 dni zestaw,

-/ulecz: Ulecza gracza 

-/fly: Dostajesz możliwość latania,

-/wstecz: Teleporuje Cię do ostatniego miejsca Twojej śmierci,

-/czapka: Można założyć itemek na głowę który masz w ręku,

-/dzien: Zmienia czas na dzień,

-/strefavip:Teleportuje Cię do Strefy Vip

-/farma: Możliwość teleportacji do farmy,

-/kit kluczsvip: Dostajesz 2 ruletki,

-/kit kluczvip: Dostaesz 1 ruletke,

-/craft: Otwierasz przenośny crafting,

-/ec: Otwierasz przenośny Ender Chest,

-/sethome NAZWA: Możliwość ustawienia sethome (SVip-y 5, a Vip-y 2)

-/sklepvip: Teleportuje Cię do sklepy Vip w którym jest więcej możliwość kupna tańszych itemków,

[align=center][font=serif]Wiec tak, wiek jest ok. Na serwerze widuje ,lecz bardzo rzadko. Nie pomagasz ,napisałeś że mógłbyś poświęcić 3-4h ,jednak ja nie widzę cię nawet 2h albo może po prostu ja czepiam się szczegółów. Mówiąc że nie byłeś karany skłamałeś ,sprawdziłem twoją historie kar i znalazłem tam kilka mutów za flood. Ortografia ,gramatyka i interpunkcja na średnim poziomie. Zdania nie powalają i jeśli chodzi o regulamin to przeczytaj wszystkie regulaminy. Brak wymaganych komend. [/font][/align]

[align=center][font=serif]Sumując wszystko, Jestem na [/font][font=serif]Nie[/font][font=serif], powodzenia![/font][/align]

[align=center][font=serif];)[/font][/align]

• Lubię to! 1

Cóż, zacznę od tego, że kar jest dużo. Napisałeś, że nie posiadasz żadnej kary. Administracji nie oszukasz. My wiemy wszystko. W podaniu nie ma żadnych błędów ortograficznych. Ponadto interpunkcja leży zupełnie. Świadczy to o tym, że pisałeś to na szybko czyli można by wywnioskować to, że nie zależy Ci aż tak na tej randze. No albo nie pisałeś podania na szybko tylko nie umiesz zasad interpunkcyjnych chociaż leżeli masz czternaście lat powinieneś to wiedzieć. Budowa zdań nie należy do najlepszych, ale ma jakiś sens. W skrócie pod punkty dotyczące opisania o sobie nie są zbyt dobrym atutem. Regulaminów nie masz przeczytanych lub po prostu nie spojrzałes na regulamin TS'a czyli jakbyś i tak nie przeczytał jednego z regulaminu. Ilość komend jest średnia. Nie ma ich za dużo, ale również nie za mało. Większość z nich jest nie do końca poprawnie opisana. Co do aktywności na serwerze. Widywałem Cię kiedyś. Teraz mam wrażenie jakbyś przestał grać na tym serwerze. Jak już widzę Cię raz na tydzień lub dwa zazwyczaj nie pomagasz gdzie w podaniu napisałeś, że robisz to w stu procentach. Konto na forum jest już chwilę czasu lecz masz tylko sześć postów. Helper ma wręcz obowiązek wejścia co najmniej dwa razy dziennie na forum. Ty zapewne nie robisz tego i nie robił byś gdybyś dostał tą posadę. W skrócie podanie jest słabe. Nie ma tu jakiś wyjątkowych argumentów na dostanie nie na tą rangę. Z podania można wywnioskować, że nie zależy Ci aż tak bardzo jak niektórym. Cóż, pora podjąć ostateczną decyzję. Jestem na wielkie NIE. Sorki, oraz powodzenia i zalecam Ci zastosować moje wszystkie uwagi co do podania.

• Lubię to! 5

No cóż,powiem szczerze...

Nie widuję

Nie pomagasz

Interpunkcja mówi sama za siebie

Chociaż dobre i to że dużo komend

wątpię że nie byłeś karany na serwie czy na forum

Nie przyłożyłeś się do zdań, wygląda to na odwal...żeby było

tylko do komend się przyłożyłeś

Również wątpię że grasz od nowej edycji...bo nigdy cię ani na forum, ani na serwie tak jak wcześniej mówiłem nie widziałem...

więc domyślasz się jaka moja jest opinia na temat twojego podania, czyli NIE

A więc tak :

W wiek niewierze , słabe zdania jak na 14 latka , Kiedy gram na skyblock nie pomagasz , Byłeś kiedyś karany i nie powiedziałeś tego , Regulaminu nie przeczytałeś , nie korzystasz ze swojego konta na forum więc jesteś nowy na forum , można stwierdzić , że nie zależy ci na tej randze jak na 14 latka interpunkcja wcale ci nie idzie, komend średnio 

Na nie Powodzenia

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy