Jump to content

Zniesienie butów na /pvpZniesienie butów na /pvp

adrqwe1234
 Share

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Twój nick: adrqwe1234[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Nazwa propozycji: Zniesienie butów na /pvp[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Opis:Buty na crafted są spoko do czasu ponieważ gracze wykorzystali to ze jak się je trzyma w lewej ręce to tez działają. Dzięki temu że nie muszą je mieć na nogach mogą mieć cały set (anielski), który jest sam w sobie wystarczająco siln. Przez buty nie można nikogo trafić i ciężko się walczy.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Dlaczego akurat to: Ponieważ to z tymi butami to nie jest /pvp tylko zwykłe latanie i mechanizmy mieczykami.[/font]

Edited by BlasterPl

Hmm yeezy się kupuje na pvp głównie bo ma się 3 paski serc o się dłużej trzyma a to że cię nie stać to twój problem

Na nie

uwierz  mi że go stać

No racja co on pisze to tylko taka latanina, a ja chce walczyć jak w średniowieczu ze zbroja, mieczykiem i dodatkowo

potki xD 

Jestem na TAK, dobry pomysł

Ze nie masz Yeezy to nue eina nikogo.

Lepiej by było gdyby arena została zmieniona.

Na NIE!

Zanim z komentujesz to przeczytaj dokładnie  ;) ps. Z tego co napisałem wynika ze mam yeezy bo tak jest :cool:

Hmm yeezy się kupuje na pvp głównie bo ma się 3 paski serc o się dłużej trzyma a to że cię nie stać to twój problem

Na nie

czfarteg mam yeezy ale jak napisałem u powyżej chce o prawdziwe pvp na craftedy bo przez te buty nie da się normalnie walczyć

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy