Jump to content

[Podanie] Registereq

RegistereqOfficial
 Share

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Nick: Registereq[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Imię: Sebastian[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Wiek: 10[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Coś o sobie (minimum 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Sebastian, mam 10 lat i chodzę do czwartej klasy szkoły podstawowej. Bardzo lubię grać na pianinie i chodzę do wieczornej szkoły muzycznej. W wolnym czasie słucham muzyki, rysuję, szkicuję a w domu gram na pianinie lub robię grafikę komputerową. Moją pasją i hobby jest właśnie grafika i na niej spędzam najwięcej czasu. Kocham też rysować, często nawet na lekcji wyciągam kartkę i coś szkicuję, tak że żaden nauczyciel tego nie widzi. Z informatyki jestem najlepszy z klasy - zawsze robię wszystko szybciej i dokładniej. Od najmłodszego zaczynałem programować w programie "Scratch". W nim zawsze szczególnie zwracałem uwagę na wygląd "duszków" (postaci/przedmiotów którymi sterujemy). Dwa lata później, zacząłem robić samą grafikę. Bardzo mnie zaciekawiła i do dziś gdy wracam do domu, od razu siadam przed komputer i robię jakąś małą pracę, po prostu dla przyjemności. Bardzo lubię też grać w Minecrafta. Często gram ze znajomymi. O mnie chyba tyle.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Jak długo zajmujesz się grafiką: Około 2 lata[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]6. Przykładowe prace: https://imgur.com/a/GijWe[/font]

Szczerze, to ciężko mi ocenić twoje podanie...

Wiek jest za mały...

Grafiki niby nie najgorsze, ale z drugiej strony to tylko yło i napis..

Zrób cos ciekawszego, pobaw się efektami!

Neutral z pochyleniem na nie.

Wiek (-), ale to nie oznacza, że nie jesteś nieogarnięty

Zdania, same w sobie są dosyć ładne (+)

Prace no to tu mamy lekki problem..., nie są mega ładne, ani mega brzydkie, więc dam ci tu taką ocenę (+/-)

Twój staż w grafice, wynosi dość długo, więc wielki plus (+)

jestem na neutrual z pochyleniem na tak (ocenę mocno obniżył wiek), powo ^^

• Lubię to! 2

To tak:

-Grafiki nie są złe, widzę że nie lubisz się po prostu bawić cieniami,

-Obawą jest wiek, czy se dasz radę, lecz możesz się jeszcze wiele nauczyć,

Moim zdaniem bardziej na Tak,

Szczerze, to ciężko mi ocenić twoje podanie...

Wiek jest za mały...

Grafiki niby nie najgorsze, ale z drugiej strony to tylko yło i napis..

Zrób cos ciekawszego, pobaw się efektami!

Neutral z pochyleniem na nie.

No co do efektów to potrafię je dodawać nie jestem idiotą. Wiek nie gra roli. Mogę napisać nowe podanie z ciekawszymi grafikami. Po prostu lubię taki prosty styl, ale jak wam nie pasuje to nie ma problemu, zrobię lepsze.

Szczerze to podobają mi się twoje grafiki

są takie proste ale zarazem ładne i takie klasyczne retro grafiki które bardzo lubię

grafiki dla crafteda też mi się podobają nawet

myślę że jak stworzysz coś więcej to kasumi cię przyjmie

osobiście jestem na TAK

Nie będę oceniał samych grafik

Wiek taki trochę na minusie

Ale ortografia ok

Zdziwiło mnie jedno zdanie "od najmłodszych lat programuję w scrarchu". Nie wiem jak ty, ale ja najmłodsze lata postrzegam od około 9 roku życia

Na nie z pochyłkiem na neutral

A więc,

Grafiki są fajne, nowoczesne, jednak nie mają nic w sobie z efektem "WOW!", jak pisali niektórzy na 2 lata to trochę mało... Jest wiele zdań w 4 pkt. i są one ładnie rozbudowane. Wiek jest niski, ale może udało by Ci się z takim. Jestem na Tak z minusikiem

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy