Jump to content

[Podanie] Doggi_CLASH

Doggi_CLASH
 Share

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Nick:Doggi_CLASH[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Imię:Kacper[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Wiek:13 lat[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Coś o sobie (minimum 5 rozbudowanych zdań):Witam, jak już wiecie mam na imię Kacper. Mam 13 lat, i chodzę do 7 klasy szkoły podstawowej. Interesuję się motoryzacją, budowaniem i polubiłem robić grafiki. W szkole idzie mi bardzo dobrze, mam dobre oceny. Czytam dużo książek, bo warto się czegoś fajnego dowiedzieć. Lubię grać w piłkę nożną i chodzę do klubu, gdzie się uczę grać. Lubię też łowić ryby, to takie wyluzowanie po jakimś ciężkim dniu. Nie wiem co już do tego podsumowania dodać, ale chyba tyle już o mnie starczy. [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Jak długo zajmujesz się grafiką: Dokładnie nie wiem, ale od nie dawna.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]6. Przykładowe prace: Jeśli czegoś będzie brak, lub mam zrobić więcej to proszę pisać.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]-> https://imgur.com/a/rzeH4 https://imgur.com/a/rzeH4 [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Przepraszam, że musiałem takie małe pokazać, nie mogłem tego skopiować[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Grafiki z gimpa są zrobione, ale nie mogę jakoś ich dać.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Jeśli się uda uzupełnić grafiki, to napisze w ,,odpowiedzi"[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Pozdrawiam![/font]

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy