Jump to content

[HELPER] freebuild

lothiss
 Share

Recommended Posts

1. Nick: lothis

2. Imię: Oskar

3. Wiek: 14

4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)? Pare miesiecy niewiem dokladnie ile.

5. Masz mikrofon i TS3? tak oczywiscie posiadam wszystko

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? tak pelnilem funkcje helpera oraz moderatora na VictoryCraft.net i innych

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 3h lub nawet 4h dziennie

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? nie mam czyste konto

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Tak na samym wstepie nazywam sie Oskar mam 14 lat. W minecraft gram okolo 5 lat pelnilem funkcje helpera i moderatora 3 lata  na starszych serwerach,mam glowe do spraw indiwidulanych oraz lubie pomagac gracza ktorzy maja z tym problem,mozna powiedziec ze minecraft to moja pasja zajmuje sie grafikami jestem youtuberem poczatkujacym i nagrywam o craftedzie,poswiecam duzo czasu na freebulidzie i znam komendy

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): tak jak mowilem znam sie na sprawach komputerowych czyli? umiem robic ts3 znam komendy na freebuildzie lubie pykac w minecrafta bo to naprawde fajna gierka,a Crafted to dobry serwer i chcialbym tu byc helperem,ktory pomaga gracza

11. Przeczytałeś/aś regulaminy?

tak przeczytalem

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):

- /d zaufaj: Czyli koledze/kolezance ufamy i ten nasz kolega/kolezanka moze wchodzic na nasza wyspe

- /d dodaj: Dodajemy kolege/kolezanke do dzialki juz na stale mozna ja/jego wyrzucic

- /d polacz: Ta komenda oznacza ze laczymy sie do swojej drugiej dzialki albo ze laczymy dzialki swoje czyli mam 1 i druga dzialke i je polaczam

/d ban: Ban oznacza ze banujemy osobe lub wyciszamy,gdyz ta osoba ma niefortunne zachowanie lub zle sie zachowuje np: przeklina wyzywa obraza innych graczy

- /d chat: Ta komenda oznacza rozmowe na dzialce z innymi rowiesnikami

PRZEPRASZAM ZA TE BLEDY ALE GDY ROBIE "E" Z KRESKA LUB INNE POLSKIE ZNAKI TO MI COS INNEGO WYSKAKUJE

JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM :(

POZDRAWIAM OSKAR

Jesteś nieogarnięty, nie musiałeś pisać IP serwera na którym pełniłeś podobna funkcje, zdania są slabe- nierozbudowane i jest ich mało, nie widuje na serwerze, regulaminu nie przeczytałeś, nie wierzę w wiek (sory), komend bardzo mało- tylkopodstawowe, konto na forum jest świeże, komendy są opisane trochę dziwnie, czuję że nie znasz komend bo miałeś problem z opisem tych podstawowych.

Jestem na wielkie nie, powodzenia

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy