Jump to content

Podanie

Guest
 Share

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Nick: SzymonDJ_PL ( dawniej slime8095 )[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Imię:Szymon[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Wiek:11 i pół[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)? Od 2 edycji[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Masz mikrofon i TS3? Tak[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Jasne[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 2h ( Wiem  że mnie nie widujecie, ale gram w godzinach nocnych ( to się zmieni )[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Nope nawet mute[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? [font=Arial]Głównie dlatego, że jak widzę pytanie to staram się na nie odpowiedzieć. Jestem aktywny na serwie i forum, m. in. poprzez ocenianie innych podań, propozycji oraz zdarza mi się pisać skargi. Mam dobrą reputację wśród graczy i administracji, więc pełnienie przeze mnie tej funkcji raczej nikomu nie powinno przeszkadzać. Ogarniam wszystkie potrzebne komendy i wiem, kiedy której użyć. Dobrze mi idzie z ortografią i praktycznie nigdy nie popełniam błędów z nią związanych. ( czasami mi się zdarza :D[/font][/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Jestem ciekawy serwera. Chcę się dalej rozwijać na serwerze. Uwielbiam administracje a szczególnie @MrKubaX :D. Lubie gracza @AdikGaming i @_Bonifacy93_. Jestem ciekawy świata i lubie odkrywać wszystko! Nawet bycie helperem![/font][/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d zaufaj: Gracz może robić coś na działce 24/7[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d dodaj: Dodaje gracza (można coś robić jak Właściciel jest online)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d polacz:laczy dzialki obok siebie ( Vip/Svip )[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d ban: Banuje gracza na działke[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d chat: Włącza chat działkowy[/font]

-  /d pomoc - Pomoc do działek

Komend umiem więcej, ale nie jestem ich teraz w stanie napisać

DZIĘKUJE <3

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy