Jump to content

Podanie o [H]

AlaPati88
 Share

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Nick:AlaPati88[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Imię:Patrycja[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Wiek:14[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)?: Od około 3 miesięcy[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Masz mikrofon i TS3?: Tak mam (mikrofon mam w laptopie)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?: Tak[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? Minimum 2 godziny dziennie[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?: Byłam wyciszona kilka razy za flood, miałam bana na zawsze za dzielenie konta (teraz jestem tylko ja)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?: Lubie pomagać innym. Uwielbiam ten serwer. Kocham Dealereq. Nie lubię gdy ktoś spami, zabija na sur itp.(raz nawet straciłam ity warte z 20 k!). Czasami nawet wchodzę o 6 - 7 (rano) i widzę, że nie ma [H] i ludzie robią "zakazane" rzeczy.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Lubię sport. Lubię grać  ;) .Lubie lody xD. Jestem 2 (najlepsza średnia) w klasie. Mam brata i siostrę. Największym moim marzeniem jest być [H], lub nawet być [KM]. W przyszłości chce mieć własny serwer.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d zaufaj: Pozwala użytkownikowi budować itp. na Twojej działce (zawsze)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d dodaj: Pozwala użytkownikowi budować itp. (tylko jak jesteś online)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d polacz: Połącza wszystkie (obok siebie) Twoje działki[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d ban: Gracz nie może wejść na Twoją działkę[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d chat: Włącza chat działki[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /odbierz: odbiera zakupione usługi[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d dom: teleportuje Cię na Twoją działkę[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /p h (lub) /d tp: teleportuje Cię na działkę innej osoby[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /spawn: idziesz na spawn[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /fabryka: teleportuje Cię do miejsca gdzie możesz zarabiać $[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]To już na tyle z mojej strony wiem... mało ale jem loda i mam wolną tylko jedną rękę xD. Z góry przepraszam jeżeli popełniłam jakiś błąd ortograficzny/interpunkcyjny ale jak już napisałam jem loda. Proszę o jak najszybszą odpowiedź. [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Pozdrawiam serdecznie Patrycja[/font]

Imię: Patrycja (zrobiła mi się buźka)

Kiedys dzielilas konto (-)

Komend malo (-)

Podanie (-)

Zdania slabe (-)

Nie widuje (-)

Na wielkie nie.

1. Już nie dziele konta.

2. Komend mało - Ciekawa jestem komu chciałoby się pisać wszystkie i jeszcze ile ty napisałaś/eś.

3. Zdania słabe - Może nie jestem tak "interesującą" osobą jak ty!

4. Nie widuje - Przepraszam jestem od 3 miesięcy codziennie i to nie moja wina że się nie spotykamy.

5. Czemu nie uwzględniłaś/łeś (+)?! To też się liczy np. Wiek (+) ts3 (+)

Komend malo (-)

Podanie (-)

Zdania slabe (-)

Nie widuje (-)

Na wielkie nie.

1. Już nie dziele konta.

2. Komend mało - Ciekawa jestem komu chciałoby się pisać wszystkie i jeszcze ile ty napisałaś/eś.

4. Nie widuje - Przepraszam jestem od 3 miesięcy codziennie i to nie moja wina że się nie spotykamy.

W wiek nie wierze... Zobacz tu ile ja komend napisalem http://crafted.pl/showthread.php?tid=15343

Napisalem "Dzielilas" czyli lamalas regulamin...

Komend malo (-)

Podanie (-)

Zdania slabe (-)

Nie widuje (-)

Na wielkie nie.

1. Już nie dziele konta.

W wiek nie wierze... Zobacz tu ile ja komend napisalem http://crafted.pl/showthread.php?tid=15343

A ty masz 11 lat a więc nie przyczepiaj się! I te wszystkie komendy nawet dla modów albo masz z neta albo masz od kogoś!!! I się poprawiłam i nie łamie regulaminu a ty tak, ponieważ Hugoo napisał że od 14 lat można (lub tam od 13)!!!

Komend malo (-)

Podanie (-)

Zdania slabe (-)

Nie widuje (-)

Na wielkie nie.

1. Już nie dziele konta.

A ty masz 11 lat a więc nie przyczepiaj się! I te wszystkie komendy nawet dla modów albo masz z neta albo masz od kogoś!!! I się poprawiłam i nie łamie regulaminu a ty tak, ponieważ Hugoo napisał że od 14 lat można (lub tam od 13)!!!

Bardzo przepraszam, to, że mam 11 lat nie mówi że jestem nie ogarnięty... Jestem ogarnięty i to bardziej od Cb bo komend nie mam z neta mam swój serw i wyuczyłem sie ich po prostu będąc jego właścicielem. Łamałaś jednak regulamin i to w bardzo poważny sposób. Nie chce sie przyczepiać lecz po prostu mam swoje zdanie, które każdy może mieć. Ty możesz mieć na ten temat inne zdanie, nie wnikam. Nie zamierzam tez sie kłócić, bo nie chcę łamać regulaminu: "[font=Roboto]§4.3 Zakazane są kłótnie.".[/font]

[font=Roboto]Pozdrawiam,[/font]

[font=Roboto]Maxi[/font]

"Lubię lody" z ust czternastolatki to niebezpiecznie brzmi

Widuję ale niepomocowa

Nieogar

Mało komend

Na NIE

XDD 

A teraz moja opinia. 

Komend malutko (-)

Zdań mało i mało rozwinięte (-)

Widuje ale nie pomagasz (-)

Nieaktywne konto na forum (-)

Na nie, powodzenia

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy