Jump to content

Podanko na [H]

piters
 Share

Recommended Posts

Cześć :)

1. Nick:piters

2. Imię: Piotr :)

3. Wiek: 14 lat

4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (SkyBlock)? grałem najczęściej na freebuild teraz już mi się spodobał SkyBlock

5. Masz mikrofon i TS3? nie mam mikrofonu ale mam TS3

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Nie

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 1/1,5 h

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?

najczęściej dostawałem /mut'a :C za spamowanie

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?

*Od kiedy wszedłem na ten wspaniały serwer już chciałem być helperem. :D

*Lubie grać w minecrafta.

*Poznałem na tym serwerze wielu nowych znajomych.

*Chciałbym być w przyszłości Adminem :), ale nie wiem czy się uda :C

*Lubie bardzo pomagać wielu osobom :)

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

*jestem serdeczny

*jestem koleżeński

*nigdy nie grałem na innych serwerach niż crafted.pl

*lubię bardzo poznawać znajomych ale nie przez neta :)

*lubię się czasami pośmiać :)

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? oczywiście :D

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):

- /w usun: ta komenda usuwa wyspę :)

- /w zapros nick: zaprasza kolegę na wyspę aby mogli sobie razem pograć :)

- /w coop nick: Komenda (vip+) która umożliwia dodanie innego gracza bez tracenia przez niego wyspy. Taka komenda utrzymuje się

dopóki właściciel wyspy nie wyjdzie z serwera

- /report: ta komenda jest do zgłaszania hakerów

- /w wykop nick: wykopuje gracza z twojej wyspy lub [H] xD:)

- /skup (dokładna informacja): tam gracze skupuję itemy za $ :)

Nie chce się rozpisywać :C bo mam mało czasu :C

W nazwie tematu należy wpisać: [Podanie] Nick

Zaczne od tego, ze widuje, ale rzadko... Zdanie? To nie zdania, ale no dobra - Rownowaznik to tez nie jest. Argumenty w pkt 9 slabe. Sa tylko wymagane komendy. Widze, ze nie wystarczajaca zapoznales sie z serwerem (/w usun). Nie przeczytales regulaminow. Podanie ogolnie slabe, a skoro nie masz czasu na napisanie podania to zapisz podanie na szkicu... Nie przeczytales nawet wymagan do pelnienia funkcji: Brak Mikrofonu i dwoch wolnych godzin na pelnienie funkcji... Na nie.

• Lubię to! 1

[align=center][font=Comic Sans MS]Zacznijmy od Wieku. Nie wierze w twoje 14 lat ,ponieważ to nie są zdania rozbudowane. Brak mikrofonu. Brak doświadczenia w danej funkcji. Byłeś karany 2x za flood ,a flood i spam to różnica. Twoje 5 argumentów oraz zdań o sobie ,nie przekonuje mnie. Nie przeczytałeś regulaminów. Ehh.. komendy a więc tak, nie ma komendy /w usun. Komendy /skup miała być dokładna informacja. Podanie napisane szybko i niestarannie ,uważam że nie zależy ci na tej funkcji.[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]Jestem na Nie, Powodzenia![/font][/align]

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy