Jump to content

[P]MilkiiWay[12-04-2018]

Milkasz
 Share

Recommended Posts

[align=center][font=Times New Roman]1. Nick: [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]W Minecrafcie MilkiiWay, a na forum Milkasz (Niestety musiałam zmienić nick, z różnych przyczyn)[/font]

[font=Times New Roman]2. Imię:

Kinga[/font]

[font=Times New Roman]3. Wiek:

13[/font]

[font=Times New Roman]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (SkyBlock)?:

Gram od ponad roku, lecz ostatnio miałam przerwę z Craftedem, z powodów nauki[/font]

[font=Times New Roman]5. Masz mikrofon i TS3?:

Tak[/font]

[font=Times New Roman]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?:

Tak, byłam tutaj Helperem[/font]

[font=Times New Roman]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera?:

Ok. 2-3 godzin w tygodniu, w weekendy nawet do 5 godzin[/font]

[font=Times New Roman]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?:

Nie, nie byłam karana[/font]

[font=Times New Roman]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?:

Jestem osobą rozsądną, wesołą, miłą. Bardzo lubię się śmiać lecz w ważnych sprawach umiem zachować się poważnie. Nie mogę powiedzieć, że jestem często widziana na serwerze, ponieważ tak nie jest. Tak jak wspominałam wyżej ostatnio zrobiłam sobie większą przerwę z serwerem, więc no długo mnie tu nie było lecz wszystko nadrabiam. Oczywiście, bardzo lubię pomagać graczom, może nie widać ale tak jest.. Badzo cenie sobie też opinię innych o mnie. Chciałabym aby uważano mnie za dobrą i miłą, chociaż pewnie nie każdemu przypadne do gustu. Staram się nie popełniać błędów ortograficznych, ani interpunkcyjnych, ale przecież każdemu zdarzy się czasem pomylić.[/font]

[font=Times New Roman]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

Więc, tak jak wspomniałam wyżej mam na imię Kinga i mam 13 lat. Mieszkam w Sierpcu. Uczęszczam do 7 klasy szkoły podstawowej. Lubię się uczyć matematyki choć moim hobby jest plastyka. Dużo rysuję i dużo czasu spędzam nad nauką lecz to nie znaczy, że nie mam czasu dla Crafteda. Jestem mała, jak na swój wiek... Bardzo kocham zwierzęta, bardzo, bardzo. Dlatego też zostałam wegetarianką. Unikam przekleństw. Nie lubię kłótni, pewnie jak większość. Nie wywołuję ich, wolę je łagodzić. Lubię również poznawać nowych ludzi, od niektórych nawet mogę się wiele nauczyć.[/font]

[font=Times New Roman]11. Przeczytałeś/aś regulaminy?:

Tak i lubię kokosy[/font]

[font=Times New Roman]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):[/font]

[font=Times New Roman]- /w usun:

Taka komenda nie istnieje[/font]

[font=Times New Roman]- /w zapros nick:

Zaprasza wybranego gracza do wyspy[/font]

[font=Times New Roman]- /w coop nick:

Zaprasza wybranego gracza do wyspy tylko na czas bycia online właściciela DLA VIP I SVIP+[/font]

[font=Times New Roman]- /report:

Wysyła informację o złamaniu regulaminu lub bugu do administracji online[/font]

[font=Times New Roman]- /w wykop nick:

Teleportuje wybranego gracza z naszej wyspy[/font][font=Times New Roman] na spawn[/font]

[font=Times New Roman]- /skup (dokładna informacja): [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Teleportuje nas do miejsca, z wieloma budynkami, w których znajdują się rzeczy do kupna i sprzedaży. Górne tabliczki służą do sprzedaży, dolne do kupna

- /w top: [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Wyświetla menu z rankingiem 10 najlepszych wysp

- /w biom: [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Wyświetla menu z dostępnymi biomami na wyspie

- /w ban nick: [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Banuje wybranego gracza na wyspie

- /w unban nick: [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Odbanowuje wybranego gracza na wyspie

- /w reset:[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Resetuje całą wyspę

- /w poziom: [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Wyświetla poziom Twojej wyspy

- /w dom: [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Teleportuje na swoją wyspę

- /w odwiedz nick: [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Odwiedza wyspę wybranego gracza z tabliczką WITAJ

- /w akceptuj: [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Akceptuje prośbę o dołączenie do wyspy

- /w odrzuc: [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Odrzuca prośbę o dołączenie do wyspy

- /w lider nick: [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Ustawia wybranego gracza jako nowego lidera wyspy

- /w opusc: [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Opuszcza wyspę

- /w menu: [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Wyświetla menu SkyBlocka

- /w ustawdom: [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Ustawia dom w wybranym miejscu

- /w zablokuj: [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Blokuje/Odblokowuje wyspe od odwiedzin

- /w zadania: [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Wyświetla menu z zadaniami wyspy

- /w wartosc: [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Wyświetla wartość trzymanego przedmiotu

- /warpy:

Otwiera listę wszystkich miejsc na serwerze

- /w pomoc: [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Wyświetla menu pomocy[/font][/align]

• Lubię to! 1

Więc, początek podania jest napisany dosyć dobrze. Ortografia, interpunkcja oraz budowa zdań jest okej. Regulaminy zostały przeczytane. Komend jest średnio oraz nie wszystkie są dobrze opisane. Na serwerze w ostatnim czasie rzadko Cię widuję. Na forum twoja aktywność także spadła. Jak byś się dostała na Helpera to mam nadzieję, że nie będzie tak jak ostatnio, że odchodzisz. Następnie wracasz po dwóch dniach i znowu odchodzisz. Tacy ludzie nie są potrzebni administracji. Mam nadzieję, że teraz tak nie będzie o ile się woogule dostaniesz. Cóż, podanie jak na poprzedniego Helpera nie jest aż takie dobre, lecz również nie jest słabe. Mogę powiedzieć, że jestem na NEUTRAL. Powodzenia!

1. /W coop jest tylko dla rang VIP/SVIP, warto to zaznaczyć.

2. /report ma na celu szybką reakcję w sprawie bugów/błędów i łamania regulaminu, też warto zaznaczyć.

3. Przy /skup "dokładna informacja" dotyczy gdzie dokładnie można sprzedać dany przedmiot, czyli górna tabliczka w sklepach.

Reszta komend dobrze, więc widać że chociaż raz przeczytałaś /w pomoc. Ostatnio sama rzadko pogrywam, więc o aktywności dużo się nie wypowiem, jednak fakt, że odchodziłaś milion razy (oczywiście w przenośni, wiadomo o co chodzi), potem wracałaś świadczy o Twoim niezdecydowaniu. Wiele osób ostatnio tak lata między rangami i jest to bezsensowne marnowanie czasu adminów na przywracanie/zabieranie rang. Nie szanujesz ich czasu w ten sposób. Jestem na nie. SkyBlock póki co ma solidną "armię" helperów, a zaraz się okaże że znów odejdziesz bo coś tam i tak w kółko. W administracji raczej takie osoby się nie przydadzą.

Co do wypowiedzi @derpxxl @PhilipJuve

Tak, wiem, że źle zrobiłam odchodząc, tak jak depra napisała w przenośni "milion razy", ale wtedy miałam wiele na głowie, coraz mniej czasu, bardzo dużo nauki i szczerze, nie wiedziałam co ze sobą zrobić. Rozumiem, że takie zachowanie mogło denerwować, bo sama na waszym miejscu bym tak postąpiła, rozumiem też, że zraniłam tym dużo osób, wiem, że przez długi czas mnie nie było na serwerze, na forum i TS'ie lecz tak jak wspomniałam w podaniu, wszystko nadrabiam, staram się jak najwięcej przebywać z Wami. Bardzo chciałabym się poprawić, nie chcę być źle oceniana, chociaż pewnie tak jest... Wiem, że z Tobą @PhilipJuve nie miałam za najlepszego kontaktu lecz nie chciałabym, żebyś mnie oceniał jako człowieka, który nie jest potrzebny administracji. Przez moje ponad 4 miesiące pracy z Wami bardzo się z Wami zżyłam i chciałabym to wszystko odbudować. Mam nadzieję, że dacie mi szansę.

• Lubię to! 2

./w report ? Chyba jakieś nowe komendy o których nigdy nie słyszałem.

Jak na była helperke to podanie bardzo słabe, ilość komend nie powala. Dodatkowo odchodzenie i wracanie po kilku dniach.

"W weekendy nawet do 5h" jestem ciekaw czy naprawdę tyle byś siedziała.\

"Nigdy nie byłam karana" - Czyli ostrzeżenia na forum to nie kary ?

Obecnie helperów jest bardzo dużo i wydaje mi się, że z takim podaniem nie dostaniesz się.

Zdecydowanie Na Nie.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy