Jump to content

BUdowniczy

_Igor_
 Share

Recommended Posts

1. mój nick to _IGI_ tylko przez małe ''g'' bo inaczej pokazywało mi błąd.

2. Igor

3. 14 

4. Gram na craftedzie od jakoś 7 miesięcy.

5. Tak mam mikrofon i Ts3.

6. Nie popełniłem nigdy podobnej funkcji.

7. Poświęcił bym czasu tak z 2 godz. dziennie jak był bym potrzebny.

8. Nigdy nie byłem karany.

9. Chiałbym żebyśie mnie przyjeli. Bo ładnie buduję i inni gracze muwią, że mam bardzo ładne działki. Gracze mnie lubią i szanują bo jestem miły. Dużo czasu spędzam na craftedzie i dużo buduję [budowanie to moja pasja]. Tak samo bardzo chwalił moją działkę AdiqGamingHD bardzo przepraszam jeśli źle napisałem jago nick. No i myślę, że będę bardzo dobrym budowniczym.

10. Jestem Igor i jestem bardzo osobą, ktora sie nigdy nie poddaje zawsze jak coś buduje to to wybuduje. Także jestem bardzo zawziętą osobą i miłą. Bardzo ładnie buduję w starym i nowoczesnym stylu budowy. I bardzo lubię budować mam dużo budowli na 1 i 2 działce. No i chyba najważniejsze mam ukończone 14 lat.

11. Jasne, że przeczytałem regulamin.

12. Jak byście mogli wejść na crafted i zobaczyć moją pierwszą i drugą dzialkę bo mam problem z wrzuceniem tu screena.

13. także możecie wejśc na crafted i zobaczyć moje budowle z pierwszej i drugiej dzialki.

14. buduję w starym i nowoczesnym stylu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy