Jump to content

[Podanie] Aruno

Aruno
 Share

Recommended Posts

[align=center][font=Comic Sans MS]1. Nick: Aruno[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]2. Imię: Maciej[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]3. Wiek: 17[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)?: Od Stycznia[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]5. Masz mikrofon i TS3?: Tak[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?: Pełniłem funkcję Pomocnika TS3 na tym serwerze ale również jeżeli chodzi o serwery to dużo razy[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera?: 2h[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?: Nigdy[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Ponieważ jestem osobą dojrzałą i jestem stanowczy  w tym co robię.Pomaganie drugiemu człowiekowi mnie cieszy.Widzę bardzo często na serwerze jak gracze Flood'ują , wyzywają itp.Uważam że jestem dobrą osobą  oraz gotowy aby zostać Helperem gdyż bardzo mi na tym zależy.Również liczę się z tym że dostałem degrada ale żałuję tego i postanowiłem się zmienić.[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): A więc nazywam się Maciej pochodzę z pomorza.Mam 17 lat i interesuję się piosenkami w gatunku trap.Chodzę do zawodówki i uczę się w zawodzie stolarza.Kiedyś pływałem zawodowo i mam sporo osiągnięć.Uwielbiam również oglądać anime ponieważ dużo mnie nauczyło.[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak i lubię kokosy[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]- /d zaufaj: Zaufana osoba ma pozwolenie na naszej działce[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]- /d dodaj: Daje pozwolenie dostępu na działkę[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]- /d połącz: Łączy nasze działki [/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]- /d ban: Banuje gracza na działce[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]- /d chat: Chat działki[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]- /d kick: Dajemy kick'a z działki[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]-/ d zajmij: Zajmujemy działkę[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]-/d dom: Teleportujemy się na naszą działkę[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]-/d oceń: Dajemy ocenę działce[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]/d auto: Zajmuję losowo działkę[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]/d wyczyść: Czyści naszą działkę[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]/fabryka: Teleportuje nas do miejsca gdzie można zarobić[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]/spawn: Teleportuje nas na spawn[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]/mute: Wyciszamy gracza na dany czas[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]/kick: Wywalamy gracza za złamanie regulaminu[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]/ban: Banuje gracza[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]/kitvip:  Otrzymujemy rzeczy dla vipa[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]/strefavip: Teleportuje nas do strefy przeznaczonej dla vipów[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]/tpa: Teleportujemy się do osoby[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]/tpa here: Prosimy aby dana osoba teleportowała się do nas[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]/pay: Dajemy pieniądze[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS] [/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]/cc: Czyści chat[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]/v: Tak zwany ,,vanish'' dzięki temu gracze nas nie widzą[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]/a: Chat administracji[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]/msg: Piszemy prywatną wiadomość[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]/kit: Lista zestawów[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]/sethome: Ustawia nam lokację domu[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]/dzień: Ustawia nam dzień[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]Na końcu chciałem napisać coś od siebie wiem że dostałem degrada i żałuję tego przemyślałem sobie kilka spraw i postanowiłem się zmienić.[/font][/align]

Widuję cię często zarówno na serwerze, forum jak i serwerowym TeamSpeaku. Jesteś bardzo miłym oraz pomocnym graczem. Podanie jest bardo ładnie napisane, i nie chodzi tylko o wygląd. Twój wiek jest bardzo dobry, nie za mały i nie za duży. Spełniasz wszystkie wymagania co daje ci wielkiego plusa. Tylko ten degrad... On znacznie obniża ci szanse. Mimo wszystko jestem za, abyś został helperem.

Widuję cię często zarówno na serwerze, forum jak i serwerowym TeamSpeaku. Jesteś bardzo miłym oraz pomocnym graczem. Podanie jest bardo ładnie napisane, i nie chodzi tylko o wygląd. Twój wiek jest bardzo dobry, nie za mały i nie za duży. Spełniasz wszystkie wymagania co daje ci wielkiego plusa. Tylko ten degrad... On znacznie obniża ci szanse. Mimo wszystko jestem za, abyś został helperem.

Dzięki za miłe słowa bardzo mi miło :>

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy