Jump to content

rekrutacja na helpera sky blocka crafted.pl

llllloprsd
 Share

Recommended Posts

1. Nick: juliki

2. Imię: Julia

3. Wiek: 15 lat

4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (SkyBlock)? Około roku

5. Masz mikrofon i TS3? Mam mikrofon a TS3 za nie długo mam zamiar założyć

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Nie, ale marze o tym

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 1 godzine dziennie

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Za flood, ale to było dawno i nie

wiedziałam że nie wolno

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Lubię spędzać czas na craftedzie, a także lubie pomagać ludziom. Crafted.pl to

mój ulubiony serwer i chętnie go promuje. Chce pomóc w rozwoju serwera.

Lubię pomagać graczą bo mam doświadczenie że komuś pomogłam. Znam chyba połowe graczy na serwerze i szybko znajduje przyjeźnie.  

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Lubie jeździć na rowerze i dobrze się uczę, aby być lepsza. Nie zawalam ortografji ani innych

przedmiotów. Ogólnie to bardzo lubie słuchać muzyki i słucham jej jak gram w minecrafta. Interesuje się informatyką i językiem angielskim. Mam dużo

znajomych w realu i poza nim (w internecie).

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak, oczywiście

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):

- /w usun: usuwa twoją wyspe

- /w zapros nick: zaprasza gracza na twoją wyspe

- /w coop nick: to komenda tylko dla graczy +Vip dodaje gracza tymczasowo do wyspy

- /report: wysyła wiadomość do wszystkich adminów

- /w wykop nick: teleportuje gracza z twojej wyspy na spawn

- /skup (dokładna informacja): to jest miejsce gdzie można zarobić na przykład jeśli masz liście (lub inny przedmiot) i klikniesz na tabliczke

to zabiera ci liście i dostajesz za to piedziądze.

Na serwerze zdarzy się, że zobaczę. Niestety, pomoca to niezabardzo służysz graczom. Jesteś osobą troche nieogarnietą. Tryb którym jest SkyBlock nie istnieje od roku, co świadczy o tym, że raczej kłamiesz by zwiększyć swoje szanse. Twoja znajomość ortografi nie jest najlepsza. Nie istnieje taka komenda jak /w usun, napisałaś, że usuwa ona wyspę, co świadczy o twojej nieznajomości komend serwerowych. Nie jestem pewna, czy na pewno przeczytałaś wszystkie regulaminy, nie spełniłas wymagania dotyczącego wypełniania punktu 11. Ostatecznie moje zdanie jest negatywne, powodzenia.

Wiek spełnia wymagania lecz nie wierzę, że masz 15 lat przez zdania. Na serwerze nie widuję, więc nie widzę twojej pomocy. Twoje konto na forum jest założone pod podanie. Regulaminy nie przeczytane, a komendy słabo opisane i jest ich mało. Czas jaki byś przeznaczyła również nie spełnia wymagań. Podsumowując jestem na nie z plusikiem, powodzenia!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy