Jump to content

PODANIE NA HELPERA

Kage
 Share

Recommended Posts

• 1. Nick: 1. Saya_Jaeger
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Imię: 2. Bartek [/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Wiek: 3. Siedemnaście 17[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)? [/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Zacząłem grać na freebulid od sierpnia tamtego roku, ale teraz mniej  grałem  na freebulid, ale  już  powróciłem do freebulid[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Masz mikrofon i TS3?[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Tak posiadam  mikrofon  i Ts3[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]6. Tak pełnie  funkcję Administratora na serwerze kolegi[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera?[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]7. 3-6h[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]8. Teraz mi się zdarzyło być karanym na forum, ale już mam 0% ostrzeżeń.[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]9. Myślę że nadaje   się     do pełnienia tej funkcji. Ponieważ  jestem   osobą   ogarniętą, i chciałbym pomagać innym ludziom, jak czegoś potrzebują. Myślę że nie popełniam błędów  ortograficznych, bardzo  rzadko  mi  się to zdarza. Jak czasami  nie ma Helperów rano, to mógłbym tam  być. Nie wdaje  się  w kłótnie z  graczami, bo  to  jest  niepotrzebne.[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]10. Mam na imię Bartek, mam 17lat.Urodziłem się w Gdańsku lecz  mieszkam  teraz w  Warszawie od 2  lat. Moim ulubionym  sportem  jest  piłka nożna, a moim ulubionym  piłkarzem  jest  Cristiano Ronaldo. Lubię zwiedzać świat, a także podróżować. Uczę się  języku Angielskiego, a  także  lubię poznawać  coś  nowego. Moją pasją  jest  Crafted.PL,  to jest  mój  ulubiony serwer  minecraft, nigdy to się nie  zmieni.[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? [/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]11. Tak przeczytałem regulamin TeamSpeaka, Forum, i Serwera :)[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d zaufaj: Dodaje gracza do działki. (Gracz może budować zawsze.)[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d dodaj: Dodajemy gracza do działki. (Gracz może budować tylko aż właściciel działki będzie  online.)[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d polacz: Połącza 2 działki.[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d ban: Banujemy gracza na działce.[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d anuluj nick: Anulujemy gracza od zaufanego, dodanego, zablokowanego.[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d chat: Włącza chat działki, jak ktoś napisze na /d chat to wyskakują nam litery na żółto.[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d usun: Usuwa działkę (500$ zostaje nam dodane do naszego  konta.)[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d unban nick: Odbanowujemy gracza na działke.[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d info: Pokazuję informacje o działce.[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d ocen 1-10: Ocenia działkę od 1-10.[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d pomoc: Pokazuje pomoc działki.[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d biom: Możemy ustawić biom działki.[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d ustawdom: Ustawia dom działki.[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /spawn: Teleportuje nas na spawn.[/font]
  • [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /warpy: Pokazuje listę warpów.[/font]
  • -  /ladowisko: Teleportuje nas na lądowisko.
  • - /miotly: Teleportuje nas do mioteł.
  • - /ruletki: Teleportuje nas do ruletek.

Pozdrawiam Saya_Jaeger

• Lubię to! 1

Wiek #

Widuję #

Hmmm...

Plagiat http://crafted.pl/showthread.php?tid=5319

Sory, jestem na Nie, zmień wygląd podania, to będę na Tak. Powodzenia.

Edit: Kolory poprawione, ale podamie wygląda, jak czana wersua tamtego, ale wziołeś pod uwahę to, co mówiłem, więc myślę, że można dać Ci szansę, na Tak, powodzenia.

• Lubię to! 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy