Jump to content

Podanie

Kubxon
 Share

Recommended Posts

[font=sans-serif]1. Nick: Kubxon

[/font]

[font=sans-serif]2. Imię: Jakub[/font]

[font=sans-serif]3. Wiek: 15[/font]

[font=sans-serif]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (SkyBlock)? Od około 3-4 miesięcy[/font]

[font=sans-serif]5. Masz mikrofon i TS3? Tak wszystko sprawne![/font]

[font=sans-serif]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak, na innym serwerze.[/font]

[font=sans-serif]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 4h w tygodniu/5h weekend[/font]

[font=sans-serif]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Zostałem zmutowany na chacie za flood.[/font]

[font=sans-serif]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Jestem dość ogarniętym graczem. Znam komendy i po prostu lubię pomagać. Widzę, że ktoś jest w potrzebie to od razu pomagam lub mówię, co ktoś ma zrobić. Nie wiem co dalej pisać. Najwyżej podpowiedzcie mi w odp i za 2 tygodnie napisze z waszymi podpowiedziami[/font]

[font=sans-serif]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Tak więc, nazywam się Kuba. W tą kwadratową grę gram od dwóch lat i nie znudziła mi się. Moje hobby to jazda na łyżwach, lecz w wolnych chwilach gram z kolegami w piłkę nożną. Jestem otwarty na nowe znajomości, i lubię pomagać innym. Jeśli chodzi o moje życie to nie wdaje się w bójki,jestem spokojny, ogarnięty i pomocny. Nie mam pomysłu co dalej pisać i wydaje mi się, że starczy.[/font]

[font=sans-serif]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak![/font]

[font=sans-serif]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):[/font]

[font=sans-serif]/w usuń - nie ma takiej komendy [jest /w reset][/font]

[font=sans-serif]/w zaproś - nick dodaje nam do wyspy gracza o danym nicku[/font]

[font=sans-serif]/w coop nick - Komenda dostępna po zakupieniu vipa/svipa pozwala na tymczasowe dodanie gracza o danym nicku[/font]

[font=sans-serif]/report - Komenda mówi sama za siebie zgłasza gracza za oszustwa [/font]

[font=sans-serif]/w wykop - Podczas gdy dany gracz nie jest mile widziany na naszej wyspie możemy wpisać tą komendę [/font]

[font=sans-serif]/skup oraz /sklep - to praktycznie to samo miejsce, w którym możemy sprzedać oraz kupić przedmioty [/font]

[font=sans-serif]/craft+/ec komenda - /craft otwiera nam stół do craftingu, natomiast /ec otwiera nam skrzynie kresu( komenda vip/Svip)[/font]

[font=sans-serif]/farma - komenda ta teleportuje nas na farme gdzie mozemy zdobyc jedzenie,skóry jak i wełne (komenda vip/svip)[/font]

[font=sans-serif]/warpy -  komenda wyświetla nam wszystkie możliwe warpy do odwiedzenia [/font]

[font=sans-serif]/w biom - Komenda służy do zmienienia biomu naszej wyspy[/font]

[font=sans-serif]/w reset - tworzy nam nowa wyspę usuwajć przy tym stara [/font]

[font=sans-serif]/dzień - komenda robi dzień na naszej wyspie (tylko dla Svip)[/font]

[font=sans-serif]/noc - Komenda robi noc na naszej wyspie (tylko svip)[/font]

[font=sans-serif]/feed - Komenda dodaje punkty jedzenia naszej postaci (tylko vipy svipy)[/font]

[font=sans-serif]/ulecz - Komenda leczy jak i karmi nasza postać (tylko svipy)[/font]

[font=sans-serif]/czapka - daje możliwosc noszenia bloku na głowie (vip/svip[/font]

[font=sans-serif]/tpa nick - wysyła prośbę o przeteleportowanie sie do danego gracza[/font]

[font=sans-serif]/w tp nick - komenda teleportuje nas bez pozwolenia na działkę gracza[/font]

[font=sans-serif]/w - teleportuje nas na naszą wyspę[/font]

[font=sans-serif]/pomoc dropy - komenda pokazuje nam od którego lvl wyspy możemy wykopać dany item [/font]

[font=sans-serif]/w poziom - pokazuje nam poziom naszej wyspy [/font]

[font=sans-serif]/strefavip - teleportuje nas do strefy vip (tylko dla vipów i svipow)[/font]

[font=sans-serif]/pomoc tabliczki  pomaga w tworzeniu sklepu[/font]

• Lubię to! 1

Nie przeczytałeś Regulaminu (-)

Rozbudowa zdań nawet ok (+/-)

Nie widuje cię, co wiąże się ze nie pomagasz (-), Ale wiadomo możemy grać w innych godzinach

Pełniłeś już taka funkcje (+)

Komend mogłoby być więcej (+/-)

Karany (-)

wiek (+)

Jestem neutralny z dużym minusem, bo jesteś karany oraz cię nie widuje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy