Jump to content

Pytanie

Bernard3k
 Share

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Twój nick:Bernard3k[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Nazwa propozycji:Stawianie aut na działkach[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Opis:Bardzo było by fajnir gdyby pojazdy mogly by stać na działkach a nie aby do nich się wsiadało gdy się je postawi[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Dlaczego akurat to:W starej edycji można było stawiać pojazdy na działkach a teraz gdy się je postawi od razu do nich wsiadasz[/font]

Edited by Marcinekk

jak byłem jeszcze helperem to rozwamiałem o tym z pjo_pl i on się na to nie zgodzi bo zostało to usunięte ponieważ były duże lagi a w ramach tego że nie można tego robić dodano nowe rzeczy. Nie ma co go prosić o to bo i tak się nie zgodzi. Ja uważam że można było by coś takiego wprowadzić ale z limitem że na powierzchenie 41x41 (jedna działka) można by było ustawić limit 3 pojazdów co by nie powodowało jakiś ogromnych lagów a sam limit zachęcał by do kupowania rang poniewarz im większa działka tym więcej pojazdów i wyszło by na to że svip mógłby tylko 12 aut mieć na swojej działce która się składa z więcej niż 4 działek.

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy