Jump to content

Podanie rorek

rorek
 Share

Recommended Posts

1. Nick:rorek

2. Imię:Roman

3. Wiek:14

4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)? Od 7miesięcy.

5. Masz mikrofon i TS3? Tak mam.

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak ale na innym serwerze.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? od 2-4h a w weekendy od 4-6h

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Tak byłem karany za flood , raz dostałem bana za zrzucanie na /sur ale dało mi to nauczkę, a i jeszcze byłem wycisznoy.

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?

1.Gram na serwerze Crafted.pl dosyć długo.

2.Staram sie pomagać innyhm graczą.

3.Bardzo lubię całą Administrację serwera ponieważ jest uprzejma i gdy potrzeba to pomaga.

4. Lubię wszystkich graczy serwera.

5.Pomaga graczom gdy jest taka potrzeba np. na działce.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

1.Mam na imię Roman, mam 14lat.

2.Bardzo lubię grać w minecrafta na serwerze Crafted.pl

3.Lubię grę i współprace zespołową.

4.Lubię J.Niemiecki.

5. Umiem jeździć na rowerze,nartach,łyżwach.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Oczywiście że tak.

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):

- /d zaufaj:Nadajemy graczowi range zaufanego na działce może budować gdy nas nie ma na serwerze.

- /d dodaj: dodajemy gracza do działki. Może on budować gdy jesteśmy na serwerze.

- /d polacz:Komenda dla (vip,svip i +) Umożłiwia polączenie działek w jedną dużą działkę.Można połączyć max. 4 działki.

- /d ban: Dajemy graczowi bana na działke nie może na nią wejsć.

- /d chat: Włączamy chat na działce.

/d kick (nick): wyrzucamy gracza z działki.

/msg (nick): piszemy do gracza o danym nicku prywatną wiadomość.

/p h: teleportuje nas na własną działkę

/p h (nick) teleportuje nas na działke gracza o podanym nicku.

/pay (nick) (kwota): ta komenda pozwala nam zapłacić graczowi o podanym nicku sumę pieniędzy $

/tpa (nick): teleportuje nas do gracza o podanym nicku jężeli on przyjmie proźbę o teleportacje

/tpaccept: przyjęcie teleportacji gracza

/tpdeny: odrzucamy teleportacje gracza

/ignore (nick): ignorujemy gracza nie może nam pisac na /msg

/d auto: kupuje działke losową koszt 500$

/d zajmij: zajmuje wolna działke wybraną przez nas koszt 500$

/d rozlacz: rozłacza działki które były połączone

/skup: teleportuje nas do skupu gdzie możemy sprzedawać rózne surowce

/farma: teleportuje nas na farmę gdzie możemy zabijać różne zwierzęta np. krowy,świnie owce i kury

/lowisko: teleportuje nas na łowisko gdzie za pomocą wędki możemy złowić ryby i wyłowić rózne przedmioty. Ryby możemy sprzedać na targu obok.

/spawn: Teleportuje nas na spawn.

/sur: teleportuje nas na surowce gdzie możemy  kopać rózne bloki i zabijać potwory.

/targ:teleportuje nas na targ gdzie inni gracze mają swoje stanowiska i możemy cos u mich kupić

/pvp: teleportuje nas na pvp gdzie możemy sie bić z innymi graczami

/itemdb: pokazuje ingormacje o itemie trzymanym w rękU

KOMENDY    ADMINISTRACJI

/mute (nick) (czas) (powód)

/kick (nick) (powód): wyrzuca gracza ze serwera

/history (nick): pokazuje historie gracza

/v: znikanie z tabeli graczy (tzn. vanish)

/d ban (nick) (czas) (powód) danie graczowi bana za zrobienie czegoś wbrew regulaminu nie może wejsć na serwer przez dany czas

Mimo, że bardzo rzadko gram na trybie, którym jest FreeBuild wypowiem się, ponieważ znam cię, oraz wiem czy nadawał byś się na pełnienie stanowiska, którym jest helper. Więc jeśli chodzi o aktywność na serwerze to przyznam, że jak od czasu do czasu na FreeBuild sobię pogram, to widuję cię ale trochę częściej na tab niż na chacie. Pomagasz bardzo rzadko. Wczoraj, gdy grałeś na SkyBlocku i rozmawiałes ze mną i kilkoma innymi osobami na TeamSpeaku flood'owałeś i tłumaczyłeś to łamanie regulaminu jako "dla żartów". Świadczy to o tym, że nie jesteś ogarnietą osobą, która nadaje się do bycia w administracji. Niewspółpracujesz z administracją, wczoraj wielokrotnie pisałeś na chacie teksty typu: "Kocham Fruzie" "Fruzia choĆ do kościoła" itp. A nawe wysłałeś tego typu report. Kilka innych osób z administracji uspokajało Cię mówiąc, że nie jestem twoją własnością abys mówil o mnie "Moja Fruzia" oraz po prostu abyś przestał. Tą literę "ć" zaznaczylam, wskazując na twoją na niskim poziomie ortografię. Gdy ktoś o coś Cię prosi inie mowię tu o takich rzeczach jak skakanie z mostu itd. Lecz o np. Nie śpiewanie na kanałach publicznych i nie darća się tak, że nikt nie może innej osoby usłyszeć nie słuchasz się i robisz to na złość. Podsumowując uważam, iż miejsce w administracji nie jest ci wskazane. Jestem na nie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy