Jump to content

[P] Xx_AXEL_xX

Guest
 Share

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Nick: Xx_AXEL_xX[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Imię: Axel[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Wiek: 10 (jak na 10 latka ogar)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)?: od 2016 lipca[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Masz mikrofon i TS3?: Mikro zepsute ale moge na telefonie lub jak mi tata naprawi mikro[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?: Tak[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera?: w tygodniu 1 godzine w weekendy 4-5 godzin[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?: Tak za duzo rzeczy [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?: Bo lubie pomagać. Znam komendy. Byłem w administracji na całkiem wielu serwerach wiec mysle ze bym dobrze sie sprawował. Pomagał bym graczom w potrzebie. I jestem miły (o ile nikt nie zaczepia mnie :P)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Jestem Axel Szymenderski. Mam 10 lat i interesuje się programowaniem. Lubie piłkę ręczną i troche nożną i bardzo zbijaka :D. Mieszkam w województwie lubuskim w Kostrzynie Nad Odrą. Jestem miły i lubię jeść eklerki :P.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]11. Przeczytałeś/aś regulaminy?: Tak i lubię kokosy[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d zaufaj: Gracz moze budowac na twojej dzialce zawsze[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d dodaj: Gracz moze budowac na twojej dzialce jak jestes online [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d polacz: Łączy działki kolo siebie (VIP i SVIP)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d ban: Banuje na działke[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d chat: Chat działki[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]                                                                 KOMENDY ADMINISTRACJI[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]/mute Wycisza gracza[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]/ban Banuje gracza pernamentnie [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]/tempban Banuje gracza na ileś dni lub godzin[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]/a Chat administracji[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]/kick Kickuje gracza[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]/banip Banuje ip[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]/invsee Patrzy ekwipnuek gracza [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Więc to na tyle.[/font]

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy