Jump to content

[Podanie] nubek

nubek
 Share

Recommended Posts

1. Nick:nubek

2. Imię:Kacper

3. Wiek:mam 14 lat

4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)?  gram od 22-07-2017

5. Masz mikrofon i TS3? tak mam dobry mikrofon TS3 skypa oraz discorda

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? tak pełniłem podobną funkcję byłem moderatorem na innym serwerze

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? poświęcił bym od 1-2 godzin w sobotę niedziele, święta oraz dni wolne a w tygodniu 1 godz.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? nie nie byłem

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Nazywam się Kacper i mam 14 lat. Bardzo chce pomagać innym graczom. Crafted.pl to mój ulubiony serwer i długo na nim gram. Bardzo chcę pełnić tą funkcję.Dostaje dobre oceny z ortografij.  

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):Nazywam się Kacper i chodzę do 2 gimnazjum. Interesuje się sportem i informatykom. Mam dużo kolegów i mnie lubią. Lubię jeździć na rowerze i rolkach. Mam kota który wabi się Irys i psa zwany kropka.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak przeczytałem dokładnie.

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):

- /d zaufaj:dodajesz gracza który morze budować na twojej działce nawet gdy nie jesteś online.

- /d dodaj:dodajesz gracza który morze budować na twojej działce tylko gdy jesteś online.

- /d polacz: gdy masz 4 [wymagany svip] lub 2 [wymagany vip lub svip] działki możesz je połączyć .

- /d ban:gracz nie może wchodzić na twoją działkę

- /d chat:włącza chat działkowy

Podanie słabe,

Zdania nie zbyt rozbudowane,

Komend mało,

Wiek okey,

Widziałem cię kilka razy, ale nie widziałem jak pomagasz,

Nie czytałeś regulaminu,

Ortografia może być

mało czasu na pełnienie funkcji Helpera

Na Nie

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy