Jump to content

[Podanie] Doggi_CLASH

Doggi_CLASH
 Share

Recommended Posts

[font=Roboto]1. Nick: [/font][font=Roboto]Doggi_CLASH[/font]

[font=Roboto] [/font]

[font=Roboto]2. Imię : [/font][font=Roboto]Kacper[/font]

[font=Roboto]3. Wiek : [/font][font=Roboto]13[/font][font=Roboto] [/font][font=Roboto]lat[/font]

[font=Roboto]4. Od kiedy grasz na Crafted.pl (SkyBlock)?: [/font][font=Roboto]Gram od początku skyblocka.[/font]

[font=Roboto]5. Masz mikrofon i TS3? : [/font][font=Roboto]Oczywiście posiadam TS3 i mikrofon[/font][font=Roboto].[/font]

[font=Roboto]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję ?: [/font][font=Roboto]Tak, pełniłem.[/font]

[font=Roboto]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? : [/font][font=Roboto]2-3 godziny dziennie czasu, mam dużo wolnego czasu. Czasami gram nawet 3-4h.[/font]

[font=Roboto]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze , forum lub TS3 Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? :[/font]

[font=Roboto]Trudno o tym mówić ale są kary: degrad na txo, a na skyblocku nie pamiętam. [/font]

[font=Roboto]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? : [/font][font=Roboto]Na serwerze gram bardzo dużo. Chętnie pomagam graczom, jak i w realnym świecie. Większość graczy mnie bardzo dobrze kojarzy. Jak wspominałem wcześniej bardzo dużo i chętnie pomagam.  Mam już opanowane funkcje helpera i nauczyłem się regulaminu na pamięć. Dużo przemyślałem moje błędy, i chcę się poprawić (Obiecuję). Na skyblocku mam już fajnego kolegę @adrian9876 którego serdecznie pozdrawiam. Myślę że tyle starczy wypowiedzi.[/font]

[font=Roboto] [/font]

[font=Roboto](Obiecuję poprawę)[/font]

[font=Roboto]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań) :[/font][font=Roboto] Witam, mam na imię Kacper i jestem osobą fizyczną.[/font]

[font=Roboto]Kocham język Angielski jak i Norweski.[/font]

[font=Roboto]Lubię pomagać graczom jak i również w realu.[/font]

[font=Roboto]Czytam dużo książek i interesuje się gospodarstwem.[/font]

[font=Roboto]Mam młodszego brata o imieniu Filip. JVxKLl4.gif [/font]

[font=Roboto]Również ćwiczę piłkę nożną w klubie.[/font]

[font=Roboto]Z tatą łowie ryby,na łódce lub pontonie.[/font]

[font=Roboto]Mieszkam w Iławie, to małe miasto gdzie się urodziłem.[/font]

[font=Roboto]Mam rodzinę na wsi.[/font]

[font=Roboto]Chodzę do klasy 7, szkoły podstawowej.[/font]

[font=Roboto]Przepraszam że, zdania są nie rozbudowane. [/font]9bqdl3C.gif[font=Roboto] [/font]

[font=Roboto]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? : [/font][font=Roboto]Tak i lubię kokosy. (Nauczyłem się regulaminu na pamięć)[/font]

[font=Roboto]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy skyblock, ale te poniżej są wymagane) :[/font]

[font=Roboto]- /w ban[/font][font=Roboto] - [/font][font=Roboto]ta komenda banuje gracza na wyspię.[/font]

[font=Roboto]- /w lider[/font][font=Roboto] - [/font][font=Roboto]musimy wpisać /w lider nick i wtedy przekazujemy lidera.[/font]

[font=Roboto]- /w reset[/font][font=Roboto] - [/font][font=Roboto]resetuję nam wyspę (jest limit resetów wyspy) [/font]

[font=Roboto]- /w coop[/font][font=Roboto] - [/font][font=Roboto]ta komenda[/font][font=Roboto] umożliwia dodanie gracza tymczasowo, gdy wyjdziesz z serwera gracz również zostaje wywalony z wyspy. [/font][font=Roboto]{VIP/SVIP}[/font]

[font=Roboto]- /w wartosć - [/font][font=Roboto] [/font][font=Roboto]pokazuje wartość naszej wyspy.[/font]

[font=Roboto]- /w usuń[/font][font=Roboto] -[/font][font=Roboto] ta komenda nie[/font][font=Roboto] istnieje, ale jest podobna /w reset.[/font]

[font=Roboto]- /pomoc wymiana[/font][font=Roboto] - [/font][font=Roboto]wyświetla informację dotyczące wymiany bez oszustwa.[/font]

[font=Roboto]- /pomoc tabliczki[/font][font=Roboto] -[/font][font=Roboto] również wyświetla informację dotyczące sprzedaży i skupu lub np. [Trade] i [Witaj][/font]

[font=Roboto]- /pomoc dropy [/font][font=Roboto]- [/font][font=Roboto]pokazuje listę dropów np. 50lvl[/font]

[font=Roboto]- /w lub wyspa[/font][font=Roboto] - t[/font][font=Roboto]eleportacja na swoją wyspę.[/font]

[font=Roboto]- /w poziom[/font][font=Roboto]- [/font][font=Roboto]pokazuję jaki mamy lvl i śmierci.[/font]

[font=Roboto]- /w pomoc[/font][font=Roboto] - [/font][font=Roboto]otwiera wielką listę z pomocą.[/font]

[font=Roboto]- /w biom[/font][font=Roboto] - [/font][font=Roboto]pokazuje jakie biomy możemy zakupić na wyspie.[/font]

[font=Roboto]- /w wykop[/font][font=Roboto] -[/font][font=Roboto] komenda umożliwia wykopania z wyspy gracza którego nie chcemy.[/font]

[font=Roboto]- /gui[/font][font=Roboto] -[/font][font=Roboto] otwiera listę rang lub jakichkolwiek rzeczy, które możemy kupić w sklepie Crafted.pl[/font]

[font=Roboto]- /odbierz[/font][font=Roboto] - [/font][font=Roboto]odbieramy zakupiony wcześniej vip/svip lub inne rzeczy np.Klucz ruletki.[/font]

[font=Roboto]- /fly[/font][font=Roboto] - [/font][font=Roboto]komenda umożliwia latanie na wyspie, nie na pvp. {Komenda dla SVIP}[/font]

[font=Roboto]- /pvp[/font][font=Roboto] - [/font][font=Roboto]teleportuje na strefę pvp.[/font]

[font=Roboto]- /regulamin[/font][font=Roboto] -[/font][font=Roboto] teleportuje do skróconego regulaminu.[/font]

[font=Roboto]- /konto[/font][font=Roboto] - [/font][font=Roboto]wyświetla stan naszego konta.[/font]

[font=Roboto]- /wyspa zadania lub /c [/font][font=Roboto]- [/font][font=Roboto]wyświetla nasze zadania do wykonania.[/font]

[font=Roboto]- /farma[/font][font=Roboto] -[/font][font=Roboto] teleportuje nas na farmę {komenda dla VIP/SVIP}[/font]

[font=Roboto]- /wyspa opusc[/font][font=Roboto] - [/font][font=Roboto]opuszczamy wyspę i drużynę.[/font]

[font=Roboto]- /wyspa ustawdom[/font][font=Roboto] -[/font][font=Roboto] ustawia miejsce domu.[/font]

[font=Roboto]- /w tp nick[/font][font=Roboto] - [/font][font=Roboto]teleportujemy się na wyspę gracza, o ile ma tabliczkę [Witaj][/font]

[font=Roboto]- /tpa nick[/font][font=Roboto] - [/font][font=Roboto]wysyła prośbę o teleportację do gracza.[/font]

[font=Roboto]- /w zapros nick[/font][font=Roboto] - [/font][font=Roboto]ta komenda zaprasza gracza na wyspę.[/font]

[font=Roboto]- /island accept [/font][font=Roboto]- [/font][font=Roboto]akceptujemy dołączenie do wyspy.[/font]

[font=Roboto]- /w potwierdz[/font][font=Roboto] - [/font][font=Roboto]potwierdza zaproszenie do wyspy.[/font]

[font=Roboto]- /ignore nick- [/font][font=Roboto]Ignorujemy od tej chwili danego gracza.[/font]

[font=Roboto]                                                   [/font][font=Roboto]Komendy helpera[/font]

[font=Roboto]- /mute nick czas powud[/font]

[font=Roboto]- /kick nick powud[/font]

[font=Roboto]- /cc lub /chat clear[/font]

[font=Roboto]- /fly[/font]

[font=Roboto]- /kit svip[/font]

[font=Roboto]- /history nick[/font]

[font=Roboto]- /checkmute nick[/font]

[font=Roboto]Pozdrawiam wszystkich [/font]JVhk2ft.gif[font=Roboto] [/font]

Pozwól, że sie wypowiem. Na skyblocku bardzo rzadko cie eiduję, ale za to na txo dużo częściej. Przestałeś juz tam pomagać, lecz kiedyś robiłes to bardzo dobrze oraz bardzo często. Dla mnie jestes bardzo miłym graczem, lecz wiem, że zanim zostałes zdegradowany byłes bardzo niemiły i złośliwy w stosunku do administracji ToxicOcean. Twój wiek może nie jest idealny, lecz nie obniża ci on mocno szans na dostanie się. Teraz może przejdę do zdań napisanych przez ciebie w punkcie 9 oraz 10. To, że masz kolegę na SkyBlocku nie jest dobrym i przekonującym argumentem do przyjęcia Ciebie. Ogólnie zdania nie sa najgorsze, lecz powiem, że najlepsze też nie są. Zdań jest co prawda dosyć dużo. Komend również jest dużo, ale chyba sie tam pomyliłeś lub po prosyu skopiowałeś je ze starego podania, ale nie ma to większego znaczenia. Regulamin opracowałeś i bardzo dobrze. Podsumowując , według mnie po tym jak sie zachowałeś (ma to bardzo duże znaczenie) moja opinia idzie w dół. Powiem szczerze - jestem na nie, przepraszam i powodzenia.

1. /w top pokazuje top najlepszych wysp na TXO. <- Nawet nie poprawiłeś komend z podania na TXO, widać jak bardzo się starasz.

2. Gdy czasem wbijałam na Toxica gdy ty byłeś jeszcze helperem zachowywałeś się jak dzieciak (osobiście 2 razy Cię upominałam, prosiłeś mnie o LB i non stop się tpałeś)

3. "powud"

Jestem na nie. Masz 13 lat, a zachowujesz się jak 10 latek (nie obrażając tych ogarniętych). Do funkcji helpera warto jednak dojrzeć w psychiczny sposób. To niby nadal gra, ale pewne rzeczy nadal jej dotyczą.

1. /w top pokazuje top najlepszych wysp na TXO. <- Nawet nie poprawiłeś komend z podania na TXO, widać jak bardzo się starasz.

2. Gdy czasem wbijałam na Toxica gdy ty byłeś jeszcze helperem zachowywałeś się jak dzieciak (osobiście 2 razy Cię upominałam, prosiłeś mnie o LB i non stop się tpałeś)

3. "powud"

Jestem na nie. Masz 13 lat, a zachowujesz się jak 10 latek (nie obrażając tych ogarniętych). Do funkcji helpera warto jednak dojrzeć w psychiczny sposób. To niby nadal gra, ale pewne rzeczy nadal jej dotyczą.

Zgadzam sie...

Ocena:

Ogar sredni (-)

Wiek (+/-)

Podanie (-)

Na nie.

Mam wrażenie, że ludzie oceniający ten temat na +, mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem.. zdania +? Ja tu widzę kupę błędów, a nie ładne zdania, jeżeli już mamy być szczerzy:P

"Gram od początku skyblocka." - no dobrze, że nie od początku świata

"Na serwerze gram bardzo dużo. Chętnie pomagam graczom, jak i w realnym świecie. Większość graczy mnie bardzo dobrze kojarzy. Jak wspominałem wcześniej bardzo dużo i chętnie pomagam. Mam już opanowane funkcje helpera i nauczyłem się regulaminu na pamięć. Dużo przemyślałem moje błędy, i chcę się poprawić (Obiecuję). Na skyblocku mam już fajnego kolegę @adrian9876 którego serdecznie pozdrawiam. Myślę że tyle starczy wypowiedzi." - brak mi słów na opisanie tego

"Witam, mam na imię Kacper i jestem osobą fizyczną." - osobą fizyczną... dobrze, że o tym przypominasz... jak coś zmajstrujesz, można zawsze Ciebie wezwać do sądu..

Reasumując: Masło-maślane - to jak dla mnie najlepsze słowo na opisanie tego... kupa błędów interpunkcyjnych i językowych.

(mam dzisiaj zły humor i jakoś tak wyszło, że zostałeś moim kozłem ofiarnym - wybacz:P)

• Lubię to! 6

[align=center][font=Times New Roman]No dobra ,a więc tak podanie jest identyczne jak twoje wcześniejsze podania. Jesteś niemiły oraz nieogranięty ,dostałeś degrada właśnie za to. Do wieku nie mam co się przyczepić ,TS3 oraz Mikrofon posiadasz. Byłeś karany ponad 4 raz co nie mieści się w mojej "normie". "Na skyblocku mam już fajnego kolegę @adrian9876 którego serdecznie pozdrawiam." i to zdanie ma mnie przekonać do ciebie?! Jesteś osobą fizyczną ,aha czyli z definicją Słownika Języka Polskiego PWN "żyjesz". Ehh... Brak mi słów do dalszego komentarza w stosunku do ciebie. Patrząc na dalsze zdania ,jesteś w siódmej klasie i nie umiesz napisać zdań rozwiniętych ,czy po prostu ci się nie chce? Regulaminy przeczytane ,ale nie koniecznie je przestrzegasz. Brak wymaganych komend podpowiem ci ,że brakuje tu komendy /report oraz /skup ,a mówiąc o komendzie /skup powinna być dokładna informacja której również nie ma. Nie opisałeś komendy helpera (przypomnę ci je):[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]- /mute nick czas powud[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]- /kick nick powud[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]- /cc lub /chat clear[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]- /fly[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]- /kit svip[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]- /history nick[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]- /checkmute nick[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Hmm.. co tu jest nie tak ,aa "powud". Ehh.. ortografia ,interpunkcja i gramatyka o których zapomniałem na początku ,u ciebie jest naprawdę źle ,ponieważ nie umiesz podstawowej ortografii, co bardzo zaniża szansę na otrzymanie tej funkcji. No i chyba to tyle, jeśli coś jeszcze chcesz abym tu uwzględnił to napisz na PW. [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]No i oczywiście jestem na Nie, Powodzenia![/font][/align]

• Lubię to! 5

Tak się składa, że widywałem, ale od dołączenia do administracji stawałeś się coraz mniej pomocny i bardziej chamski w stosunku do niej

Miałeś degrada (powód wiadomy), co mocno obniża ci szanse

Samo podanie nie powala, a w szczególności te zdania:

- "Chętnie pomagam graczom [...]" - proszę, nie przeinaczaj faktów

- "Większość graczy mnie bardzo dobrze kojarzy" - w przeszłości byłeś "do przełknięcia", ale teraz już nie

- "Na skyblocku mam już fajnego kolegę @adrian9876 którego serdecznie pozdrawiam" - czy to kwalifikuje się jako argument? Wg mnie niezbyt, więc mógłbyś to przenieść do 10. punktu

- "Mam na imię Kacper i jestem osobą fizyczną" - Każdy z nas jest, bo ten termin oznacza osobę żyjącą. Klasyczny zapełniacz służący wyczerpaniu wymagań, z użyciem pseudointeligentnych słówek do ukrycia tego. Nie wiem, czy ty tak specjalnie czy po prostu lubisz ładnie brzmiące teksty, nie znając ich znaczenia

- "Lubię pomagać graczom jak i również w realu" - Powtarzasz zdanie, żeby było ich jak najwięcej 

Wiek nie spełnia wymagań, ale 13 lat nie wykracza za bardzo. Potraktuję to jako nieistotny szczegół

W komendach nie ma polskich znaków (drobnostka, ale zawsze)

Małe błędy w opisach niektórych komend, np. "/wyspa zadania lub /c - wyświetla nasze zadania do wykonania" (można to opisać jako wyświetlanie możliwych zadań do wykonania)

Zamiast posiedzieć chwilę nad zdaniami to przepraszasz za lenistwo w 10. punkcie...

Twoje podejście do powrotu do tej funkcji mnie po prostu rozśmiesza, co widać po całokształcie podania: całość skopiowana z poprzednich, w dodatku zdania pojedyncze i ułożone na szybko

Zbierając to wszystko, uważam, że się nie nadajesz i jestem na nie. Powodzenia życzę

• Lubię to! 1

A więc wiek, no prawie spełniasz wymagania. Czasu masz dosyć sporo. Był degrad co mocno obniża ocenke ;/. Fajnie że masz kolegę na skyblocku, bardzo mnie to cieszy i także go pozdrawiam ale to jest żaden argument ;] Już wszyscy to pisali ale też o tym wspomnę, cytuję "jestem osobą fizyczną" sprawdź sobie co to znaczy albo przeczytaj poprzednie komentarze =) I czas na coś pozytywnego, regulamin przeczytany, chociaż nie trzeba umieć go na pamięć recytować ;D, komend myślę że dużo. Nie wiem co myśleć ale wydaje mi się że jesteś średnio ogarnięta osobą.

Ogólnie po napisaniu tego całego tekstu i po przeczytaniu innych komentarzy jestem na nie ale życzę powodzenia

wiek-/+

w 100 % zgadzam się z opinią Fruzi

nie miły

degrad-

na NIE

Po pierwsze ani ty ani ja się nigdy nie widzieliśmy.

Po drugie ,,nie miły" nawet nigdy na serwerze mnie nie widziałeś/aś.

Ciekawe bo ja cię widziałam i te twoje teksty na chacie :3 Buziaki pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy