Jump to content

Jak wgrać texture pack do minecraft

Kasztanek2008
 Share

Recommended Posts

[align=center]Witajcie w moim pierwszym poradniku![/align]

[align=center]Może przejdę już do tematu![/align]

[align=center]A więc zaczynajmy![/align]

[align=center]1.pierwsza rzecz jaką robimy to wejście na stronę:[/align]

[align=center]Lub inną stronę[/align]

[align=center]Wybieramy sobie jakiś texture pack[/align]

[align=center]ja wybiorę np.:cJun4MW.png[/align]

[align=center]Zjeżdzamy na dół strony i klikamy downloadUrRAiWc.png[/align]

[align=center]W następnym kroku wchodzimy w minecraft[/align]

[align=center]Klikamy options.../opcje[/align]

[align=center]następnie Resource packs/Paczki Zasobów[/align]

[align=center]i klikamy Open Resource Pack Folder/Otwórz folder paczek zasobów:J6kepUo.png[/align]

[align=center]Jak pobierze nam się paczka przerzucamy ją do folderu który nam się otworzył jak klikneliśmy przycisk:Open Resource Pack Folder/Otwórz folder paczek zasobów.[/align]

[align=center]I gotowe i w taki szybki sposób wgraliśmy texture pack do minecraft'a.[/align]

• Lubię to! 1

Troche mało szczegółowo. Nie wiem czy wszystkim się to przyda. Nie wyjaśniłeś jak dojść do folderu .minecraft, a znalezienie go samemu nie jest takie łatwe. Poza tym był już taki poradnik, a nawet dokładniej wytłumaczony.

Troche mało szczegółowo. Nie wiem czy wszystkim się to przyda. Nie wyjaśniłeś jak dojść do folderu .minecraft, a znalezienie go samemu nie jest takie łatwe. Poza tym był już taki poradnik, a nawet dokładniej wytłumaczony.

Halo Halo Halo o co ci chodzi pokazałem jak wejść  do folderu: Wchodzimy w minecraft

Klikamy options/opcje

Klikamy resourcepacks/paczki zasobów

klikamy[font=Roboto] Open Resource Pack Folder/Otwórz folder paczek zasobów[/font]

[font=Roboto]                                                                                                                I co pokazałem jak wejść. Trochę spojrzyj zamiast odrazu oskarżać![/font]

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy