Jump to content

[PODANIE] patryk123456789

KoMaReK_
 Share

Recommended Posts

[align=center]1.Nick: patryk12345678[/align]

[align=center]2. Imię: Patryk[/align]

[align=center]3. Wiek: 13 lat[/align]

[align=center]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (SkyBlock)? Około 7 miesięcy.[/align]

[align=center]5. Masz mikrofon i TS3? Tak mam mikrofon i TS3.[/align]

[align=center]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak pełniłem na jednym amatorskim serwerze.[/align]

[align=center]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? Tak około 2-5 godzin (zależy od dnia)[/align]

[align=center]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Nwm pewien [KM] niechciał mi tego powiedzieć.[/align]

[align=center]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?[/align]

[align=center]Dlaczego? A no dlatego, że lubię pomagać osobom nowym. Gram dużo na serwerze więc z pomocom niema żadnego problemu. Jestem miły i spokojny.[/align]

[align=center]

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):Hej. Nazywam się Patryk. Mam 13 lat. Składam te podanie aby pomagać nowym jak i starszym graczom na serwerze. Trenuje piłkę nożną. Lubie budować w minecraft. Jestem miłom i pomocnom osobom (większość rzeczy pomagam na /msg ale jak bym był [h] pomagał bym na chacie).

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak nawet 2 razy.

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane)[/align]

[align=center]- /w usun: Niema takiej komendy, jest /w reset ( resetuje wyspę masz takich 3 resety)

- /w zapros nick: Wysyłasz zaproszenie do wyspy danej osobie. Jeśli ta osoba wpisze /w accept to ma dostęp do twojej wyspy

- /w coop nick: Dodajesz tymczasowo danom osobe do wyspy (ma pełen dostęp do wyspy natomiast jak wyjdziesz z serwera już go niema) komnda dla vip+.

- /report: Składasz skargę na danom osobę np. ( oszukiwanie na [wymiana]).

- /w wykop nick: Wykopujesz ze swojej wyspy danom osobę

- /skup (dokładna informacja): teleportuje cię do miejsca na spawnie gdzie znajdują się sklepy. W niektórych  towarach np. stone możesz go kupiuc i sprzeadsz górna tabliczka jest do kupowania a dolna do sprzedawania.[/align]

[align=center]- /w Teleportuje cię na wyspe (możesz zmienić teleport /w na inne miejsce wpisując /w sethome).[/align]

[align=center]- /warpy Pokazuję ci listę warpów na serwerze.[/align]

[align=center]- /ec Wpisując tom komede mamy dostęp do przenoęnego enderchesta. (komenda dla vip+)[/align]

[align=center]- /craft Przenośny crafting. (komenda dla vip+)[/align]

[align=center] [/align]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]. Nick: patryk123456789[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Imię: Patryk[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Wiek: 13[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (SkyBlock)? Tak około 8 miesięcy.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Masz mikrofon i TS3? Tak mam mikrofon ale niemam TS3 mam discorda.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak pełniłem[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? Tak około 4-5h[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Nie wiem pewien KM nie udzielił mi takiej informacji.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Dlaczego? A no dlatego, że lubię pomagać innym osobom. Jestem miłym i sympatycznym graczem. Mam wiele czasu wolnego wiec mógł bym pomagać osobom którzy czegoś potrzebują[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Cześć. Z tej strony Patryk. Mam 13 lat. Lubie matematykę jako przedmiot. Trenuje piłkę nożną.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak, naturalnie [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /w usun: Niema takiej komendy jest tylko /w reset[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /w zapros nick: wysyłasz zaproszenie do wyspy danej osobie[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /w coop nick: Dodajesz tymczasowo osobę do wyspy (komenda dla vip+)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /w wykop nick: wykopujesz danom osobę z twojej wyspy[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /skup (dokładna informacja): Skup jest to miejsce, w którym możesz sprzedać swoje itemy np. stone[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /w Teleportujesz się[/font][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace] na swoją[/font][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace] wyspę[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /w reset Resetujesz wyspe[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /fly Fly pozwala ci na latanie (komenda dla svip+)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /spawn Teleportuje cię na spawn[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /w top Pokazuje ci topkę wysp na serwerze SkyBlock[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /w poziom Pokazuje ci twój poziom wyspy[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /kopalnia Teleportuje cię do kopalni[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /kit gracz Otrzymujesz kit gracza (kamienne narzędzia)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /kit kluczsvip/vip Otrzymujesz klucz do ruletki vip (komenda dla vip+)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /w tp nick Teleportacja do tabliczki [Witaj] na wyspę danej osoby[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /w warpy pokazuje ci listę tabliczek witaj na [/font]

Zdania -

Nieposiadanie TS3 -

Komendy -

Wiek -

[align=center][font=Times New Roman]Zacznijmy od wieku, 13 lat to całkiem dobry wiek na Helpera. Widuje, lecz w ogóle nie pomagasz. Ortografia, interpunkcja oraz gramatyka są dosyć słabe. Patrząc na twoją historie można wywnioskować, że jesteś niemiły dla graczy oraz nieogarnięty ,ponieważ miałeś bardzo dużą listę kar głównie za flood oraz obrazę innych graczy. Doświadczenie niby masz, ale jesteś nieogarnięty. Brak TS'a nie przeszkadza ,ponieważ możesz go w każdej chwili pobrać. A wiec zdania... "Cześć." oraz "Z tej strony Patryk." to nie zdania, każde zdanie powinno zawierać przynajmniej jedno orzeczenie. I jeśli mając trzynaście lat nie znasz takiej oczywistej zasady gramatyki to nie nadajesz się na tą funkcje, ale dobra pomińmy ten temat. Regulaminy nie przeczytane, może przeczytałeś Regulamin Serwera, ale pytamy czy przeczytałeś wszystkie regulaminy. /skup miała być "dokładna informacja". Komend strasznie mało, widać że nie chciało ci się pisać tego podania lub nie miałeś czasu, wiec kiedy znajdziesz "chwile" lub dwie napisz kolejne. Jeśli nie popełnisz tych samych błędów w następnym podaniu myślę ,że masz szansę. [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Przykro mi ,ale teraz muszę wystawić ci ocenę na Nie.[/font][/align]

• Lubię to! 2

(-) wiek ''Ale każdy zasługuje na szanse''

(-) Komendy ''mało''

(-) Regulamin ''nieprzeczytany''

(-) Rozbudowa zdań ''Leży''

(-) Podanie pisane Szybko ''Byle jak''

(-) Nie pomagasz

(+) Jesteś miły

(+) widuje

Moja wypowiedz skończy się Że jestem na Nie :c powodzenia

Guest NoLif

Widuję +

Nie pomaga -

Punkt 9 min. 5 zdań a nie 3

Regulamin -

Komendy -

Podanie brzydkie i rażące w oczy -

Na NIE

Powodzenia

Ortografia (-)

Dobrze wiesz za co byłeś karany (-)

Nie przeczytałeś regulaminu (-)

Często karany (-)

Mało komend (-)

Używasz bugów i cheatów (-)

Często widuje (+)

Iż jak pamiętam patryk tepał na pvp na twój "rozkaz". Pamiętam jak tepnął Soldierx na pvp i zabrał mu miotłę po paru minutach od kupna. Oddał ją.

Bugów nie używa, gdyż zawsze rozmawiam z nim na skype i jak coś podejrzewam to /marry tp. Rozumiem, że próbowałeś przekupić Olivia_Appleday anielskim setem aby nie przyjaźniła się z patrykiem, gdyż z niewiadomych dla mnie przyczyn go znienawidziłeś i próbowałeś zrobić tak aby wszyscy się z naszej grupy na skype (grupa patologiczna crafted) się od niego odsuneli. Cheatów nie używa 

• Lubię to! 2

[align=center][font=Times New Roman]Zacznijmy od wieku, 13 lat to całkiem dobry wiek na Helpera. Widuje, lecz w ogóle nie pomagasz. Ortografia, interpunkcja oraz gramatyka są dosyć słabe. Patrząc na twoją historie można wywnioskować, że jesteś niemiły dla graczy oraz nieogarnięty ,ponieważ miałeś bardzo dużą listę kar głównie za flood oraz obrazę innych graczy. Doświadczenie niby masz, ale jesteś nieogarnięty. Brak TS'a nie przeszkadza ,ponieważ możesz go w każdej chwili pobrać. A wiec zdania... "Cześć." oraz "Z tej strony Patryk." to nie zdania, każde zdanie powinno zawierać przynajmniej jedno orzeczenie. I jeśli mając trzynaście lat nie znasz takiej oczywistej zasady gramatyki to nie nadajesz się na tą funkcje, ale dobra pomińmy ten temat. Regulaminy nie przeczytane, może przeczytałeś Regulamin Serwera, ale pytamy czy przeczytałeś wszystkie regulaminy. /skup miała być "dokładna informacja". Komend strasznie mało, widać że nie chciało ci się pisać tego podania lub nie miałeś czasu, wiec kiedy znajdziesz "chwile" lub dwie napisz kolejne. Jeśli nie popełnisz tych samych błędów w następnym podaniu myślę ,że masz szansę. [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Przykro mi ,ale teraz muszę wystawić ci ocenę na Nie.[/font][/align]

dzięki za rzeczy, które muszę 

poprawić

regulamin -

wiek -/+

widuje +

nie pomaga - 

trochę mało komend ale okej 

Jestem na NEUTRAL z pochyleniem na NIE ! Powodzenia ! 

[font=Roboto]Pomogłem zostaw punkt reputacji (wiem że chcesz) , dobijemy te 10 punkcików ? 

[/font]

[font=Roboto][/font]

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy