Jump to content

[ODRZUCONE] [Propozycja] Usunięcie szybkości w butach za 100k (yeezy)

SebMix
 Share

Recommended Posts

1. Twój nick: SebMix

2. Nazwa propozycji: usunięcie szybkości w butach za 100k (yeezy) 

3. Opis: Administracja mogła by usunąć w yeezy'ach szybkość żeby tylko były 3 paski serduszek i anty knock i np. One by kosztowały 60k a tym graczom którzy je już kupili wrócić 40k 

4. Dlaczego akurat to: Na pvp strasznie się dziadowsko w nich bije jest tylko taka bieganina moim zdaniem przynajmniej, wcale tego nie pisze że ich nie mam bo mam je 2 pary

Liczę że mnie poprzecie.         SebMix

Edited by derpxxl
Naprawianie estetyki po migracji.

Ja osobiście jestem na nie, dlaczego?. 

Dlatego, że yeezy, są fajnym urozmaiceniem i bardzo to ułatawia szukania surowców na /sur.

To tyle z mojej wypowiedzi.

To se idź w nich bić na pvp to zobaczysz!!!

Wiesz co? Ja dopiero kupiłem te buty i jestem z nich bardzo zadowolony musi być jakieś urozmaicenie, a i jeżeli miało by one kosztować 60k i nie miały by mieć szybkości to ja odchodzę.....

A i jeżeli dobrze się klepiesz nie powinno ci za bardzo przeszkadzać to, że ktoś ci ucieka a po za tym za uciekanie i kampienie jest chyba ban albo kick:)

Wiesz co? Ja dopiero kupiłem te buty i jestem z nich bardzo zadowolony musi być jakieś urozmaicenie, a i jeżeli miało by one kosztować 60k i nie miały by mieć szybkości to ja odchodzę.....

A i jeżeli dobrze się klepiesz nie powinno ci za bardzo przeszkadzać to, że ktoś ci ucieka a po za tym za uciekanie i kampienie jest chyba ban albo kick:)

Jeżeli wywiejesz na spawn to nic ci nie grozi. Dopiero za loganie jest soft albo perm

za uciekanie nic nie ma a kampić można jedynie na lini czerwonej do przejścia i choć w tym butach na pvp to zobaczymy

• 2 months later...

Popieram @SebMix w yeezy na pvp za ciężko. Za ciężko się w tym chodzi. No i za drogie są. Gdyby było tak jak pisał sebmix, że mają anty knock i 3 linie serc było by mega super.

Na TAK

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy