Jump to content

Rekru na helpera

P0SS3SIVE
 Share

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Nick:Xerdon[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Imię:Kamil[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Wiek:11[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)? Od 1 roku[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Masz mikrofon i TS3? Tak[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Nie[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? tak z 1 do 2 godz[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Nie[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?Chciałbym zostać przyjęty na helpera bo : Uwielbiam ten server.Gram już 1 rok. I mi się znudzilo się być zwykłym graczem.Chciałbym być helperem aby klasa zazdrosciła.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):Mam na imię kamil. Mam 11 lat.Mieszkam w Krakowie.Chodzę do klasy 5.Gram na serverze już 1 rok.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]11. Przeczytałeś/aś regulaminy?[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d zaufaj: - dodajemy osobę na dzialkę na zawsze[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d dodaj: - dodajemy osobę na działkę ale możemy ją wyrzucić.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d polacz: - Połączamy swoją dzialkę z swoją drugą dzialkom.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d ban: - zablokowujemy daną osobę na swoją dzialkę[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d chat: - Piszemy na czacie swojej dzialki. (Widzą to tylko ci którzy są na dzialce.[/font]

Xerdon*

Podanie słabe

Zdania również słabe

Komend bardzo mało

Jesteś za młody

Nie widuję = nie pomagasz

Nie czytałeś regulaminu

Mało czasu na pełnienie funkcji helpera

Ortografia nie jest najlepsza

Jesteś nie Ogarnięty, co pamiętam z czasów w których jeszcze grałeś

No.. Jestem Na Nie

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy