Jump to content

Rekrutacja [H] Pavlo75

Pavlo75
 Share

Recommended Posts

[font=Courier New]1. Nick:Pavlo75

2. Imię:Paweł

3. Wiek:11 lat

4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)?1 rok

5. Masz mikrofon i TS3? Mam ts3 ale rzadko używam

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 1-2h

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?Nie

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?Bardzo lubię pomagać osobom które potrzebują pomocy. Gdy ktoś zadaje pytanie staram się odpowiedzieć na wszystkie nawet jak jest ich bardzo dużo. Dobrze znam ortografię więc nie sądzę żebym mógł popełnić jakiś błąd. Gdy inni użytkownicy proszą np. o surowce w Minecraft[/font][font=Courier New] na FreeBuild daje im albo mówię że znajdą to co chcą na /sur. Na każdym serwerze na którym pełniłem taką funkcję był taki sam regulamin więc będę go przestrzegać.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Paweł i mam 11 lat. Staram się nie używać wulgaryzmów i chamstwa wobec innych graczy. Na Minecraft w weekendy przebywam do 5-6h.Bardzo lubię tę grę i serwer dlatego bo graj na nim dobrzy ludzie. Chodzę do szkoły podstawowej numer 18 imieniem generała Józefa Bema. Chodzę też na treningi do kluby KS Arkonia Szczecin i bardzo dobrze mi się tam gra i gdybyście mnie przyjęli miałbym taką motywację do tego żeby bardzo dobrze opiekować się tym serwerem.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):

- /d zaufaj: gracz może budować na twojej działce (zawsze)

- /d dodaj: [font=Courier New]gracz może budować na twojej działce (tylko gdy jesteś online)[/font]

- /d polacz: łączy twoje działki

- /d ban: wyrzuca gracza z Twojej działki

- /d chat: włącza i wyłącza chat działki[/font]

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy