Jump to content

fruzelina [podanie]

fruzelina
 Share

Recommended Posts

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]Nick: fruzelina[/font]

[font=Comic Sans MS]2. Imię:Zuza[/font]

[/font]3. Wiek[font=Roboto][font=Comic Sans MS]:10 + 4 [/font]

[font=Comic Sans MS]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)? praktycznie od początku istnienia. Pierwsza edycja...wspomnienia.[/font]

[font=Comic Sans MS]5. Masz mikrofon i TS3? oczywiście i discorda też[/font]

[font=Comic Sans MS]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? [/font][/font]tak, na serwerze skyblock około 2 lata temu , niestety serwer został zamknięty.

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? [/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]do szkoły mam na 10 , dlatego rano mogłabym wchodzić na 2 h i wieczorem na około 2 godziny.[/font]

[font=Comic Sans MS]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okolicznoś raz miałam mute na 3 min za flood  , ale była emocjonalna gra i najwyraźniej musiałam to wyrazić na czacie meh. Mam na forum 4% ostrzeżenia za OffTopic[/font][/font]. Karałam innych podczas pełnienia funkcji moderatora na innym serwie.

[font=Comic Sans MS]9.Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?[/font][font=Comic Sans MS] Ostatnie podanie zgłosiłam 13 dni po odrzuceniu zamiast 14 więc teraz odczekałam ponad 2 tygodnie , żeby się czasem nie pomylić meh...[/font]

[font=Comic Sans MS][font=Comic Sans MS] Od ostatniego podania, które napisałam bardzo zwiększyłam aktywność i [/font][/font]mulę na serwie. Byłam oczywiście na ślubie Wodzinna i dziękuje Hugoo za kebsy :D Gram w minecrafta już od samego początku i udzielam się w tej grze. Pomagam graczom w porannych godzinach więcej niż w wieczornych, ponieważ wieczorem jest więcej osób i nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć, ale staram się jak mogę( nie zawsze wychodzi, ale cóż...). Najczęściej oferuję pomoc nowym graczom , którzy jeszcze nic nie mają, ale mam też dobre kontakty z tymi co sami długo grają. Często gram na komputerze( a tak właściwie na lapku)i mam sporo czasu na zajmowanie funkcji helpera. Przyjaźniłam się na serwerze ( nazwa serwera, ale nie podam bo nie chce bana )z adminem, [font=Comic Sans MS]a na tym serwerze mam znajomośći z helperką( to znaczy ona pomagała mi urządzać ogródek i chwile pisałyśmy i odwiedzałyśmy działki -wspólne urządzanie działki oznacza przecież przyjaźń do końca...heh)Uwielbiam pomagać, sprawia mi to wielką przyjemność.Często uczestniczę w akcjach charytatywnych oraz funkcjonuje jako wolontariuszka w schronisku dla zwierząt.Kiedyś jak stałam w biedronce z caritasem to dziecko nam wzięło z wózka batonik i zjadło ... on był taki słodki- nie batonik tylko dzieciak. Kilkakrotnie zostałam laureatką w konkursach literackich dlatego moja ortografia jest bezbłędna( tak myślę). Na serwerze miałam wioskę z domkami do wynajęcia i wiele osób mi ufało. Nawiązałam dużo przyjaźni z osobami z serwera.Nie przeklinam, bo nie. Moja mama jest sędzią dlatego sprawiedliwość górą !:P Jak nie ma helperów to odpowiadam na pytania i upominam , ale wszyscy i tak mają gdzieś moje upomnienia hah.[/font]

[font=Comic Sans MS]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): [/font]Jestem duszą artysty, osobą pomocną i zdecydowanie zwariowaną, ale zorganizowaną ( może się wyklucza, ale u mnie nie)Mam mnóstwo zainteresowań np: muzyka( gram na gitarze), pisze książki i wiersze, mówię w trzech językach, nie licząc polskiego ( hiszpański, angielski i niemiecki- z przymusu). Interesuje się również graniem i technologią. Pomagam babciom ogarniać internety.W przyszłości chciałabym zostać architektem, dlatego chętnie będę pomagać graczom w budowie( i już to robię, chociaż póki co największą budowlą przy której pomagałam była stajnia)Szybko czytam i pisze też zwinnie. Mam młodszą siostrę, którą naprawdę baaardzo kocham NAPRAWDĘ zero sarkazmu. Miałam psa, który niestety zdechł niedawno:( .Zara była pierwszym moim psem, ale jakiś pijany kierowca ją przejechał na moich oczach. Wyszłam z nią na spacer i się urwała ze smyczy więc szła po poboczu i nagle jakiś PAN ją zajechał. Oprócz tego nie cierpię różowego, ale mama kupiła mi różowy milutki golf, który noszę bo jest cieplutki, ale ten kolor... Jestem chłopczycą, mam blond włosy ,grzywkę i aparat na zębach, w którym zostają mi resztki jedzenia- po prostu bomba. Lubię lisy. Jestem pozytywnie walnięta, ale potrafię zapanować nad sytuacją- jestem przewodniczącą szkoły (szpan)Kolekcjonuję bransoletki - mam ich na rękach już 34, ale spokojnie jestem zdrowa psychicznie. Lubię rysować i wkurzać siostrę, ale tylko siostrę bo dla innych jestem miła :P

[font=Comic Sans MS]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? [/font]Oczywiście! Odkąd kiedy oszukano mnie w internecie ponieważ nie przeczytałam regulaminu, zawsze je czytam. Tak i lubię kokosy 

[font=Comic Sans MS]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):          [/font]

[font=Comic Sans MS]                                                                WYMAGANE[/font]

[font=Comic Sans MS]- /d zaufaj: dzięki tej komendzie możesz zezwolić graczowi na budowanie na twojej działce zawsze kiedy zechce. Udowadniasz tym, że zaufałeś danej osobie.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /d dodaj: pozwalasz budować graczowi na twojej działce jedynie pod twoją opieką (gdy jesteś online).[/font]

[font=Comic Sans MS]- /d polacz: używasz tej komendy tylko wtedy kiedy jesteś vipem i posiadasz 2 działki. Gdy jedna działka ci nie wystarczy i chcesz posiadać więcej terenu, używasz właśnie tej komendy![/font]

[font=Comic Sans MS]- /d ban: banujesz ta komendą gracza na twojej działce, który zachował się niestosownie lub obraźliwie.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /d chat: używasz tej komendy gdy chcesz pochatować z osobami, które znajdują się na tej działce.[/font]

[font=Comic Sans MS]                                    POZOSTAŁE KOMENDY TYPU LOKALIZACJE[/font]

[font=Comic Sans MS]-/d info: używasz tej komendy gdy chcesz się dowiedzieć czegoś o swojej działce.[/font]

[font=Comic Sans MS]-/sklep: używa[/font][font=Comic Sans MS]sz tej komendy gdy chcesz się wybrać na porządne zakupy ![/font]

[font=Comic Sans MS]-/surowce: używasz tej komendy wtedy gdy chcesz nakopać sobie trochę naturalnych [/font]

[font=Comic Sans MS]surowców i wybrać się na survival.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /pomoc: ta komenda jest jedną z najważniejszych, ponieważ umożliwia wyświetlenie [/font]

[font=Comic Sans MS]wszystkich komend i jak sama nazwa mówi dużo pomaga.[/font]

[font=Comic Sans MS]-/spawn: przenosi na spawn[/font]

[font=Comic Sans MS]-/d dom : przenosi nas na własną działkę[/font]

[font=Comic Sans MS]-/salon: można tam kupić samochody[/font]

[font=Comic Sans MS]-/motory: możemy tam kupić motory[/font]

[font=Comic Sans MS]-/lowisko: złowisz tam rybki[/font]

[font=Comic Sans MS]-/kosciol: weźmiesz tam ślub lub rozwód[/font]

[font=Comic Sans MS]-/kfc: jeśli masz ochotę na kurczaka, tam go znajdziesz[/font]

[font=Comic Sans MS]-/restauracja: zjesz tam pyszny obiadek[/font]

[font=Comic Sans MS]-/tpa : prosisz o pozwolenie o tepnięcie się do gracza[/font]

[font=Comic Sans MS]-/pvp: miejsce gdzie powalczysz i wyładujesz złoś[/font]

[font=Comic Sans MS]-/farma: jeśli jesteś głodny znajdziesz tam zwierzątka pod rzeźnię[/font]

[font=Comic Sans MS]-/targ: jest to miejsce gdzie znajdziesz najlepsze okazje i ceny[/font]

[font=Comic Sans MS]-/buty: przenosi do sklepu z ekskluzywnymi butami[/font]

[font=Comic Sans MS]-/ubrania: sklep z fajnymi ubrankami[/font]

[font=Comic Sans MS]-/dekoral: w tym miejscu kupisz kolorowe bloki do urządzenia mieszkanka[/font]

[font=Comic Sans MS]-/ikea: dużo fajnych inspiracji na urządzenie domku znajdziesz właśnie tu[/font]

[font=Comic Sans MS]-/warpy: wyświetla listę wszystkich warpów na serwerze[/font]

[font=Comic Sans MS]                                                        PARTNER[/font]

[font=Comic Sans MS]-/partner prezent: dzięki tej komendzie dajesz drugiej połówce prezent trzymany przez ciebie w ręce[/font]

[font=Comic Sans MS]-/partner tp: automatycznie tepasz się do swojego partnera[/font]

[font=Comic Sans MS]-/partner poslub: oświadczasz się partnerowi , tylko wtedy musisz stać w kościele[/font]

[font=Comic Sans MS]-/partner pvp on/off : decydujesz o "przemocy" w twoim związku[/font]

[font=Comic Sans MS]-/partner widziany: sprawdza się tą komendą kiedy twój partner był ostatnio online[/font]

[font=Comic Sans MS]-/partner rozwod: rozwodzisz się ze swoją drugą połówką[/font]

[font=Comic Sans MS]-/partner ustawdom: ustawia się wspólny dom z partnerem[/font]

[font=Comic Sans MS]-/partner dom : teleportuję cię do twojego wspólnego domu[/font]

[font=Comic Sans MS]-/partner ulecz X : ulecza się tą komendą swojego partnera o X serduszek[/font]

[font=Comic Sans MS]-/partner chat: dyskutujesz o ustawianiu domu z partnerem[/font]

[font=Comic Sans MS]                                           KOMENDY DLA VIP I SVIP[/font]

[font=Comic Sans MS]-/strefavip: miejsce dla VIP i SVIP[/font]

[font=Comic Sans MS]-/lotnisko: kupimy tam helikoptery i samoloty (svip, vip)[/font]

[font=Comic Sans MS]-/kit vip: tą komendą odbiera się kit vipa[/font]

[font=Comic Sans MS]-/feed: komenda dla VIP i SVIP dzięki której zaspokajamy głód[/font]

[font=Comic Sans MS]-/fly : komenda tylko dla SVIP która włącza lub wyłącza latanie[/font]

[font=Comic Sans MS]-/ulecz: również komenda dla SVIP która ulecza całe życie i zaspokaja głód[/font]

[font=Comic Sans MS]-/ec: otwiera przenośny enderchest[/font]

[font=Comic Sans MS]-/craft: otwieranie przenośnego craftingu[/font]

[font=Comic Sans MS]-/kit vipklucz: odbiera codzienny zestaw kluczy VIP[/font]

[font=Comic Sans MS]-/kit svipklucz: odbiera zestaw kluczy dla SVIP[/font]

[font=Comic Sans MS]-/kit svip: odbiera kit dla SVIP[/font]

[font=Comic Sans MS]                                          KOMENDY EKONOMICZNE ITP.[/font]

[font=Comic Sans MS]-/pomoc pieniadze: Wyświetla na czacie instrukcję, jak zarabiać pieniążki[/font]

-/konto: Sprawdza, ile mamy pieniędzy na koncie; czyli pokazuje stan naszego konta

-/wymiana: używasz tej komendy gdy chcesz mieć pewność bezpiecznej wymiany z graczem.

-/pay : płacisz graczowi , wpłacasz pieniądze, robisz przelew

-/pomoc tabliczki: Wyświetla na czacie instrukcję, jak zbudować sklep na tabliczce, czyli na działce

-/as buy: wynajmujemy tą komendą stoisko na targu

-/as rent: zaczyna albo przedłuża wynajem naszego stoiska

-/as sell: sprzedajemy  nasze stoisko na targu

-/as unrent: kończy wynajem naszego stoiska targowego

-/as addfriend: dodaje osobę współpracownika do naszego stoiska

-/as delfriend: usuwa osobę współpracownika z naszego stoiska

-/as tp: teleportacja do naszego stoiska targowego

Mam nadzieję,że uda mi się dostać tę funkcję:)

[font=Roboto]

0[/font]

Podanie całkiem fajne,

Zdania okey,

Komend dużo i są dobrze opisane,

Jeszcze cię nie widziałem, możliwe, że gramy w różnych godzinach..

Czytałaś regulamin,

Czas na pełnienie roli helpera trochę mało..

Ortografia okey,

Neutral, powodzenia

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy