Jump to content

Nieoficjalny Magazyn Crafted Powraca?

TheEnd
 Share

Recommended Posts

[align=center][font=Arial]Hejka![/font][/align]

[align=center][font=Arial]Dużo osób pisze propozycje, aby dodać magazyny... (które kiedyś robiłam)[/font][/align]

[align=center][font=Arial]A więc... postanowiłam to kontynuować! Cieszycie się?[/font][/align]

[align=center][font=Arial]Mam pełno nowych pomysłów![/font][/align]

[align=center][font=Arial]I proszę Drogą Administracje o nie spinanie się ^^ będzie to robione w jednym wątku.[/font][/align]

[align=center][font=Arial]WYMAGANIA:[/font][/align]

[align=center][font=Arial]Dobry humor SNuD8GL.gif[/font][/align]

[align=center][font=Arial]Mikrofon i TeamSpeak3[/font][/align]

[align=center][font=Arial]Ok.  2-3 godzinki w tygodniu[/font][/align]

[align=center][font=Arial]pomysły[/font][/align]

[align=center][font=Arial]Dobra opinia wśród mnie xD (A tak na serio dobra opinia wśród graczy i adm.)[/font][/align]

[align=center][font=Arial]Taki magazyn publikowałabym co tydzień (ale też zależy).[/font][/align]

[align=center][font=Arial]Do drugiego etapu przejdzie 4-6 osób i zostaną tylko 2[/font][/align]

[align=center][font=Arial]WZÓR[/font][/align]

[font=Roboto]Kod:[/font]

Nick:
Imię:
Nick ts:

Spodziewaliście się tego?

Jeżeli jest ktoś kto umie robić dość ładne grafiki też może się zgłosić, ale żeby napisał ,,GRAFIK"

Edited by Marcinekk

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Nick: TheGeniusTom[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Imię: Tymoteusz (Tymek dla znajomych)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Wiek: 11 nie za mało?[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Coś o sobie: Nazywam się Tymoteusz mam 11 lat mieszkam w Gdańsku, interesuję się lotnictwem cywilnym i techniką kolejową. Chodzę na kółko dziennikarski w mojej szkole już od 3 lat i tworzę tam artykuły (mogę podesłać na imgura jak chcesz), a skoro już chodzę na to kółko 3 lata to mam doświadczenie na poziomie nawet spoko. Uwielbiam chodzić na plażę. Mam raczej dobre oceny no w każdym razie nie miałem żadnej 1 i 2. Dużo czasu spędzam na forum o ile mam czas, na serwerze to jestem bardzo rzadko bo mi się po prostu znudził... .[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Nick ts: Nie mam ts-a i pewnie mnie przez to nie przyjmiesz, ale jak mówi połowa forum ~Warto Próbować~ :)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Pozdro TheGeniusTom  :heart:[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]EDIT: Mam Ts-a ale z nikim nie rozmawiam (sprawy prywatne) raczej jest mi po to żeby patrzeć kto wbija xD.[/font]

Nick: Xaper

Imię: Tymoteusz

Coś o sobie: Jestem śmieszkiem. Kofam pokemony. Aiminq jest spoko mordką.

Nick ts: Xaper

Guest NoLif

1. Kasia_YT

2. Kasia

3. 12 lat

4. Lubie pizze, kebaba i inne fastfood'y. Mieszkam na wschodzie. Interesuję się informatyką i programowaniem gier.

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Nick: Leexf.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Imię: Hubert.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Wiek: 13.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Coś o sobie: Jestem mądry, umiem założyć dwie nogi za głowe i umiem chodzić na rękach.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Nick ts: Leexf ale czasami uzywam nicku jddd.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Nick:BixoXD[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Imię: Maksymilian[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Wiek: 11[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Coś o sobie: jestem pracowity często gram na crafted.pl[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Lubię jeść xD i gram w piłkę wodną[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Nick ts: BixoXD[/font]

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy