Jump to content

Podanie [H]

Olivka
 Share

Recommended Posts

1. Nick: Olivia_Appleday

2. Imię: Oliwia

3. Wiek: 14 lat

4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (SkyBlock)? - Od września 2017 roku

5. Masz mikrofon i TS3? Mam sprawny mikrofon oraz TS3

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? - Nigdy,

ale chciałabym spróbować.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? - Od 2h do 5h zależy od dnia.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? - Tak, na początku mojej gry na tym serwerze byłam ukarana za flood.

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?

Od kiedy gram na tym serwerze zawsze chciałam dołączyć do grona administracji, jednak bałam się napisać podania. Jestem miłą oraz przyjazną osobą co świadczy po dużej liczbie graczy którzy mnie lubią. Jestem również pomocna i ogarnięta. Ortografia nie sprawia mi większego problemu i myślę, że  radzę sobie z nią dobrze,  ponieważ z polskiego mam piątkę. Wydaje mi się, że z administracją również mam dobre kontakty, ponieważ bardzo dużo z nimi pisze.  Jestem aktywnym graczem i na serwerze można mnie spotkać bardzo często. Bardzo lubie także pomagać osobą które dopiero zaczynają gre, ale także bardziej doświadczonym graczą.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

Na imię mam Oliwia, mam 14 lat i chodzę do 7 klasy, jednak to mogliście przeczytać w poprzedniej części mojego podania. Mieszkam z Województwie Dolnośląskim, a dokładniej we Wrocławiu. Moją pasją jest taniec towarzyski, który trenuje przez sześć lat w Centrum Tańca Champion Team. Poza tańcem od dwóch lat trenuje siatkówkę oraz piłkę ręczną w Szkolnym Klubie Sportowym mojej szkoły. W wolnym czasie od szkoły i sportu lubię grać na Crafted słuchając muzyki. W wolnych chwilach także bardzo dużo się uczę, ponieważ zależy mi na dobrym wykształceniu w przyszłości.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? - Tak i lubie kokosy :')

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):

- /w usun: Takiej komendy nie ma. Jest komenda /w reset. Pozwala nam ona zresetować wyspę czyli po wpisaniu komendy nasza wyspa jest taka jak na początku.

- /w zapros nick: Komenda ta wysyła zaproszenie do dołączenia do naszej wyspy. Po zaakceptowaniu zaproszenia gracz jest dodany do wyspy jako członek drużyny.

- /w coop nick: Tymczasowo gracz może budować na naszej wyspie. Po wylogowaniu się z serwera gracz nie może budować już na naszej wyspie. (komenda tylko dla VIP i SVIP

- /w uncoop nick: Po wpisaniu komendy (dany gracz musi miec coop) gracz nie ma już dostępu do budowania na twojej wyspie. (Komenda tylko dla VIP i SVIP)

- /report: Jest to komenda przez którą wysyłana jest wiadomość do adninistracji o np.   oszukiwaniu na tabliczkach trade.

- /w wykop nick: Gdy gracz znajduje się na naszej wyspie po wpisaniu komendy zostanie on z niej wrzucony.

- /skup (dokładna informacja): Po wpisaniu komendy przenosi nas na drogę z białego szkła i pajęczyn na spawnie gdzie znajdują się sklepy, w których górna tabliczka to skup, a dolna to sklep.

- /w warpy: Po wpisaniu komendy wyświetla nam się lista tabliczek Witaj.

- /w ban nick: Po wpisaniu komendy dany gracz nie ma już możliwości wejścia na twoją wyspe, ponieważ jest na nią zablokowany.

- /w unban nick: Po wpisaniu komendy gracz ma już dostęp do odwiedzania twojej wyspy, ponieważ nie jest już na niej zablokowany.

- /ec: Po wpisaniu komendy otwiera nam sie Ender Chest (komenda tylko dla VIP i SVIP)

- /fly: Po wpisaniu komendy gracz może latać jak na gm1 (komenda tylko dla SVIP)

- /w biom: Dostęp do tej komendy ma tylko lider wyspy. Po wpisaniu komendy możemy zmienić biom na wyspie. (np. była jungla a jest sawanna)

- /w: Po wpisaniu komendy wracamy na swoja wyspe.

- /w poziom: Po wpisaniu komendy pokazuje nam się nasz poziom wyspy, który możemy podwyższyć stawiając bloki na naszej wyspie

- /w tp nick: Po wpisaniu komendy wysłana jest prośba o teleportację do gracza. Może on wtedy ją zaakceptować (/tpaccept) bądź odrzucić (/tpdeny)

- /w tp nick: Po wpisaniu komendy przenosi nas na wyspe danego gracza o ile ma on tabliczke Witaj

- /w top: Po wpisaniu komendy pokazuje nam się 10 najlepszych wysp (poziom) na całym Sky

- /spawn: Po wpisaniu komendy przenosi nas na spawn

- /kopalnia: Po wpisaniu komendy przenosi nas   przed kopalnie czyli przed miejsce w którym zdobywamy surowce kopiąc.

- /partner pomoc: Po wpisaniu komendy wyświetlają nam się na chacie wszystkie komendy dodane po wzięciu ślubu.

- /partner tp: Po wpisaniu komendy zostajemy przeteleportowani do naszego partnera.

- /partner poslub nick: Po wpisaniu komendy (trzeba być na zielonym polu w kościele) do danego gracza wysyłane są oświadczyny, które może on przyjąć wpisując tą samą komende (na zielonym polu w kościele) tyle, ze z nickiem gracza, który mu się oświadczył.

- /partner prezent: Po wpisaniu komendy nasz partner otrzymuje przedmiot, który obecnie mamy w ręce.

- /partner chat: Po wpisaniu komendy nasz chat zmienia się w chat związku. Piszemy normalnie na chacie jednak tylko nasz partner to widzi.

- /partner rozwod: Po wpisaniu komendy rozwodzimy się z naszym partnerem i już nie jesteśmy w związku.

- /pomoc tabliczki: Po wpisaniu komendy wyświetla nam się pomoc dotycząca sklepu oraz skupu.

- /zmien haslo stare nowe: Po wpisaniu komendy nasze hasło na serwerze zostaje zmienione. (komende należy wpisać na hub)

- /premium: Komende należy wpisać dwa razy (na hub) o ile mamy mc premium. Po wpisaniu komendy należy wyjść i wejść na serwer. Po ponownym wejściu powinien pojawić nam się nasz skin.

- /warp generator: Po wpisaniu komendy przenosi nas do miejsca gdzie znajduje przykładowy generator, który możemy zbudować na swojej wyspie.

• Lubię to! 3

Wiek na plusik

Wyglądasz na miłą i ogarniętą osobę

Zdania są rozbudowane i przekonywujące

Komendy również na plusik

Regulamin przeczytany

Jestem na Tak, powodzenia!

Wiec tak..

Wszystko jest dobrze tylko mam jeden problem

I tak wiem ze cie przyjma bo masz faworke ze strony administacji Mag_Mikolaj caly czad siedzi u cb na wyspie I cos buduje w zasadzie to prawie Carla administracja u cb przesiaduje Ansyn, Eurioon I jeszcze inni. Ansyn jak zaluwazy ze zlozylas podanie to odrazu cie przyjmie caly

Czas sie chwalisz co to mag ci nie dal lib co zbudowal nazywa ci przedmioty I zwierzeta kolorowo bo widzialem

Dlamnie to absurdalne I mojm zdaniem to wielka faworka ze strony administacji wiec jestem jak najbardziej na wielki nie moze ktos inny tez chcialy miec kolorowo podpisane zwierzeta itp. I tak Ansyn pewnie to podanie przyjmie ale lepjej sie zastanowcie....

Wiec tak..

I tak wiem ze cie przyjma bo masz faworke ze strony administacji Mag_Mikolaj caly czad siedzi u cb na wyspie I cos buduje w zasadzie to prawie Carla administracja u cb przesiaduje Ansyn, Eurioon I jeszcze inni. Ansyn jak zaluwazy ze zlozylas podanie to odrazu cie przyjmie caly

Czas sie chwalisz co to mag ci nie dal lib co zbudowal nazywa ci przedmioty I zwierzeta kolorowo bo widzialem

Dlamnie to absurdalne I mojm zdaniem to wielka faworka ze strony administacji wiec jestem jak najbardziej na wielki nie moze ktos inny tez chcialy miec kolorowo podpisane zwierzeta itp.  I tak Ansyn pewnie to podanie przyjmie ale lepjej sie zastanowcie....

Po pierwsze faworki nie mam :P twój post nic nie wnosi :/ A tak poza tym to Mag troluje na wyspach SVipów :P dziękuje, pozdrawiam :3

• Lubię to! 2

Wiec tak..

Dlamnie to absurdalne I mojm zdaniem to wielka faworka ze strony administacji wiec jestem jak najbardziej na wielki nie moze ktos inny tez chcialy miec kolorowo podpisane zwierzeta itp.  I tak Ansyn pewnie to podanie przyjmie ale lepjej sie zastanowcie....

Po pierwsze faworki nie mam :P twój post nic nie wnosi :/ A tak poza tym to Mag troluje na wyspach SVipów :P dziękuje, pozdrawiam :3

Ha ha... 

Fajne mi to trolowanie nazywanie przedmiotow I zwierzat ale mi to trol naprawde przesiadywanie na

Twoiej wyspie buduja ci na gm1 wgl co to ma  byc

Osoba bardzo miła, często widywana na serwerze, co jakiś czas stara się pomagać, wyrozumiała i zapewne nadaje się na helpera. Odpowiedzialna i potrafi dopasować się do sytuacji. Wiek jest dobry, powinna być ogarnięta. Z mojego punktu widzenia idealna kandydatka. Podanie ładnie i starannie napisane. Na tak, powodzenia

A i @blackmen w administracji nie ma czegoś takiego jak "faworka", magu się nudzi to nazywa innym zwierzęta, spawni je, stawia łódki itp. To, że ty nie miałeś przyjemności gościć go na wyspie to nie nasza wina :3. I jeżeli masz jeszcze coś do powiedzenia to śmiało, tylko uważaj, bo emocje ludzie potrafią sięgać nieba i abyś czasem nie złamał regu xD(ta dowcipna cuki, niech lepiej idzie na serwer a nie..)

• Lubię to! 3

Wiec tak..

To, że przesiadujemy na jej wyspie to oznacza, ze to faworka ? XDD

Wydaje mi się, ze Olivia nigdy nie prosiła o modyfikowanie jej wyspy. Jeśli chcieliśmy to cos tam budowaliśmy proste co nie ?

Nie jest powiedziane, ze jej podanie zostaje przyjęte przez to, ze siedzimy na jej wyspie. Powagi trochę.

• Lubię to! 5

Wiec tak..

Wydaje mi się, ze Olivia nigdy nie prosiła o modyfikowanie jej wyspy. Jeśli chcieliśmy to cos tam budowaliśmy proste co nie ?

Nie jest powiedziane, ze jej podanie zostaje przyjęte przez to, ze siedzimy na jej wyspie. Powagi trochę.

Zaloze sie o 100k na serwie ze to podanie zostanie przyjete xD

• Lubię to! 1

Wiec tak..

Jeśli nie będzie innych dobrych podań to dlaczego miałoby nie zostać przyjęte ?

[align=center][font=serif]*Nigdy nie wiem jak zacząć ocene*[/font][/align]

[align=center][font=serif]Wiek jest naprawdę dobry, wygląd podania też spoczko. A wiec jesteś bardzo miła, fajna, hmm.. co tu jeszcze, umiesz rozmawiać z ludźmi xD. Ortografia, gramatyka i interpunkcja na wysokim poziomie. Masz mikrofon i TS'a co też jest na +. Dziennie możesz poświecić naprawdę dużo czasu, ogólnie to widuje oraz widzę, że starasz się pomagać. Jedna kara za flood kilkaset dni temu to nic złego. Zdania są bardzo rozwinięte i tak jak wspomniałaś nie masz problemów z ortografią. Regulamin przeczytany, komend dużo i *chyba* wszystkie dobrze opisane. [/font][/align]

[align=center][font=serif]Według mnie masz 90% szans na otrzymanie danej funkcji, ponieważ tak jak wspomniała @cukinia wyżej, że "Jesteś idealną kandydatką na tę posadę". Wiec oczywiście jestem na TAK, Powodzenia!  :D [/font][/align]

• Lubię to! 1

Wiec tak..

Jeśli nie będzie innych dobrych podań to dlaczego miałoby nie zostać przyjęte ?

Eeeee ansyn nie chce myslec co sie bedzir dzialo na rozmowie o helpers uhh

[align=center][font=Comic Sans MS]Drogi @blackmen , nie chcę marnować sobię nerwów oraz palców na pisanie, więc napiszę to raz a porządnie. Twoje zachowanie ewidentnie okazuje twoją zazdrość, że takowa osoba jak "Olivczunia" kappa złożyła podanie na helpera i widocznie się nadaje. Twoje zachowanie jest wprost dziecinne. Próbujesz wpierać administracji, że my ją faworyzujemy, co jest całkowitą nieprawdą. To, że przebywamy na jej wyspie nic nie oznacza. Lubimy jej poczucie humoru, więc często sb z nią żartujemy, co nie koniecznie musi wnioskować faworkę. Pisząc, że możesz założyć się o to, że zostanie przyjęta ewidentnie okazujesz, że jesteś tego pewny i chcesz się na tym wzbogacić(Ach ta wyobraźnia cuki :'D). A teraz mi odpowiedz na pytanie, dlaczego nie mogłaby być przyjęta? Spełnia wymagania i jest ogar więc nic nie stoi na przeszkodzie, aby spróbować. Zbyt wyolbrzymiasz swoje przypuszczenia. Administracja miło spędza z nią czas i to wszystko. Jeżeli chcesz przez to coś pokazać, to ci widocznie nie wychodzi ^^. Osądzając administracje o coś co jest nieprawdą nie wyjdzie ci na dobre ;). Swoje przypuszczenia możesz mieć, owszem, nie możemy ci tego zakazać, lecz nie musisz z nami na ten temat dyskutować. Faworka czy nie faworka, nawet jeżeli byśmy ją przyjęli z tego powodu, to gdyby coś źle zrobiła to degrad pocztą wysłany by został ;). Liczy się angażowanie i dobre chęci, nie jakieś tam "faworyzowanie" ^^. Ale administracja ma dobrą pamięć i jeżeli ty masz zamiar się tutaj kłócić to droga wolna, to wpłynie tylko na wyrobienie opinii o tobie. Nie rozumiem, co miałoby być na rozmowie. Rozmowa to rozmowa, nic tego nie zmieni. Nie dyskutuj, bo to i tak nie wpłynie na jej podanie, jeżeli chcesz zrobić wszystko aby jej nie przyjęli, to nic nie zdziałasz, to od egza zależy czy zostanie przyjęta, czy nie. Gracze teoretycznie nie mają nic do mówienia, ich opinie liczą się tylko w małych przypadkach. Wracając do według ciebie "pseudo" trollowania; administracja się nudzi, więc zwyczajnie buduje u graczy, olivia jest jedną z osób które gościły na swojej wyspie maga bawiącego się w "trollowanie". To, że ty nie byłeś tym szczęśliwcem nie oznacza od razu, że to ona jest faworka. To tyle z mojej strony, nie mam zamiaru się kłócić, [/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]dobranoc i pozdrawiam.[/font][/align]

• Lubię to! 9

Wiek jest okej, spełnia wymagania ;D Czasu masz sporo, co jest wiadomo na +. Z tego co piszesz i jak piszesz wygląda na to że jesteś ogarnieta, nie masz problemu z ortografia i z układaniem zdań. A co do zdań to są rozwinięte i jest ich dużo. Regulamin przeczytałaś. Komend dużo i dobrze opisane.

Jestem na tak.

• Lubię to! 1

Bardzo miła ogarnieta osoba i sympatyczna. Mikrofon i ts3 jest wiec na plus. wiek tez swietny ogólem podanie ładne komendy dobrze opisane miło sie czyta podanie. widuje na serverze jak i na czacie. pomaga. czas który poswięca na wykonywanie tej funkcji jest na plus. ortografia jest dobrze opanowana .

Jestem na wielkie tak, Powodzenia!

• Lubię to! 1

Spłonę w piekle za to, co napiszę, ale niech będzie.

Jestem na nie. Grając na serwerze zdążyłam zapoznać się z Twoim zachowaniem. Podanie napisane dobrze, temu nie zaprzeczę, ale jesteś...dziecinna. Szukałaś uwagi pisząc ciągle do ludzi o tych swoich kurach, do mnie zresztą też, co było uciążliwe do oglądania.

Nie zaprzeczam, że może jesteś miła, może pomagasz (chociaż dużo tego nie zaobserwowałam jak grałam więcej), ale no nie. Prawdopodobnie przejdziesz z prostego powodu: kontakty z administracją. Nie mówię o faworce, ale gadasz z helperami itp. = będą przeważnie na "tak", to oczywiste. Było parę osób o podobnym charakterze do Twojego, szybko wylecieli, bo nie potrafili się zachować. Jak już u kogoś pisałam, do pewnych rzeczy trzeba dojrzeć psychicznie. Także życzę powodzenia (bo to dosyć oczywiste, że Cię wezmą), ale jeżeli już dostaniesz tę rangę, to staraj się zachowywać na swój wiek.

komendy (+)

regulamin (+)

Zdania i ortografia (+)

komendy (+/-)

Jesteś miłą osobą (+)

Jak derpa napisała jesteś troche dziećinna to nie znaczy ,że nie miła czy coś (-)

Wspomne ,że na forum nie jesteś aż taka aktywna (+/-)

Ale moja ocena to: NEUTRAL z pochyleniem na TAK! ,powodzenia

• Lubię to! 1

wiek dobry

regulamin przeczytany 

widuje +

nie pomaga (przynajmniej ja nie widzę) -

wygląd całego podania spoko +

Jestem na TAK , ale popracuj nad pomaganiem ! Powodzenia !

[font=Roboto]Pomogłem zostaw punkt reputacji (wiem że chcesz) , dobijemy te 10 punkcików ?[/font]

• Lubię to! 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy