Jump to content

Skarga + Sposób na kradzież

IceMakAHD
 Share

Recommended Posts

[align=center][font=Arial]1. Twój nick: IceMakAHD[/font][/align]

[align=center][font=Arial]2. Nick oskarżonego: chlebek1209 i majajaja123 (na inny nie mam dowodów ale jest ich więcej)[/font][/align]

[align=center][font=Arial]3. Data zdarzenia:2018-04-11 i 2018-04-20[/font][/align]

[align=center][font=Arial]4. Wyjaśnienie: Zostałem oszukany w ten sposób 11 kwietnia dziś 20 próbowali jeszcze raz to zrobić lecz znałem już ich sposób i zebrałem więcej dowodów by to zgłosić. [/font][/align]

[align=center]  Oszuści udają że chcą kupić unikatowy przedmiot OD OSOBY TRZYMAJĄCEJ GO W RAMCE. Gdy już ustalą cenę i w tym przypadku się zgodziłem sprzedać przedmiot trzeba go z tej ramki wyciągnąć i klikając na przedmiot wylatuje on z ramki na ziemie. A druga osoba stoi tuż koło ramki na miksturce niewidzialności i gdy przedmiot spada na ziemię ona go podnosi i ucieka a druga osoba również wychodzi z serwera.[/align]

[align=center][font=Arial]5. Dowody: Na jednym ze zdjęć są widoczne cząsteczki/particlesy od potki niewidzialności a da kolejnych jest kawałek konwersacji z oszustami 

Nie oczekuję zwrócenia mi przedmiotów skradzionych ale wystarczyło by zbanowanie oszustów.

I UWAGA LUDZIE UWAŻAJCIE NA TEN SPOSÓB 

Możecie dać repa lub +

Dzięki[/font][/align]

• Lubię to! 1

• Admin Globalny

Do takich spraw SS nie wystarczy. Nagranie z komendą /d obok to minimum. Jeżeli chcesz jednak się przed takim czymś uchronić to zbanuj podejrzane osoby.

[align=center]jjx3MA8.jpg

Jeżeli się z tym nie zgadzasz, skontaktuj się z administracją.[/align]

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy