Jump to content

[P] kirodawidosxd11

_Nagumo_Haruya_
 Share

Recommended Posts

[font=Roboto][font=Courier New]1. Nick: kirodawidosxd11.

2. Imię: Dawid.

3. Wiek: 13 lat.

4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)? Bardzo długo. Ponad 9 miesiecy.

5. Masz mikrofon i TS3? Oczywiście.

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Pewnie.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? W tygodniu 2h, ale w weekend około 7h.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Na tym konicie nie, ale na starym jakies tam były.

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Jestem miłym, sympatycznym graczem. Bardzo lubię pomagać wszystkim graczom. Jestem ogarnięty. Administracja mnie lubi (chyba). Jak na innych serwerach byłem H dobrze się sprawowałem.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Dawid, i mam 13 lat. Bardzo lubię uczyc się Języka Angielskiego, i Matematyki. Jak byłem mały bardzo lubiłem bawic się klockami Lego. Mam białe okulary. Bardzo lubię grać w piłke nożną.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Oczywiście.

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):[/font]

[/font]

[align=center][font=Courier New]Podstawowe.[/font][/align]

[align=center][font=Courier New]

- /d zaufaj: Dodajesz gracza, Gracz może robic wszystko na twojej działce gdy Właściciel jest offline.

- /d dodaj: [font=Courier New]Dodajesz gracza, Gracz może robic wszystko na twojej działce gdy Właściciel jest online.[/font]

- /d polacz: Łączysz działki (Muszą być obok siebie).

- /d ban: Banujesz gracza na działce.

- /d chat: Włanczasz chat działki.[/font]

[/align]

[align=center][font=Courier New]Vip/Svip.[/font][/align]

[align=center][font=Courier New]- /Fly : Włanczanie fly i wyłączanie. (Svip)[/font][/align]

[align=center][font=Courier New]- /Feed : Najedzenie się do syta. (Vip/Svip)[/font][/align]

[align=center][font=Courier New]- /Ulecz : Zapełnienie całego głodu/życia.(Svip)[/font][/align]

[align=center][font=Courier New]- /Ec : Otwieranie EnderChestu. (Vip/Svip)[/font][/align]

[align=center][font=Courier New]- /Craft : Otwieranie Craftingu.[/font][/align]

[align=center][font=Courier New]- /Kit Vipklucz : Odbieranie 1 klucza Vip. (Vip)[/font][/align]

[align=center][font=Courier New]- /Kit Vip : Odbieranie kitu dla Vipów. (Vip)[/font][/align]

[align=center][font=Courier New]- /Kit Svipklucz : [font=Courier New]Odbieranie 1 klucza Svip. (Svip)[/font][/font][/align]

[align=center][font=Courier New]- /Kit Svip : Odbieranie kitu dla Svipów. (Svip)[/font][/align]

[align=center][font=Courier New]Partner.[/font][/align]

[align=center][font=Courier New]- /Partner prezent : Wręczasz partnerowi prezent który trzymasz w dłoni.[/font][/align]

[align=center][font=Courier New]- /Partner tp : Tepasz się do swojego partnera.[/font][/align]

[align=center][font=Courier New]- /Partner poslub : Wysyłasz oświadczyny ,(Musisz stać w kościele)[/font][/align]

[align=center][font=Courier New]- /Partner pvp on/off : Ustalasz czy chcesz przemoc nad twym partnerze.[/font][/align]

[align=center][font=Courier New]- /Partner widziany : Sprawdzasz kiedy twój partner był ostatnio Online.[/font][/align]

[align=center][font=Courier New]- /Partner rozwod : Rozdowdzisz się z twoim partnerem.[/font][/align]

[align=center]- / Partner ustawdom : Ustawiasz wspólny dom z partnerem.[/align]

[align=center]- /Parner dom : Teleportujesz się do wspólnego domu.[/align]

[align=center]- /Partner ulecz X : Uleczasz swojego partnera o X serdueszek.[/align]

[align=center]- /Partner chat : Ustawiasz wspólny dom z partnerem.[/align]

[align=center]Lokalizajce.[/align]

[align=center]- /Motory : Teleportujesz się do salonu z motorami.[/align]

[align=center]- /Salon :Teleportujesz się do salonu z autami.[/align]

[align=center]- /Lotnisko : Teleportujesz się na lotnisko na którym możesz kupic Helikoptery i Samoloty (Vip/Svip)![/align]

[align=center]- / Czolgi : Teleportujesz się do miejsca w którym są czołgi.[/align]

[align=center]- / Miotly : Teleportujesz się do miejsca w którym są miotły.[/align]

[align=center]- / warpy : Wyświetlaja Ci się wszystkie listy warpów.[/align]

[align=center][font=Courier New]- /Sklepy : Wyświetlają Ci się cała lista sklepów.[/font]

[font=Courier New]- /Spawn : Teleportuje Cię na spawn serwera.[/font]

[font=Courier New]- /Dzialki : Telperotuje Cię do wszystkich komend o działkach.[/font]

[font=Courier New]P.S. Nie musisz używac tych dużych liter jak piszesz komendy, ja pisze z dużej by ładnie wyglądało.[/font][/align]

[font=Roboto][/font]

[font=Times New Roman]Widuje [+] [/font]

[font=Times New Roman]Nie Pomagasz [-][/font]

[font=Times New Roman]Przeczytałeś Regulamin [+][/font]

[font=Times New Roman]Wiek [-][/font]

[font=Times New Roman]Jestem na TAK, Powodzenia :P[/font]

No chyba żartujesz...

Długo by opowiadać więc się rozwinę:

Podanie ogółem ok ale charakter pozostawia wiele do życzenia. Po pierwsze oszukujesz gracza którego długo znasz i "lubisz" osobiście nie chciałabym Złodzieja w administracji. Po drugie przyznaję, że jesteś dobry w planowaniu "zamachu" ponieważ bardzo długo wytrzymałeś (nawet zmieniłeś sobie nick). Po trzecie często zachowujesz się jak dziecko, chociaż sama mam 12 lat i się tego nie wstydzę wnioskuję po ostatnich 2,3 miesiącach iż jesteś Nie ogarnięty. Czasem też podlizujesz się bez konkretnego powodu. Przykładem tego była Twoja "zagadka" na TS3 po prostu żałosne... Może sobie teraz myślisz - To czemu na nią odpowiadasz!?. Chcialam przynajmniej zobaczyć czy to coś może dać. To tylko gra i myślę, że Ty i inni gracze to rozumieją lecz każde powtarzam każde oszustwo wyjdzie na Jaw i jeśli ktoś raz to zauważy nigdy takiej osobie nie zaufa. Mój kolega także mnie kiedyś okradł i do tej pory ma bana na mojej działce ;). Liczę, że zrozumiesz tą krytykę. Nie chcę robić Ci na złość ale tak, tak uważam i zdania nie zmienię. No więc chyba się nie zdziwisz, że jestem na NIE.

• Lubię to! 6

1. wiek - [nucz się czytać pisze wyraźnie od 14 lat]

2. komendy - [mało]

3. zdania -+

4. Nieprzeczytany regulamin [na starym koncie miałeś pełno mutów i dosyć dużo banów za loganie na pvp].

A TERAZ SIĘ ROZWINĘ!

Po pierwsze okradasz graczy bez przyczyn, oszukujesz innych graczy przeklinasz na /msg, piszesz że chcesz kogoś okraść.

Jesteś osobą nie ogarniętą, nie znasz regulaminu, jesteś fałszywy, nie umiesz dotrzymać tajemnic, zachowujesz się jak dziecko i mógł bym wymieniać w nieskończoność ale po co.

PS. okradłeś mnie bez żadnej przyczyny a wymawiasz się na zły dzień w szkole [a najgłupszą rzeczą było się do tego przyznawać].

DZIĘKUJĘ

oczywiście że na NIE

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------JEŚLI SIĘ Z TYM ZGADZASZ DAJ +----------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Lubię to! 6

1. wiek - [nucz się czytać pisze wyraźnie od 14 lat]

2. komendy - [mało]

3. zdania -+

4. Nieprzeczytany regulamin [na starym koncie miałeś pełno mutów  i dosyć dużo banów za loganie na pvp].

A TERAZ SIĘ ROZWINĘ!

Po pierwsze okradasz graczy bez przyczyn, oszukujesz innych graczy przeklinasz na /msg, piszesz że chcesz kogoś okraść.

Jesteś osobą nie ogarniętą, nie znasz regulaminu, jesteś fałszywy, nie umiesz dotrzymać tajemnic, zachowujesz się jak dziecko i mógł bym wymieniać w nieskończoność ale po co.

PS. okradłeś mnie bez żadnej przyczyny a wymawiasz się na zły dzień w szkole [a najgłupszą rzeczą było się do tego przyznawać].

DZIĘKUJĘ

oczywiście że na NIE

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------JEŚLI SIĘ Z TYM ZGADZASZ DAJ +----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mógłbym*

Rozpisze się trochę:

Nie masz dobrej opini wśród graczy... wczoraj kilka osób wyzywalo cb z powodu kradzieży i oczywiście brales udział w tej kłótni... 

Administracja niewiele mogła zrobić... 

Grasz długo co jest dużym plusem :) często Cię widuję lecz... ehh nie pomagasz... 

Komend jest sporo ale popatrzyc to trochę mało  ... 

Jestem na Nie

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy