Jump to content

Oczyszczenie się z przyszłych jakiś zarzutów

Dekmio_xD
 Share

Recommended Posts

Moje IP zgadza się w innych kontach wyjaśnie wszystko

konta:

Barcelona647372-To mój kolega z klasy przyjechał do mnie na 2 dni i graliśmy w minecrafta on chciał zagrać na crafted.pl i nie chciałem żeby grał na moim koncie to mu założyłem.

Koza647372-To jest mój brat cioteczny on u mnie był na tydzień i też graliśmy w minecrafta on chciał zagrać na crafted.pl i nie chciałem żeby grał na moim koncie to mu założyłem.

Blowek647372-To jest mój kuzyn był u mnie na 1 dzień i też graliśmy w minecrafta on chciał zagrać na crafted.pl i nie chciałem żeby grał na moim koncie to mu założyłem.

zezolek5- to konto mojej siostry rodzonej i chyba się na jej konto logowałem. (oczywiście z pozwoleniem )

wyjaśnienia każdy nick kończy się 647372 - od mojego nicku po prostu sam nick bez tych liter nie wchodził i po prostu od mojego nicku wzieliśmy to

-Barcelona-dlatego że mój kolega jest fanem Barcelony tak samo jak i ja

-Koza-Mój brat cioteczny ma taką ksywe.

-Blowek -Mój kuzyn lubi oglądać jego kanał

zezolek5- nie wiem dlaczego ja jej nicku nie zakładałem

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy