Jump to content

[podanie] adamnie

adamnie
 Share

Recommended Posts

[font=Roboto]1. Nick: adamnie[/font]

[font=Roboto]

2. Imię: Adam[/font]

[font=Roboto]

3. Wiek: 13 lat

4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (SkyBlock)? - Od 3-4 miesięcy

5. Masz mikrofon i TS3? Mam TS3 ale nie mam mikrofonu  [/font]

[font=Roboto]

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? -  nie pełniłem 

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? - Od 2h do 3h zależy od dnia.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? - Tak, na początku mojej gry na tym serwerze byłam ukarana za flood.

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?

Od kiedy gram na tym serwerze zawsze chciałam dołączyć do grona administracji, jednak bałam się napisać podania. Jestem miłą oraz przyjazną osobą co świadczy po dużej liczbie graczy którzy mnie lubią. Jestem również pomocna i ogarnięta. Ortografia nie sprawia mi większego problemu i myślę, że  radzę sobie z nią dobrze,  ponieważ z polskiego mam piątkę. Wydaje mi się, że z administracją również mam dobre kontakty, ponieważ bardzo dużo z nimi pisze.  Jestem aktywnym graczem i na serwerze można mnie spotkać bardzo często. Bardzo lubie także pomagać osobą które dopiero zaczynają gre, ale także bardziej doświadczonym graczą.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

Na imię mam Oliwia, mam 14 lat i chodzę do 7 klasy, jednak to mogliście przeczytać w poprzedniej części mojego podania. Mieszkam z Województwie Dolnośląskim, a dokładniej we Wrocławiu. Moją pasją jest taniec towarzyski, który trenuje przez sześć lat w Centrum Tańca Champion Team. Poza tańcem od dwóch lat trenuje siatkówkę oraz piłkę ręczną w Szkolnym Klubie Sportowym mojej szkoły. W wolnym czasie od szkoły i sportu lubię grać na Crafted słuchając muzyki. W wolnych chwilach także bardzo dużo się uczę, ponieważ zależy mi na dobrym wykształceniu w przyszłości. 

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? - Tak i lubie kokosy :')

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):

- /w usun: Takiej komendy nie ma. Jest komenda /w reset. Pozwala nam ona zresetować wyspę czyli po wpisaniu komendy nasza wyspa jest taka jak na początku.

- /w zapros nick: Komenda ta wysyła zaproszenie do dołączenia do naszej wyspy. Po zaakceptowaniu zaproszenia gracz jest dodany do wyspy jako członek drużyny. 

- /w coop nick: Tymczasowo gracz może budować na naszej wyspie. Po wylogowaniu się z serwera gracz nie może budować już na naszej wyspie. (komenda tylko dla VIP i SVIP

- /w uncoop nick: Po wpisaniu komendy (dany gracz musi miec coop) gracz nie ma już dostępu do budowania na twojej wyspie. (Komenda tylko dla VIP i SVIP)

- /report: Jest to komenda przez którą wysyłana jest wiadomość do adninistracji o np.   oszukiwaniu na tabliczkach trade. 

- /w wykop nick: Gdy gracz znajduje się na naszej wyspie po wpisaniu komendy zostanie on z niej wrzucony.

- /skup (dokładna informacja): Po wpisaniu komendy przenosi nas na drogę z białego szkła i pajęczyn na spawnie gdzie znajdują się sklepy, w których górna tabliczka to skup, a dolna to sklep.

- /w warpy: Po wpisaniu komendy wyświetla nam się lista tabliczek Witaj.

- /w ban nick: Po wpisaniu komendy dany gracz nie ma już możliwości wejścia na twoją wyspe, ponieważ jest na nią zablokowany.

- /w unban nick: Po wpisaniu komendy gracz ma już dostęp do odwiedzania twojej wyspy, ponieważ nie jest już na niej zablokowany.

- /ec: Po wpisaniu komendy otwiera nam sie Ender Chest (komenda tylko dla VIP i SVIP)

- /fly: Po wpisaniu komendy gracz może latać jak na gm1 (komenda tylko dla SVIP)

- /w biom: Dostęp do tej komendy ma tylko lider wyspy. Po wpisaniu komendy możemy zmienić biom na wyspie. (np. była jungla a jest sawanna)

- /w: Po wpisaniu komendy wracamy na swoja wyspe.

- /w poziom: Po wpisaniu komendy pokazuje nam się nasz poziom wyspy, który możemy podwyższyć stawiając bloki na naszej wyspie

- /w tp nick: Po wpisaniu komendy wysłana jest prośba o teleportację do gracza. Może on wtedy ją zaakceptować (/tpaccept) bądź odrzucić (/tpdeny)

- /w tp nick: Po wpisaniu komendy przenosi nas na wyspe danego gracza o ile ma on tabliczke Witaj

- /w top: Po wpisaniu komendy pokazuje nam się 10 najlepszych wysp (poziom) na całym Sky

- /spawn: Po wpisaniu komendy przenosi nas na spawn

- /kopalnia: Po wpisaniu komendy przenosi nas   przed kopalnie czyli przed miejsce w którym zdobywamy surowce kopiąc.

- /partner pomoc: Po wpisaniu komendy wyświetlają nam się na chacie wszystkie komendy dodane po wzięciu ślubu.

- /partner tp: Po wpisaniu komendy zostajemy przeteleportowani do naszego partnera.

- /partner poslub nick: Po wpisaniu komendy (trzeba być na zielonym polu w kościele) do danego gracza wysyłane są oświadczyny, które może on przyjąć wpisując tą samą komende (na zielonym polu w kościele) tyle, ze z nickiem gracza, który mu się oświadczył. 

- /partner prezent: Po wpisaniu komendy nasz partner otrzymuje przedmiot, który obecnie mamy w ręce.

- /partner chat: Po wpisaniu komendy nasz chat zmienia się w chat związku. Piszemy normalnie na chacie jednak tylko nasz partner to widzi.

- /partner rozwod: Po wpisaniu komendy rozwodzimy się z naszym partnerem i już nie jesteśmy w związku.

- /pomoc tabliczki: Po wpisaniu komendy wyświetla nam się pomoc dotycząca sklepu oraz skupu.

- /zmien haslo stare nowe: Po wpisaniu komendy nasze hasło na serwerze zostaje zmienione. (komende należy wpisać na hub)

- /premium: Komende należy wpisać dwa razy (na hub) o ile mamy mc premium. Po wpisaniu komendy należy wyjść i wejść na serwer. Po ponownym wejściu powinien pojawić nam się nasz skin. 

- /warp generator: Po wpisaniu komendy przenosi nas do miejsca gdzie znajduje przykładowy generator, który możemy zbudować na swojej wyspie.

[/font]

pozdrawiam.

mam nadzieje że będe helperem . :>

Guest NoLif

Podanie średnio czytelne -

Zdania mało rozbudowane -

Regulamin +

Brak wymaganych komend -

Konto na forum pod podanie -

Nie pomaga -

Widuję +

Neutral z pochyleniem na Nie

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy