Jump to content

Podanie na [H] MechaniqLP

DeeX
 Share

Recommended Posts

[font=Comic Sans MS]1. Nick: MechaniqLP [Wcześniej seba45]

[/font]

[font=Comic Sans MS]2.Imię:[/font][font=Comic Sans MS]Sebastian[/font]

[font=Comic Sans MS]3. Wiek: 14[/font]

[font=Comic Sans MS]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (SkyBlock)? Gram od 5 miesięcy.[/font]

[font=Comic Sans MS]5. Masz mikrofon i TS3? Tak posiadam obydwie rzeczy oraz discorda.[/font]

[font=Comic Sans MS]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?Tak pełniłem podobną funkcję na innym serwerze.[/font]

[font=Comic Sans MS]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera?Myślę że 4-5 godz.[/font]

[font=Comic Sans MS]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Niestety byłem karany na seba45 za flood,wywołanie spamu,obraze gracza,obraze administacji oraz multikonta ale zrozumiałem że tak nie wolno,przeczytałem dokładnie regulamin i już go nie łame przepraszam wszystkich za maje wcześniejsze zachowanie.[/font]

[font=Comic Sans MS]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?[/font]

[font=Comic Sans MS]Jestem dość uczciwym,miłym i ogarniętym graczem,bardzo dobrze znam komendy.Mam dużo wolnego czasu na grę więc na serwerze jestem często.Jestem pomocny i staram sie pomagać na czacie lub w robieniu sklepów graczą którzy tego nie potrafią.Przestrzegam regulaminu niestety wcześniej tego nie robiłem więc jeszcze raz przepraszam wszystkich za moje wcześniejsze zachownie.Jak widze że jakiś gracz złamie regulamin odrazu reaguje upominając go żeby tak nie robił.Pełniłem podobną funkcję na innym serwerze więc myślę że bym sobie tutaj poradził.[/font]

[font=Comic Sans MS]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):[/font]

[font=Comic Sans MS]Więc tak witam nazywam sie Sebastian mam 14 lat.Moje hobby to gry komputerowe oraz jazda na rowerze.Mojm ulubionym przedmiotem w szkole jest J.polski oraz Informatyka.Lubie też grać w piłke nożną z kolegami lub jeździć na longboardzie.Najczęśćiej gram w minecrafta oraz Counter Strike.Ale znacznie częśćiej gram w minecrafta na skyblocku crafted.pl bardzo mi się on spodobał i myślę że to jest jeden z najlepszych skyblocków na jakich grałem a było ich dużo.[/font]

[font=Comic Sans MS]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak i lubię kokosy.[/font]

[font=Comic Sans MS]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):[/font]

[font=Comic Sans MS]                 [/font]

[font=Comic Sans MS]                                                                        Wymagane:[/font]

[font=Comic Sans MS]- /w usun:Nie ma takiej komendy jest /w reset która pozwala  nam przywrucić wyspę do stanu początkowego.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /w zapros nick:Komenda pozwala zaprosić innego gracza do gry z nami na wyspie.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /w coop nick:Komenda dla VIP/SVIP pozwalająca niedodanemu graczowi do wyspy budować/niszczyć na naszej wyspie.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /report:Tą komendą możemy zgłosić administacji ważną sprawe.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /w wykop nick:Komenda wykopuje gracza z wyspy gdy nie chcemy by na niej był.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /skup (dokładna informacja):Komenda teleportuje nas do sklepów gdzie możemy sprzedać różne rzeczy na górze jest tabliczka do sprzedaży a na dole do kupna.[/font]

[font=Comic Sans MS]Przydatne komendy wyspy,gracza:[/font]

[font=Comic Sans MS]- /w lub /is:Komenda teleportuje nas na naszą wyspę ale tą samą komendą możemy też stwożyć wyspę gdy jej nie mamy.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /w poziom:Pokazuje poziom naszej wyspy.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /zadania:Pokazuje zadania które możemy wykonać.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /w ban nick:Blokuje dostęp do wyspy danemu graczowi.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /w unban nick:Przywraca dostęp do wyspy danemu graczowi.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /w biom:Pozwala nam wybrać biom naszej wyspy.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /w druzyna:Pokazuje kogo mamy w drużynie.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /w opusc:Pozwala nam opuścić wyspę na którą jesteśmy dodani.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /w lider nick:Pozwala wybrać lidera wyspy.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /w ustawdom:Pozwala nam ustawić miejsce gdzie będziemy sie pojawiali gdy wpiszemy /w lub /is.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /w wartosc:Pokazuje wartość danego przedmiotu.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /spawn:Teleportuje nas na główną wyspe.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /tpa nick:Pozwala nam przeteleportować się do innego gracza.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /tpaccept:Akceptuje prośbę o teleportacje.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /tpdeny:Odrzuca prośbę o teleportacje.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /w tp nick:Pozwala odwiedzić wyspę innego gracza jeśli ma tabliczke witaj.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /msg nick treść:Komenda pozwala nam wysłać prywatną wiadomość do danego gracza.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /kit:Pokazuje nam liste kitów które możemy wziąść.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /money lub /konto:Pozwala sprawdzić ile mam pieniędzy na naszym koncie.[/font]

[font=Comic Sans MS]Warpy:[/font]

[font=Comic Sans MS]- /warp pvp:Przenosi nas na arene pvp.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /warp regulamin:Przenosi nas do miejsca gdzie jest umieszczony regulamin serwera.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /warp luckyblocki:Przenosi nas do miejsca gdzie możemy kupić luckyblock.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /warp generator:Przenosi na do miejsca gdzie jest pokazany przykładowy generator.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /warpkosciol:Przenosi nas do kościoła gdzie możemy wziąść ślup.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /warp koplania:Przenosi nas do kopalnij gdzie możemy kopać.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /warp event:Przenosi nas do miejsca gdzie odbywają sie eventy.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /warp helikoptery:Przenosi nas do miejsca gdzie możemy kupić helikoptery.[/font]

[font=Comic Sans MS]Komendy SVIP:[/font]

[font=Comic Sans MS]- /fly:Komenda pozwala latać svipą.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /tphere:Komenda pozwala przeteleportować gracza do nas.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /kit svip:Otrzymujemy kit który zawiera diaxową zbroie,narzędzia oraz diaxy,żelazo i złoto.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /kit kluczsvip:Otrzymujemy 2 klucze do ruletki którą możemy otwożyć w strefievip.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /strefavip:Przenosi nas do strefyvip gdzie możemy znaleś sklepy,farme,expiarki.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /craft:Otwiera nam crafting.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /ec:Otwiera nam enderchesta.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /wstecz:Przenosi nas do miejsca gdzie zgineliśmy.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /ulecz:Ulecza nas.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /farma:Przenosi nas na farme gdzie możemy zabijać zwierzęta.[/font]

[font=Comic Sans MS]Komendy VIP:[/font]

[font=Comic Sans MS]- /kit vip:Otrzymujemy kit vip.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /kit kluczvip:Otrzymujemy 1 klucz vip które możemy otwożyć w strefievip.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /strefavip:Przenosi nas do strefyvip gdzie możemy znaleś sklepy,farme,expiarki.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /craft:Otwiera nam crafting.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /ec:Otwiera nam enderchesta.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /wstecz:Przenosi nas do miejsca gdzie zgineliśmy.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /farma:Przenosi nas na farme gdzie możemy zabijać zwierzęta.[/font]

[font=Comic Sans MS]Komendy Administacji:[/font]

[font=Comic Sans MS]- /cc:Czyści czat np.jak jest reklama innego serwera.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /mute nick czas powód:Wycisza grasza np.gdy flooduje.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /unmute nick:Odcisza danego gracza.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /history nick:Pokazuje nam historie kar danego gracza.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /kick nick powód:Wyrzuca danego gracza gdy np.Kampi na linii /pvp.[/font]

Dziękuje za przeczytanie podania pozdrawiam.

Eehem miły nie jesteś. Wraz z cheaterami zdobywasz ity na pvp co pokazuje, że uczciwy i ogarnięty nie jesteś. A na skype takie słowa padają "Gejmers włączaj aure" nie chce mówić co się dzieje na skype ale lepiej aby adm odrzyciła jego podanie, gdyż jest on oszustem na wymianach. Każe komuś rzucić przedmiot jak jest oddalony o 30 kratek i nagle osoba dostaje bana lub kicka na wyspie. Widziałem działanie tej działalności z cheatami już wiele razy, ale zawsze udało mi się uciec. A jak prawie cię zabiłem na pvp. Ty sobie logłeś zostawając mnie z cheterami. I nazwałeś mnie cheaterem.

Na jedno wielkie NIE

1.Dostałeś troche kar (-)

2.Pomagasz (+)

3.Widuję (+)

4.TS3 i mikrofon (+)

5.Zdania rozbudowane (+)

6.Komędy spoko (+)

7.Gracz ogarnięty (+)

Jestem na duże TAK powodzenia

Zauważyłem, że chcesz pomóc koledze, ale tu chodzi o szczerośc a ja od czasów bitwy pod grunwaldem nie widziałem jak on pomaga. Gracz ogranięty na "pvp" nawet nie jest skoro prosi cb o używanie cheatów. A jakbyś się przyczepił do pomagania to masz jeszcze jedno! Gram od 3-7h dziennie.

• Lubię to! 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy