Jump to content

[Podanie] plSzymek1301

Guest
 Share

Recommended Posts

[align=center]( Minęła 13:51 to piszę)[/align]

[align=center]Witam.[/align]

[align=center]1. Nick.: plSzymek1301.[/align]

[align=center]2. Imię.: Szymon.[/align]

[align=center]3.wiek.: Mam 14 lat.[/align]

[align=center]4. Od kiedy grasz na crafted.pl (SkyBlock).: Gram mniej więcej od wakacji 2017 r.[/align]

[align=center]5. Masz mikrofon i TS3.: mam TS3 i mikrofon i jeszcze Skype posiadam.[/align]

[align=center]6. Pełniłeś kiedyś podobną funkcję.: Nie pełniłem podobnej funkcji, Ale warto spróbować.[/align]

[align=center]7. Ile poświęciłbyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera.: Teraz gdy jestem zwykłym graczem, to spędzam ok. 1-2 godziny, ale jak zostanie [H] to myślę, że ok. 2-3 godzin.[/align]

[align=center]8. Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.pl (jeśli tak to podaj okoliczności).: Niestety byłem karany na serwerze i na forum (ale te kary są już przedawnione; a na serwerze głównie flood i chyba raz wulgaryzmy, ale nie jestem pewny ostatni moja kara na serwerze była 112 dni temu i bardzo żałuje, że coś takiego miało miejsce . Jeżeli będziecie sprawdzać, kiedy była moja ostatnia kara to będzie napisane, że 12 dni temu, ale po prostu [H] @michal13511 się pomylił i wydaje mi się, że to potwierdzi. Myślę, że jak byłem karany to moje szanse na kogoś lepszego niż [SVIP] lub [VIP] nie spadły do zera.[/align]

[align=center]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań).: Mam wiedzę na temat Crafted.pl? Jestem ogarnięty i dosyć szybko umiem pisać, pomoże mi to w pomocy innym graczom. Znam dobrze komendy i jestem gotów pomagać innym. Znam ortografię i uwielbiam j.polski, co daje mi możliwość bezbłędnej pomocy Mam dużo wolnego czasu i uwielbiam grać w minecraft i przede wszystkim na tym serwerze. Jestem osobą otwartą. Jak popełnię błąd, to jestem gotów być karny i potrafię się przyznać do winy. Dawno nie byłem karany na serwerze (111 dni temu), a na forum to naszczęścię wszystkie kary są przedawnione . Jestem gotów pełnić funkcje [H].[/align]

[align=center]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań).: Nazywam się Szymon, mieszkam w Szczecinku, chodzę do klasy 7. Mam wiele zainteresowań np. granie w minecraft, czytanie książek i sport. Chodzę do harcerstwa i pełnię funkcję podzastępowego (degrad). Umiem opanować wielką gromadę dzieci i ludzi. Najbardziej interesuje się przyrodą i po skończeniu szkoły podstawowej idę w kierunek mineralogii. Gram w klubie piłkarskim w Szczecinku. Nosze okulary i ich nie lubię. Na sylwestra zawsze opiekuje się dziećmi i nie mam czasu na granie w minecraft. Miałem już dwie porządne operację i wszystkie poszły dobrze (nie będę pisać co to za operację). Uwielbiam podróżować i byłem już w 12 krajach na 4 kontynentach. Bardzo lubię słuchać rapu. Jestem osobą dosyć punktualną.[/align]

[align=center]11. Przeczytałeś regulaminy?: Tak i lubię kokosy.[/align]

[align=center]12. Opisz komendy swoimi słowami.:[/align]

[align=center]do wyspy.[/align]

[align=center]/wyspa akceptuj-akceptuje komendę.[/align]

[align=center]/wyspa odrzuć -odrzuca komendę.[/align]

[align=center]/wyspa lider nick-ustawia nowego lidera wyspy.[/align]

[align=center]/wyspa biom-ustawia biom wyspy.[/align]

[align=center]/wyspa wykop nick-wyrzuca gracza z drużyny.[/align]

[align=center]/wyspa usun-obecnie nie ma takiej komendy, ale jest /wyspa reset, która tworzy nową wyspę, a starą usuwa. Resetów wyspy mamy po 3, ale można je kupić w sklepie internetowym./vip-pokazuje co może vip[/align]

[align=center]/svip-pokazuje co może svip[/align]

[align=center]/ladowisko-teleportuje do miejsca, gdzie są helikoptery i tam można je zakupić.[/align]

[align=center]/miotły-teleportuje do miejsca, gdzie są miotły.[/align]

[align=center]/wymiana-tutaj możesz sprzedawać pojazdy i inne rzeczy albo się z innym graczem zamienić bezpieczną formą wymiany.[/align]

[align=center]/pomoc wyspa- pomaga w zdobyciu informacji jak zdobyć i założyć wyspę.[/align]

[align=center]/wyspa-menu tworzenia wyspy[/align]

[align=center]/wyspa dom (/w) -teleportuje na wyspę.[/align]

[align=center]/wyspa reset-tworzy nową wyspę a starą likwiduje.[/align]

[align=center]/wyspa ustawdom-ustawia miejsce domu.[/align]

[align=center]/wyspa poziom-pokazuje poziom wyspy.[/align]

[align=center]/wyspa menu-menu SkyBlocka.[/align]

[align=center]/wyspa top-pokazuje najlepsze wyspy co do poziomu.[/align]

[align=center]/wyspa odwiedz nick-teleportuje na wyspę danego gracza.[/align]

[align=center]/wyspa zapros nick-wysyła zaproszenie do drużyny.[/align]

[align=center]/wyspa opuść-opuszczasz wyspę, do której należysz[/align]

[align=center]/wyspa unban nick-odblokuje dostęp gracza do wyspy[/align]

[align=center]/w ban nick- blokuje dostęp gracza.[/align]

[align=center]/wyspa coop nick-dodanie gracza do relogu bez straty wyspy[/align]

[align=center]/skup -teleportuje do- miejsca, gdzie można sprzedać dane towary (górna tabliczka z napisem Sell)[/align]

[align=center]/pomoc pieniądze-jak zarabiać[/align]

[align=center]/konto-stan konta[/align]

[align=center]/zapłać nick ilość- wysyła daną kwotę do danego gracza[/align]

[align=center]/wymiana nick-możliwość wymiany z innym graczem[/align]

[align=center]/pomoc tabliczki-poradnik jak zrobić własny sklep[/align]

[align=center]/sklep-teleportuje do sklepów[/align]

[align=center]/sklepy-pokazuje menu ze sklepami[/align]

[align=center]/sklepvip-teleportuje do sklepu dla [vip] i [svip][/align]

[align=center]/pomoc poziom-jak zdobyć poziom wyspy[/align]

[align=center]/pomoc dropy-pokazuje jakie dropy wypadają z cobla z danego poziomu wyspy[/align]

[align=center]/pomoc nether-pokazuje jak zdobyć wyspę nether[/align]

[align=center]/pomoc poziom-jak zdobyć poziom wyspy[/align]

[align=center]/pomoc dropy-pokazuje jakie dropy wypadają z cobla z danego poziomu wyspy[/align]

[align=center]/pomoc nether-pokazuje jak zdobyć wyspę nether[/align]

[align=center]/report-zgłasza gracza, gdy złamie prawo administracji[/align]

[align=center]/expiarka-teleportuje do miejsca, gdzie można kopać kamień i zarabiać exp (vip+)[/align]

[align=center]/farma- miejsce, gdzie są zwierzęta i można je pogłaskać mieczem. (vip+)[/align]

[align=center]/craft: Przenośny Crafting.[/align]

[align=center]- /dzien: Ustawia porę dnia na dzień, widoczna tylko dla ciebie.[/align]

[align=center]- /kit vip: Dostaje kit, w którym jest (cały diamętowy set i wszystkie narzędzia bez motyki wszystko diaxsowe i z zaklęciem (niezniszczalność III)(i surowce diamenty, złoto, żelazo) Ten kit dostajemy co 30 dni.[/align]

[align=center]- /w coop nick: Dodaje do wyspy danego gracza przez okres, w którym Właściciel jest na serwerze (Vip+)[/align]

[align=center]- /w uncoop nick: Usuwa danego gracza, Którego dodaliśmy komendą /w coop nick (vip+)[/align]

[align=center]- /feed: Wypełnia pasek głodu. (vip+lub /ulecz,wypełnia pasek serduszek i głodu (Svip+))[/align]

[align=center]- /noc: Ustawia porę dnia na noc, widoczna tylko dla ciebie.[/align]

[align=center]- /kit kluczvip: Po wpisaniu tej komendy dostajemy klucz (ruletkę), który możemy użyć w /strefavip (Vip) (Ranga [Svip] dostaje 2 takie same ruletki (Svip+)). Ten kit dostajemy co 24h.[/align]

[align=center]/ec: Przenośny EnderChest.[/align]

[align=center]- /kit svip: Otrzymujesz diamentowe narzędzia (z wyjątkiem motyki), zbroje oraz 16 sztuk diaxsów i 32 sztuk złota. Wymagana ranga[/align]

[align=center]- /tpahere nick: Wysyła prośbę o teleportacje do siebie.[/align]

[align=center]Komendy Administracji:[/align]

[align=center]/a treść-włącza Chat administracji[/align]

[align=center]/cc-czyści chat (np.jak jest reklama serwera)[/align]

[align=center]/mute nick czas powód-wycisza gracza jak np. flooduje[/align]

[align=center]/kick nick powód-wyrzuca gracza, gdy np. kampi na pvp.[/align]

[align=center]/tempban nick czas powodBanuje czasowo gracza, np. za Loganie na arenie pvp. Wymagana ranga (Km+)[/align]

[align=center]- /ban nick powodBanuje gracza na zawsze, żeby go odbanowacdany gracz musi na forym Crafted.pl złożyć proścę o Unaban. Wymagana ranga (M+)[/align]

[align=center]/v: (Km+) używa tej komendy i wtedy znika z Tab i staje się niewidoczny dla każdego gracza[/align]

[align=center](komenda ta najczęściej jest używana gdy (Km+) sprawdza sytuację na /pvp np. czy ktoś nie kampi na lini PVP , koś tepa na PVP lub czy ktoś ma haxy.[/align]

[align=center]- /fly- Po wpisaniu tej komendy uruchamia się latanie latanie[/align]

[align=center]- /kit svip-Wyjaśniłem wyżej (Po wpisaniu tej komendy dostajemy klucz (ruletkę), który możemy użyć w /strefavip)[/align]

[align=center]- /history nick-Sprawdza historię danego gracza np. czy miał jakiś wyciszenia itp.[/align]

[align=center]- /checkmute nick- sprawdza, czy ktoś ma aktualnie mute.[/align]

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy