Jump to content

[Propozycja] Vip lub Svip za określoną sumę $

Malaysia
 Share

Recommended Posts

1. Twój nick: tiruriru_

2. Nazwa propozycji: vip lub svip za okreslona sume $

3. Opis: gracz moglby kupic vipa lub svipa za np. $50 000. cena- zalezec bedzie ona od jego rodzaju. mysle, ze cena powinna byc troszke duza, bo przeciez nie mozemy porownywac pieniedzy z gry do realnych.

4. Dlaczego akurat to: Mysle, ze kupno vipa lub svipa za $ to dobre rozwiazanie dla tych, ktorzy sobie nie moga pozwolic na to za prawdziwe pieniadze. Vip i svip jest za pieniadze- wiec mysle ze powinna byc tez wprowadzona opcja "kup vipa za $". Niektorzy jak wyżej wspominalam nie moga sobie na to pozwolic, a jakby nazbierali kwote w grze- mogliby ja sobie umilić. 

To tyle z mojej strony, pozdrawiam  papa 

Edited by derpxxl
Naprawianie estetyki po migracji.

Jak ktoś już dorobił się majątku na serwerze, mógłby kupować rangi bez wydawania ani grosza do końca życia

Serwer na tym poziomie sam się nie utrzyma, a z reszty pakietów (ruletki, miotły itd.) nie wystarczy pieniędzy

Na nie

Guest NoLif

Myślę, że to dobry pomysł, ponieważ nie każdy może sobie pozwolić na taką rangę, a wiem, że większość graczy pragnie tej rangi.

Tylko trzeba zwiększyć cenę np.: do miliona lub sprzedając itemy zarabia kilka groszy i potem jak uzbiera się powiedzmy 20.000 groszy można by zakupić tą rangę.

Jestem zdecydowanie na TAK

• 3 weeks later...

A pomyślałeś nad tym, że ludzie kupowaliby ruletki pieniężne i dzięki temu zdobywali by o wiele taniej rangi? Wtedy nikt by ich nie kupował. Pomysł głupi i nieprzemyślany w skutkach, jestem na nie. :v

Ogólnie jestem na nie, Ranga premium jest dla graczy, którzy chcą wydać prawdziwe złotówki i wspomóc serwer w postaci kupienia takich rang, ostatnio dodano /kopalnie do Trybu Sky gdzie w ciągu dnia da się nawet zarobić ok. 60/70k i taki gracz mógłby se kupić taka range jak dla mnie item shop byłby już wtedy spisany na straty nikt by nie kupował rang premium tylko zarabiałby pieniądze w grze i wymieniał na rangi, napisze to jeszcze raz,Ranga premium Jest Dla ludzi, którzy chca wesprzeć serwer,a w zamian otrzymać udogodnienia , wirtualna waluta go nie wesprą''

• 2 weeks later...
W dniu 21.04.2018 o 14:04, Nort18 napisał:

Słaby pomysł bo taki @czfarteg mugłby kupować codziennie 

Jestem na nie

Zauważ na jakim serwerze jest ta propozycja

Niby tak bo jestem najbogatszy na sky ale nie. Za duże ułatwienie tak jakby zarabiać z crafteda 150zł miesięcznie.

Edited by kacpersmok

• 2 weeks later...

Jestem na nie. Jest tu kilka argumentów, które z resztą chętnie przedstawię. Otóż gracze mieliby bardzo łatwą grę. Są rózne sposoby na szybki zarobek, a niektórzy nawet mogą się takim, a nawet większym majątkiem pochwalić. Rangi Vipowskie mają wiele przywilei, które powinny być przyznane wyłącznie poprzez zakup rangi za realne pieniądze.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy