Jump to content

Szukam zaufanej osoby na skyblocka!

MertiXu
 Share

Recommended Posts

[align=center][font=Comic Sans MS]Cześć![/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]Jak możecie po tytule się dowiedzieć szukam zaufanej osoby do pomocy po przez /w coop nick[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]dużo bardzo płacę ,ale to tak w nawiasie[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]Wymagania:[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]Svip+[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]Dobra opinia wśród graczy i mnie[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]Zaufana osoba[/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS]co będziesz robił?: [KLIK][/font][/align]

[align=center][font=Comic Sans MS](itemy daje ja)[/font][/align]

[align=center]

Czy masz ts3:
Czy masz Svipa?
Moge ci ufać? (wyjaśnij dlaczego):

[/align]

• Lubię to! 1

Cos o sobie : No cóż lubię grać w gry na skyblock długo gram kilka miesięcy może mnie znasz może nie ja ciebie tylko z widzenia nie wiem co więcej napisać xD.

Czy masz ts3 : Nie mam ale mam discord i skype.

Czy masz Svipa? Niedawno mi się skończył ale jutro kupie ponieważ jest dziś niedziela bez handlu więc nie mam gdzie :/.

Mogę ci ufać? Nie wiem jak mam udowodnić ale mogę napisac że mi jest trudno komuś zaufać bo byłem okradany i oszukiwany więc się brzydzę oszustwa kosztem innych.

Guest NoLif

1. Wiek: 12 lat

2. Coś o sobie: Mam 12 lat. Mieszkam na wschodzie. Gram na Crafted.PL od Stycznia i bardzo lubię ten serwer. Interesuję się programowaniem i informatyką.

3. Czy masz TS3: Tak i mikrofon przy okazji

4. Czy masz Svip'a: Nie ale kupuję w następnym tygodniu

5. Czy mogę Ci ufać: Wiem, że być może mnie nie lubisz... Ale możesz mi zaufać bo pomogłam wielu graczom, nie oszukuje ich, napisałam podanie na Helpera (a oszukiwanie chyba mu nie przystoi). Nie wiem co jeszcze napisać żebyś mi zaufał...

2. Coś o sobie: Mam 12 lat. Mieszkam na wschodzie. Gram na Crafted.PL od Stycznia i bardzo lubię ten serwer. Interesuję się programowaniem i informatyką.

5. Czy mogę Ci ufać: Wiem, że być może mnie nie lubisz... Ale możesz mi zaufać bo pomogłam wielu graczom, nie oszukuje ich, napisałam podanie na Helpera (a oszukiwanie chyba mu nie przystoi). Nie wiem co jeszcze napisać żebyś mi zaufał...

Czemu mam cie nie lubić?

lubie każdego.

Guest NoLif

Czemu mam cie nie lubić?

lubie każdego.

Tak mi się wydawało bo byłeś suchy... Ale fajnie że jednak mnie lubisz.

Coś o sobie: Jestem Paulina. Mieszkam na pomorzu. W wolnym czasie lubię słuchać muzyki, uprawiać sporty i grać w Minecrafta.

Czy masz Ts3?: Tak

Czy masz Svipa?: Tak 

Mogę ci ufać? (wyjaśnij dlaczego): Tak, możesz mi ufać. Lubię pomagać innym. Nie kradnę i nie niszczę czyiś budowli, więc nie musisz się martwić o to, że stracisz wyspę ;) Po za tym kojarzysz mnie z serwera, więc wiesz że już nieraz Ci pomogłam i nie próbowałam Cię przy tym oszukać.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy