Jump to content

[Podanie] BixoXD [B]

BixoXD
 Share

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Nick: BixoXD[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Imię: Maksymilian[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Wiek: 11[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL? gram od 6 miesięcy[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Masz mikrofon i TS3? Tak posiadam[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Byłem administratorem na takkim serwie[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na budowanie (jeśli będzie potrzeba wybudowania czegoś)? w dni robocze 1-3 godz w weekend 2-5 godz.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Nie, nie byłem karany[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? bardzo lubię budować i mam dorzo czasu. Skupiam się na temacie i nie rozpraszają mnie inne rzeczy. Mam wielką wyobraźnię i wiedzę. Umiem dobierać kolory. Dobrze porozumiewam się z innymi.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Większość czasu wolnego poświęcam na crafted.pl. Jak wracam sobię do domu np. metrem, skm to odwiedzam forum. Lubię jeść :P. Jestem dobrze zapoznany z regulaminem tego serwera. lubię kolory pastelowe czekam aż dodadzą je do minecraft.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]12. Screeny/film swojej działki/wyspy z Crafted.PL (którą ty budowałeś/aś): https://imgur.com/a/NhBIG9s[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]13. Screeny budowli, które wybudowałeś/aś (pochwal się jak budujesz):https://imgur.com/a/JGy0Vym[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]14. W jakim stylu najczęściej budujesz? Najczęściej buduje w stylu modern ale na renesansowym też się znam[/font]

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy