Jump to content

[Podanie] VampixGo

VampixGo
 Share

Recommended Posts

[font=Times New Roman]Edit : P.S nie pisze polskich znakow[/font]

[font=Times New Roman]1. Nick: VampixGo[/font]

[font=Times New Roman]2. Imię: Dominik[/font]

[font=Times New Roman]3. Wiek: 14[/font]

[font=Times New Roman]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)? zaraz rok[/font]

[font=Times New Roman]5. Masz mikrofon i TS3? Tak gadam codziennie z @madzi30 [/font]

[font=Times New Roman]6. Pełniłeś kiedyś podobną funkcję? Nie ale chciałbym pełnić taka funkcje.[/font]

[font=Times New Roman]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 6 - 10 godzin[/font]

[font=Times New Roman]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Na trybie FreeBuild nie bylem karany[/font]

[font=Times New Roman]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Duzo czasu spedzam na serwerze. Lubie Pomagac Graczom. Jestem odpowiedzialny, potrawie sie skupic na grze i chacie w grze. Przegladam czesto forum z czego nie zawsze sie odnajduje ale jak chce cos zrobic to szukam szukam do póki nie znajde. Czesto rozmawiam z administracja i dogaduje sie z grupie.[/font]

[font=Times New Roman]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Jestem Dominik mam 14 lat. Interesuje sie informatyka i czesto kozystam z komputera. Mam 2 psy i kiedys mialem jescze rybke. Minecraft jest moja ulubiona gra spedzam w niej dziennie 7 godzin ale nie zawsze na serwerze. Gram czasami w mc na telefon ( Pocket Edition ).[/font]

[font=Times New Roman]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak znam prawie caly na pamiec.[/font]

[font=Times New Roman]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):[/font]

[align=center][font=Times New Roman]Podstawowe wymagane komendy:[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/d zaufaj : Dodaje gracza do zaufanych

/d dodaj : Dodaje gracza do lokatorow

/d ban : Daje bana na dzialce

/d chat : Włacza/wyłacza chat na dzialce[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Komendy Vip/Svip[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/d polacz : Łaczy dzialki ( Tylko Vip/Svip )[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/Strefavip : Teleportuje do strefy dla vipow[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/sklepvip : Teleportuje do sklepu vip[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/tartak : Teleportuje na tartak[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/feed : Nakarmia gracza[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/heal : regeneruje gracza[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/enchant : Teleportuje do enchantu w strefievip[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/fly : Wlacza latanie (SVIP)[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/ec : otwiera ender chesta[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/Ulecz : Zapełnienie całego głodu/życia. (SVIP)[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/kit Vipklucz : Daje klucz dla vip x1 ( VIP )[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/kit Svipklucz : Daje klucz dla vip x2 ( SVIP )[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/kit Svip : Odbiera kit dla Svipów ( SVIP )[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/kit vip : Odbiera kit dla Vip[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Partner ( Marry )[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/marry gift : Daje przedmiot krory trzymamy w rece[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/marry tp: Teleportuje do partnera[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/marry poslub nick : Oswiadczasz sie graczowi ( Musisz byc w kosciele )[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/partner pvp on/off : Wlacza wylacza pvp z partnerem[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/marry widziany : Sprawdza kiedy partner byl ostatnio widziany ( online )[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/partner ustawdom : Ustawia dom twoj i partnera[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/partner dom : Teleportuje do wpolnego domu [/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/partner ulecz X = Ulecza partnera o X serduszek[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/partner chat : Ustawia czat tylko twoj i twojego partnera[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Lokalizacja ( Warpy )[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/motory : Teleportujesz sie do sklepu ( salonu ) z motorami[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/samochody : Telepotuje do salonu z samochodami[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/lotnisko : Przenosisz sie na lotnisko[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/czolgi : Teleportujesz sie do bazy wojskowej w ktorej jest sklep z czolgami[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/miotly : Teleportujesz sie do miejsca gdzie sa miotly[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]/warpy : Wyswietla wszystkie warpy[/font][/align]

[align=center][font=Times New Roman]Mam nadzieje ze w koncu sie uda zostac helperem jest to moje marzenie[/font][/align]

• Lubię to! 2

Widuję często (+)

Wiek (+)

Nie przeczytany regulamin (-)

Czas (+)

Gdy nie ma helperów to upomina graczy o przekroczenia (+)

Absolutnie na tak!

[align=center][font=Times New Roman]Jak mi udowodnisz ze nie czytałem regulaminu???[/font][/align]

• Junior Admin [SKY19]

Widuję często (+)

Wiek (+)

Nie przeczytany regulamin (-)

Czas (+)

Gdy nie ma helperów to upomina graczy o przekroczenia (+)

Absolutnie na tak!

[align=center][font=Times New Roman]Jak mi udowodnisz ze nie czytałem regulaminu???[/font][/align]

Przeczytaj regulaminy, to się dowiesz skąd wiem, że nie czytane :P Nie zmienia to jednak faktu że jestem absolutnie na tak.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy